Şu diğer kadını savunan arkadaşım ne sana ne de ona diyecek hiç bişeyim yok allah onun mustahakını versin..Kız bakireymiş ve bu salak bekaretini almış..Kız ona kendini koşulsuz vermiş bide annem babam işim umrumda değil seninle heryere gelirim diyomuş muş..Benim eşim dediğim karaktersiz şahıs da gelmiş bunu bana anlatıyo bide onun ahını almak istemiyorum diyor..Şimdi soruyorum ben de geldiğimde bakireydim onun deyimiyle 4 senemi verdim ne acılar çektiğimi bir ben birde allah biliyor..BENİM AHIM NE OLACAK.. Rabbim onunda mustakanı versin..Benden uzak ikiside CEHENNEME DİREK OLSUN.. kötükedihüso
Canlar başka bi konuda bilginize ihtiyacım var bu adam öğretmen haaaaa bu arada PDR cii.. Böyleleride psikolojik danışmanlık yapıyo yaaaa way ki halimize..Neyse ben bu adamdan ne kadar nafaka alabilirim..Bilmeyenlere çocuğum yok ve şimdilik süründürmek için boşanmayı düşünmüyorum..Doğru bi karar mı bilmiyorum ama..
Hiiiicccc büyük konusma her insanin her an hersey basina gele bilir senin gelmese yakinin gelir, ozaman gör, insanlarin neler basina geliyor, istedigin kadar cantayi indir,
ne olacak?? Sen cikmisin asik olmusun, cantayi indirsen ne olacak, evli adamal cikmisin asik olmusun, eee ne o cantayi indirdim.
Sizler ortak suclu arayipda adamlarin sucunu yariya indirmeye calisiyorsunuz baska birsey degil.
Bu adam bu kadina gitmese baska da hic normal kadin bulmasa gider parayi basar gene gider.
( Ozaman kumarci veya ickici kocaninda sucu yok, ona ickiyi veren veya kumar massasina oturtan insanlar suclu??!!)
Hiiiicccc büyük konusma her insanin her an hersey basina gele bilir senin gelmese yakinin gelir, ozaman gör, insanlarin neler basina geliyor, istedigin kadar cantayi indir,
ne olacak?? Sen cikmisin asik olmusun, cantayi indirsen ne olacak, evli adamal cikmisin asik olmusun, eee ne o cantayi indirdim.
Size daha öncede yazmıştım evliliğim kötüye gidiyor die ve sebeb olarak eşimin ailesini göstermiştim..o günden beri herşey daha kötüye gitti..ve en son dün gece patlak verdi..Nette tanışmış biriyle bir aydan fazla olmuş,geçen hafta cinsel bi beraberlikleri olmuş,kız bekarmış,eşim olcak yaratığın evli olduğunu biliyomuş we fazlasıyla sorumlu hissediyo ona karşı kendini..en kötüsü ne biliyomusunuz ben tepki veremiyorum düşünemiyorum..ben bu adam için defalarca ölmeye yeltendim..yalvarıyorum ya yardım edin napayım ben..
Bana kalirsa insanlar birak samimiyeti, evleniyorlarda kocalarin hakkinda sonraaadan neler ögreniyor, insan yattigi insanin herseyini bilecek diye birsey yok bu bir,
zaaten herseyini bileyimde yatayim desen hic bir zaman bir insanin herseyini tam ögrenemesin.
Adam yalan söylediyse kadin nerden bilsin,
adam karisinin yaninda bile diger kadinla rahat konusuyorsa vs, kadinin süphelenecek bir durumu bile yok.
Bana kalirsa kadinin haberi yok bile, adam öyle söylüyorki, karisi tehdit etmesin diye, yani bulurum söylerim senin evli oldugunu falan ayaklari, bana öyle geliyor.
Nasil olursada olsun, suucc esine karsi suc isleyende onu aldatandaaaa.
Sizler ortak suclu arayipda adamlarin sucunu yariya indirmeye calisiyorsunuz baska birsey degil.
Bu adam bu kadina gitmese baska da hic normal kadin bulmasa gider parayi basar gene gider.
( Ozaman kumarci veya ickici kocaninda sucu yok, ona ickiyi veren veya kumar massasina oturtan insanlar suclu??!!)
Canlar başka bi konuda bilginize ihtiyacım var bu adam öğretmen haaaaa bu arada PDR cii.. Böyleleride psikolojik danışmanlık yapıyo yaaaa way ki halimize..Neyse ben bu adamdan ne kadar nafaka alabilirim..Bilmeyenlere çocuğum yok ve şimdilik süründürmek için boşanmayı düşünmüyorum..Doğru bi karar mı bilmiyorum ama..
Saolun canlar destek görmek insanı ayakta tutuyor..Söyledim aileme onlar mersinde ve geliyolar herşey olacağına varsın artık..babası ameliyat masasındayken yatmış o pislikle..nie diyorum bende olmayan ne var onda bana küçükken kaza geçirdiğini saçlarının kaşlarının olmadığını yüzündede yanık izlerinin olduğunu söyledi..ne bulmuş biliyomusunuz samimiyet..bende olup onda olmayan buymuş..beddua bile edemiyorum 4 senemi verdim ben bu adama alllahtan bulsun o we o pislik..
Şu diğer kadını savunan arkadaşım ne sana ne de ona diyecek hiç bişeyim yok allah onun mustahakını versin..Kız bakireymiş ve bu salak bekaretini almış..Kız ona kendini koşulsuz vermiş bide annem babam işim umrumda değil seninle heryere gelirim diyomuş muş..Benim eşim dediğim karaktersiz şahıs da gelmiş bunu bana anlatıyo bide onun ahını almak istemiyorum diyor..Şimdi soruyorum ben de geldiğimde bakireydim onun deyimiyle 4 senemi verdim ne acılar çektiğimi bir ben birde allah biliyor..BENİM AHIM NE OLACAK.. Rabbim onunda mustakanı versin..Benden uzak ikiside CEHENNEME DİREK OLSUN.. kötükedihüso
sizin bu ateşli savunmanız ilginç geldii..
nasıl bir kafasız nette 1 ay yzıştığı biriyle yatar ve bakire pehhhhhhhh..
bu erkekler o kadar aptalkii:1no2:
ama sizede şunu söyliyim kuzum burda okuduğum bütün mesajlarda adama lanet okunuyo zaten siz bütün suçun kıza yıkıldığı kanısına nerden vardınız acepCADIARZU
Hala konuşuyo ve sürekli msjlaşıyor onunla ama beyfendi evliliği bitirmemi ve bu konuyu üçüüncü bi kişiye söylememi istemiyor..napmam gerkiyo söylemeden ayrılsam butün suç benim olacak ve biz akrabayız..ve babası akciğer kanseri..söylesem herkes yüz çevirecek ona ya kendine bişey yaparsa..o zaman vicdan azabı duyarmıyım..ya söylemeseydim dermiyim..
o kadinin yerine kendini koyup düşünmek yerine birazda aldatilan eş yerine kendini koy bi bakalim..tek tarafli düşünmemek lazim..dedigin gibi madem herkesin basina hersey gelebilir,madem büyük konuşmamak lazim ozaman aldatilan sen olsan karşidaki kadinida böyle savunurmuydun bi düşün bakalim?
neyse güzelim sana diyecek baska sözüm yok..hakli oldugundan dolayi degil elbet..hiçbir şekilde orta yol bulamayacagimiz kesin oldugu için baska söz söylemeye gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?