- 28 Temmuz 2019
- 49
- 8
- 3
- 26
- Konu Sahibi Gunbatimii
-
Öyle bir durum ki nefes almaya bile katlanamıyorum.Dayak ihanet katlanılır şeyler ama boşanmak katlanılacak şey değil, öyle mi?
O zaman kadını çağır da beraber yaşayın. Buna da katlanırsın.
Ee daha ne?Cesaret almayı.korkuyorum annem babam dışında herkes karşı rezil perişan olursun diyorlar oysaki babam üniversiteye devam etmemi bile teklif etti
Sanırım ironi yaptınızbebek tedavisine devammm...
Okumadım o istemiyor diye lise sonda bırakmıştım şimdi herşey dank ediyor kafamaAileniz dediğin gibi arkandaysa buraya konu açman bile saçma. Direk boşansana... adam aldatmış ve sana şiddet uyguluyor. Yaşın daha çok genç elbet daha iyi birini bulabilirsin. Ya da ayrılırsan evlenmek için acele etme büyük ihtimal üniversite okumamışsındır git sınava hazırlan yeni bir hayata başla.
Ve sen bu asil adamı 20 yıl sana emek veren adamı, 5 para etmez bir müsvedde için harcıyorsun.Bu yaşıma kadar bana tokat atmamış babam böyle bir adamdan şiddet gördüm diye deliye dönüyor
Ailemin yanına döndüm hemen gitmemekte karalıyım ama asla boşanmam diyorneden kocaniz icin hastane hastane dolastiniz ki bebek icin. bebek birine jest olarak yapilmaz.
ailesi dovdurdu kismini da anlamadim. dovulduktan sonra, arkanizda duran ailenize gitmissinizdir heralde di mi? gururunuz falan kirilmistir kapi gibi ailemde arkamda bu ruh hastalari kim oluyoki diyip ailenize gittiniz di mi?
evde oturup uzuldugunuzu sanmiyorum?
Babam her şeyden kıymetli benim için o da üzülür bu yolda ondan korkuyorumVe sen bu asil adamı 20 yıl sana emek veren adamı, 5 para etmez bir müsvedde için harcıyorsun.
Sen ne hayırsız evlatsın ya.
Babayı değil de elalemi dinliyorsun hala.
Bebek tedavisine devam mi konuyu okumadiniz heralde kadın bebek olsun diye hastahane hastahane gezerken adam kadını başkasıyla aldatıyor ne bebek tedavisine devam yahuuu
Bebek tedavisine devam mi konuyu okumadiniz heralde kadın bebek olsun diye hastahane hastahane gezerken adam kadını başkasıyla aldatıyor ne bebek tedavisine devam yahuuu
aynen öyle, ama sadece siz anladınız bunu:)Sanırım ironi yaptınız
Kendi oğullarına sen yapsaydın böyle normal karsilacaklar mıydı? Korkma her şey daha güzel olur insallahBütün ailesine normal geliyor olmuş diyorlar geçiyorlar pislik içlerine işlemiş baş edemiyorum pislik düşünceleriyle
onun ne dedigi muhim degil. hakimin diyecekleri onemli. ben cok asla bosanmam cok seviyorum diye tenyalar gordum, hem tazminat odediler hem nafaka.Ailemin yanına döndüm hemen gitmemekte karalıyım ama asla boşanmam diyor
Babam her şeyden kıymetli benim için o da üzülür bu yolda ondan korkuyorum
Tabi tabi.Öyle bir durum ki nefes almaya bile katlanamıyorum.
Liseyi açıktan okuyup bitirebilirisn. Hiç bir şey için genç değil daha çok gençsin. O adam seni artık mutlu edemez, değişse bile yaşadıklarını unutabilecek misin? Ayrıca biri istedi diye liseyi bırakmak ne ya. Sizde de sorun var...Okumadım o istemiyor diye lise sonda bırakmıştım şimdi herşey dank ediyor kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?