simay seni o kadar iyi anlıyorum ki.. inan bana şu nası bir acı ve intikam duyguları içinde kıvrandığını hissedebiliyorum.Hala onu sevdiğin için (gerçi haketmiyor böyleleri sevgiyi) onun başına bişey gelmesinden korkuyosun ve hala onu düşünüyosun.Ben de hemen hemen buna yakın sebeplerden dolayı şu an boşanmak üzereyim.Onu çok seviyorum hala ama baktıkça midem bulanıyor ve unutamıyorum.Pişman bile değil biliyomusun?Pişmanım affet bile demiyor ve en çok bu can yakıyor.O yüzden gerçeklerle yüzleşme zamanı:ben onsuz hayatın benim için daha hayırlı olacağına inandırdım kendimi.Allahtan sabır diliyorum senin için.Bol bol dua et için rahatlasın.Ama unutma er yada geç herkes cezsını bulur.Senin de kıymetini bilen biri çıkar.Ama bu acıları yaşatanların allah belasını versin başka hiç bir şey demiyorum.
bu arada tüm hemcinslerime sesleniyorum.Vicdanı olan her insan karşısındaki adam evliyse ne kadar sorunum var boşanma aşamasındayım gibi sözler söylese de inanmasın.Yada evli olduğunu sonradan öğrendiyse o şerefsizi hayatından çıkarsın.
Herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.....
Hala konuşuyo ve sürekli msjlaşıyor onunla ama beyfendi evliliği bitirmemi ve bu konuyu üçüüncü bi kişiye söylememi istemiyor..napmam gerkiyo söylemeden ayrılsam butün suç benim olacak ve biz akrabayız..ve babası akciğer kanseri..söylesem herkes yüz çevirecek ona ya kendine bişey yaparsa..o zaman vicdan azabı duyarmıyım..ya söylemeseydim dermiyim..
bende aynı şekildeyim canım.kendi ayakları üstüne durabilecek ve dışardan imrenilen biriyim.Ailem hala bilmiyor benimde.Olaylar zaten yaklaşık 1.5 ay oldu böyle olalı..İşim gücüm var ama içimdeki sevgiden ona bağlandım ben başka bağımılığım yok.O içindeki büyük sevginin bi anda nası nefrete dönüştüğünü anlayabiliyorum.ben de hala bunu yaşıyorum.kendimle sürekli hesaplaşıyorum o buna değmez diyorum ama kalbimle beynim aynı fikirde değil.Çatışıyorlar durmadan.Beynim galip çıksn istiyorum.Ama kalbim paramparça olucak sonunda.Oldu da zaten herşey bomboş geliyor bana.
bu arada o hatayı bende yaptım evden gittim.ama sonra aklım başıma geldi döndüm.lütfen sende eve dön.evinden ayrı kalıp zorluk çekmeyi sen değil o hakediyor.Koy eşyalrını kapının önüne.Onu görünce yumuşama.Sevgini bildiği için herşeyi kendi istediği gibi yaptırmak için hala kullanıcak seni.Benim kide öyle yaptı çünlü.Beni üzme sesizce boşanalım dedi.Yok öyle yağma.Lütfen onu kapınınönüne koy bakaılm ne diyebilicek çevrsine. karımı aldattım oda kapının önüne koydu diyebilcekmi.ailesine gitse ailesi nie geldin demiycekmi.Sonra zaten olanları herkes öğrenicek.bırak kırılan senin gururun değil onun ki olsun.aldatılmak gururunu kırmasın.Bunu yapanlar aldatanlar utansın.....
Hala ne kadar bencilki kendini düşünüyo kimseye söyleme diyo adi adam.Söyle canım herkese söyle zaten giden gitmiştir böyle yaparsam benden nefret eder geri döneceği varsa da dönmez diye düşünme.
özel mesaj atmak istiyorum sana ama mesaja açık değilsin.seni o kadar iyi anlıyorum ki inana bunları 1 ay sonra benim gibi düşünücke ve yaşıycaksın bi yerden sonra kalbin pes edicek....nolur acını yaşa dibine kadar ağla zırla ama sonunda kendine dön.hayatta senin için en önemli olması gereken sadece sensin unutma... bende bunları tek başıma yaşadım.hala da yaşıyorum.. çok zor şeyler... allah sabır versin canım...yanındayız unutma...bunuduymak bile şu an senin için çok önemli biliyorum.
bu arad merak ettim eşin nie aile terapisine gitmek istiyo pişman da düzeltmeye mi çalışıyo da istiyo?yoksa başkalrına bişeyler kanıtlamak içinmi? lütfen iyi düşün her yaptığından senin zararına bişe çıkıcakmı diye tetikte ol.çünkü hayatta en büyük kazığı atan herşeyim dediğin insan olunca buna mecbur oluyosun...
bişey yiyemiyorum içemiyoırum demişsin ya bende öyle. bir haftada 6 kilo verilirmi?en son 8 yıl önce gördüğün kiloyu tartıda görmek nası bi duygu.kıyaftelerimin üstümde emanet gibi durmasına ne demeli?herşey bol geliyo...keşke diyorum keşke mutlu olsam da kilolu olsam..1 kilo bile veremezdim diyetle. dediğim gibi en önemli sensin unutma aynanın karşısına geç ve kendin, ne kadar sevdiğini ve onun seni haketmediğini söyle.yemek de zorla da olsa ye.sana daha acı bişey söyliycem.ben evden gittiğimde çok ağladım günlerce uyumadım gözlerim yerinden fırlıycaktı artık. neden sevgimdem ağlıyodum ama o napıyodu daha gittiğim günün akşamı nette kzı arkadaşı!! ile konuşuyodu ve kız ona diyoki senle konuşmak çok güzel yemeğe gitcem içerden çağıyorlar ama gidemiyorum. peki karşılık ne? git yemeğini ye benim için önemlisin bana lazımsın...lanet herif sana herşeyini vermiş olan 4 yılını veren kadın şu an ne durumda umrundamı daha yeni tandığın irine bunu söylüyosun.işte bunları yaşayınca anladım ki allah hepsinin belasını versin....Kendini kendinden başka kimse düşünmüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?