Aldatılıyor muyum?..

Eeee adamın her türlü saçma sapan şüpheli hareketini çekip, adam gibi bir adım görmeden hemen yelkenleri suya indirirseniz böyle azaro yer oturursunuz. Ben sizin bunuda sineye çekeceğinizden eminim. Anne babanıza üzüldüm biliyormusunuz, size şu muamelenin yarısını onlar yapsa eminim canlarına okursunuz ama elin adamının her türlü saçmalığına eyvallah ediyorsunuz.
Şu yaptığından sonra eminim adamın hayatında başkası var ve siz büyük ihtimal başkasının aldatılmasına vesile oluyorsunuz. Kendinize bu muameleyi layık görmeyin. Kendinizi düşünmüyorsanız sizi yetiştiren anne babanıza saygınızdan yapmayın, şu karaktersiz adamın size yaptığın muameleyi duysalar ne kadar üzülürler. Bence biraz kendinizi sevmeyi deneyin.

İYİKİ suphelenmissin yoksa bu adam evliliğe kadar götürür hayatınızın büyük bir kısmını talan ederdi.

Haklisiniz, bitirdim simdi tamamen zaten o da Tamam dedi bitti

K
Geçen gün yalvarıyordu bitmesin diye şimdi tamam mı dedi? Başka biri var ve yerini garantilemiş bence. Yalnız kalmayacak bu yüzden de sizi kaybetme korkusu kalmamış
Aradim aradim disaridaydi bu aksam acmadi, sonra beni aradi titresimim kapali sessizde duymadim efendim falan dedi bende neden sana ulasmam bu kadar zor Tamam yeter bitsin artik ya cok yoruldum dedim tartistik baya sonra oda Tamam kendine iyi bak dedi kapattik bitti yani

Yeterince uzgunum zaten..
Bak arkadaşım enerji dağıtım şirketinde çalışıyorum dediğine göre enerjisa ya da onu muadili büyük bir firmada çalışan ve elektronik mühendisisin büyük ihtimalle, hadi bizi geçtim sana hiç mantıklı geliyor mu bu çağda özellikle böyle iş kolunda çalışan bir adamın rahatsız edilmeme bahanesi ile telefonunu iş çıkışı herkese sürekli kapatacağı, sessize alacağı. Senden biliyorsun bu hikayenin baştan sona yalan olduğunu. Bildiğim kadarı ile zaten sürekli iletişimde kalmanız için firmalarınız sizin iş kolunda beyaz yakalı diye tabir edilen mühendislere hat ve telefon veriyor. Neden aklınızla elin üç kuruşluk adamlarına dalga geçtiriyorsunuz. Adamın size özel yaptığı kabak gibi belli yani. Hadi iş koluna uzak biri olsanız tamam diyeceğimde birde meslektaşısınız. Size yazdıklarım ağır geliyor farkındayım ama gözünüzü açın. Bundan önce anlattınız ben dahil bir sürü arkadaş size açık açık gerçeği söyledi, güya ayrıldınız ama adamın sesini duyunca daha bu konuda size atılmış somut en ufak bir adım olmadan hemen yelkenler suya indi. Bugünde o azarı yemeseniz ayrılalım demezdiniz, hoş ben ayrılalım lafınıda gerçek niyetle söylediğinize inanmıyorum adam biraz alttan alsın diye blöf yaptınız ama adamın sizinle şuan iletişime geçmesi ne kadar onun için sıkıntıysa blöfünüzü yemeden kestirip atmış, bir iki gün içinde adam tenha bir zamanında gene bir telefon eder barışırsınız. Ne demişler insanın kendine ettiği kötülüğü yedi mahalle bir araya gelsr yapamazmış.

Aldatıldığınıza eminim ama ıspatlayamam.

Hayir bitti kendisi de bitirdi şüphelerinden bıktım falan dedi tartışırken birçok şey dedi ben zaten şüphelenip kondurmak istemediğimden burada konu açmıştım ama anladım ki doğruymuş..

Keşke siz bitirseydiniz öncesinde. Şimdi haklı iken terkedilen olmuşsunuz.
Lütfen adım atmayın artık, atarsa da müspet bir ikna olmazsa devam etmeyin.
Sizi kaybetmek istemiyorsa zaten bunu sözle değil davranışları ile yapacaktır. Şu hali ile hiç güven vermiyor.

Son günlerde sürekli kavga edip ayrılan ben oldum, hep ikna etmeye çalisti ama gözle görülür bir adim yapmadi, dün yine ona ulaşamayınca artık delirdil tartıştık oda net bitirdi artık ilk defa bu şekilde konuştu Benimle çünkü, bitti yanı adımlık bir durum yok zaten kendisi de burnu düşse kaldırmayacak birisi zor birisidir başta da demiştim.

Anlayış tek taraflı olmaz.Neden sadece sizin anlayış göstermenizi bekliyor,sevgiliniz?
Bana sanki sevgiliniz baskın karakter gibi geldi.İlişkinizde karar verici kendisi sanırım.

Anlayış tek taraflı olmaz.Neden sadece sizin anlayış göstermenizi bekliyor,sevgiliniz?
Bana sanki sevgiliniz baskın karakter gibi geldi.İlişkinizde karar verici kendisi sanırım.
Evet zaten başta da yazmıştım baskın zor bir insan, bu güne kadar hep ama hep alttan aldım kendini birçok konuda değiştirdi evet ama bh telefona bakmama sessize alma olayı beni çileden çıkarıyordu artık, dışarı çıktığı anda yok oluyor puf diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…