- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
- Konu Sahibi Gunbatimii
-
Bence uyduruyor kadın.Bu aldatan ,döven heriflerin de yeni furyasi "asla.bosanmam " sanirim ya da bu bosanmaya cesareti olmayan,affedesi olan kadinin kendi kendine gelistirdigi bir savunma ki bana kalirsa bu kizcagiz, adam ozur dilerim dese affedecek.
dalga gecmenize gerek yok bence , konunun iceriginden rahatsiz olduysaniz görmezden gelebilirsiniz...bebek tedavisine devammm...
Haklisin toparlanamazsin toparlanmaya calismak yerine otur dayagini ye aldatil eziyet gor bekle bu adamin basindaCesaretim yok toparlanamam diye korkuyorum
Üniversiteye seni baban mı gönderecek, yoksa elalem mi?Cesaret almayı.korkuyorum annem babam dışında herkes karşı rezil perişan olursun diyorlar oysaki babam üniversiteye devam etmemi bile teklif etti
ailenin yanına git, darp raporu al, boşanma davası aç.Buraya ne yazacağımı bilmiyorum aslında ne diyeceğimi de bir evlilik yaptım bebek sahibi olamıyorum ben onun için hastane hastane gezerken meğer eşim olacak adam beni başkasıyla aldatıyor muş ailesi baştan beri bana yapmadığını bırakmadı erkektir yapar dediler oğullarına beni dövdürdüler ailem arkamda annem babam en başta ama ben ne yapacağımı bilmiyorum öyle bir boşluktayım ki beynim durmuş bana bir yol gösterin nolur daha hayatımın baharı belki de elimde hiç bişey kalmadı yaşım 20
Ne alaka??bebek tedavisine devammm...
İnşallah Allah razı olsunKendi oğullarına sen yapsaydın böyle normal karsilacaklar mıydı? Korkma her şey daha güzel olur insallah
Hayır kaçarak değil ama isteyerek te değildi o zamanlar bir kurtuluş tu benim için evlenmekÇok merak ediyorum, çocuk yaşta ailen neden evlendirdi seni? Kaçarak mı evlendin?
Ya boşanmaya cesareti olmayan üyelerin burda kıza akıl vermeside çok komik oluyor. Kendi başına gelenler hemen boşanıyor sanki:)
Canım boşanmak istemiyorsan babanın evine gidip sonra geri geleceksen devam et. Aklın başına gelir elbeti.
Cesaretim yok toparlanamam diye korkuyorum
İnan çok istiyorum bırakmayı ama en son bir boşanma olayında 4 çocuk babası suçsuz günahsz bir adam öldürüldü benim korkum sadece o onu geçtim aldatan taraf ölürümde bırakmam diyorNeden Ayrılmıyorsun demiycem AYRIL Diycem şuan korkuyu geçtim Bahaneniz yok peki çocuk olsa nolcak çocuğu var diye boşanamayan onca kadın var çevremde cocuğu var diye ihaneti çeken bak benim 2 yaşında kızım var Aldatıldım ve babamın evimdeyimhuzurum yerinde yaşım 30 ya boşan Ayrıl çocuğun yok bırak gitsin ihanet Şiddet böyle evlilik olmaz canım
Zaten hiç bir sorunun yok demişti doktorYaşınız genç, aileniz arkanızda, siz toparlanmazsanız onlar toparlarlar. Girersiniz bir işe, kurarsınız bir hayat, belki ileride iyi biri çıkar karşınıza; neden kendinize eziyet edesiniz ki? Belki de stresten çocuğunuz olmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?