- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.638
- Konu Sahibi GokcenKatun
- #1.681
Katibin Ruhu şaşırma katibim, gerçekten de vardı öyle bir üye... hatta geçen konusunu açıp okudum,ben de saf gibi yorum yapmışım. ey gidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllar oldu mu bu olalı?Katibin Ruhu şaşırma katibim, gerçekten de vardı öyle bir üye... hatta geçen konusunu açıp okudum,ben de saf gibi yorum yapmışım. ey gidi
Banlanınca siteyi takip edebiliyor muyum? yani üyeliksiz takip ediliyor ama öyle de sitenin formu çok kötüEn fazla bir gün banlanırsın. Banlı olmaya azar azar alışırsın işte.
evet galiba en az 2 sene olmuştur diye tahmin ediyorum canımYıllar oldu mu bu olalı?
Ya bir şey sorcam kk nın uygulaması var mı ben hep safariden giriyorum daBanlanınca siteyi takip edebiliyor muyum? yani üyeliksiz takip ediliyor ama öyle de sitenin formu çok kötü
hayır üyeliğinizden çıkış yapmanız gerekiyor ve o şekilde takip etmek tam bir işkenceBanlanınca siteyi takip edebiliyor muyum? yani üyeliksiz takip ediliyor ama öyle de sitenin formu çok kötü
Var varYa bir şey sorcam kk nın uygulaması var mı ben hep safariden giriyorum da
Hiç bilmiyorum ki ben de hep safariden giriyorumYa bir şey sorcam kk nın uygulaması var mı ben hep safariden giriyorum da
Ciddi olamazsınız ben çok aradım bulamadım link atabilir misinizVar var
Misafir olarak takip ediyorsun. Yine bizimlesin tek yorum veya beğeni yapamıyorsun.Banlanınca siteyi takip edebiliyor muyum? yani üyeliksiz takip ediliyor ama öyle de sitenin formu çok kötü
iPhone’a indirilmiyorYa bir şey sorcam kk nın uygulaması var mı ben hep safariden giriyorum da
Link nasil atacagim bilemedim ama telefonunuz androidse play store a yazinca cikiyor.Ciddi olamazsınız ben çok aradım bulamadım link atabilir misiniz
Bende istiyorum link iphone için değil mi?Ciddi olamazsınız ben çok aradım bulamadım link atabilir misiniz
Erkek : vicdanen kendimi kötü hissediyorum bir süre görüşmeyelim
Kadın : ya sen deli misin ne diyorsun??? Dımdızlak ortada mı kalayım hiçbir şey olmamış gibi mi yapayım?
E : kabus görmekten bıktım sanki büyük bir imtihandan geçiyorum
K : hayır hayır öyle düşünme ben seni çok zor buldum lütfen
E : kendine iyi bakarsın değil mi aklım sende olacak
K : ya nasıl bir delilik yapıyorsun habersiz bırakma beni
E : tamam beni diğer güzellikten ara sonra şimdi görevdeyim
K : hayırdır yazıyorum görüyorsun cevap vermiyosun
E : kız görevdeyim tamam da
K : tamam
hatırladığım kadarıyla böyleydi
Iphone lere yokmuş androide geçicem kk içinBende istiyorum link iphone için değil mi?
ban alinca niye ban aldığınız ve ne zaman açılacağına dair bildirim geliyor mu peki kendinize? ve ban aldıktan sonra son gorulmesine bakarsak konu sahibi hesabına girebilmis mesela o nasil oluyorhayır üyeliğinizden çıkış yapmanız gerekiyor ve o şekilde takip etmek tam bir işkence
ben de 1 günlük ban almıştım da çok kötüydü
Kadının resmidemi varKızlar o değil de bu kadına hepimizin sosyal medyadan fake hesaplardan üstü kapalı yağdırsak ne iyi olur. Fotolarına “yapıştırmadan sonra mı bu poz?” yazmak isterdim. Fake hesabım var üstelik yurt dışındayım asla beni bulamaz
Yaaa safariye devam o zamanIphone lere yokmuş androide geçicem kk için
Hahahahaha düşünsene onu da paylaşıyormuşum sonra mahkemeye de giderim heraldeKadının resmidemi var
Bende uygulamadan giriyorum daha rahat site de sürekli reklam çıkıyorYa bir şey sorcam kk nın uygulaması var mı ben hep safariden giriyorum da