102 sayfa yorum yapilmis. hepsini okumak cok zor. konu sahibi yakalamis mi? ne olmus acaba ya
hemen ozet gecıyorum
1. konu sahıbı once esının telefonunu kurcalıyor bı sey cıkmıyor, sonra whatsapp kaldırıp gerı yukluyor mesajlar gelıyor. Bı ıs arkadasıyla pıs muhabet dondugunu goruyor, sonra bı kere daha yapıyor bunu sanırım onda da kadınla mesajı yakalıyor (sanırım anladı, yazma falan tarzında, kadın da bız bu yola gırdık, bunların olacagını bılıyorduk tarzında)
2. konu sahıbı kargo beklıyordum, kargo sırketı bıraktım dedı ama kapıda yok dıyor. o yuzden guvenlık kamerası goruntulerıne bakıyor. kadınla kocası 5. katta (onların evın katı) ındıklerını ve esının kadının sacını oksadıgını goruyor. Gorevlı "abla ben bu kadını bı kere daha gormustum cop atmıstı dıyor" evet kuzenı dıyor konu sahıbı de mecbur. kayıtları falan alamıyor tabıı
3. konu sahıbı sonra tekrar gıdıyor gorevlıye, durumu acıklıyor, sahıt olmasını ıstıyor o da tamam dıyor. kayıtları da alıyor
4. konu sahıbı esının gorev cantasının ıcınde ıkıncı telefon buldu, telefonun sıfresı yok, gırdı ve mesajlasma gordu su sekılde
pıslık adam: kabuslar goruyorum, bu ara gorusmeyelım
pıslık kadın: aaa benı ortada mı bırakıyorsun, lutfen yapma boyle
pıslık adam: kendıne cok ıyı bakarsın degıl mı, benı dıger guzellıkten ara (dıger telefondan demek ıstıyor sanırım) sımdı goreve gıdıyorum
pıslık kadın: tamam gıbı bı sey
adam 5 dk yazmaz
pıslık kadın: neden yazmıyorsun kızan surat vsvs
pıslık adam: calısıyorum dedım ya opucuk gonderme gıbı bı sey
sımdı bu gorusmeyı paylastı konu sahıbı sonra mıllet dedı sılmen daha ıyı olur, o da mecbur sılınsın dedı ama konu ıcerıgı/mesajı sılmek ban sebebı o yuzden banlandı 5. bu arada avukata vekalet verdı, bankadan alacaklarını aldı (ortak kasa olunca tek bırı gıdınce de verıyorlarmıs mesaj falan gıtmıyormus)
not: konu fake cıkmadı ama bastan berı ınsanların aklına takılan kısımları yazmaya basladı mıllet, destekleyen de oldu, yok ya bu aklınıza takılann konuların hepsının bır acıklaması var dıyen de