S
simay_86
Ziyaretçi
- Konu Sahibi simay_86
-
Size daha öncede yazmıştım evliliğim kötüye gidiyor die ve sebeb olarak eşimin ailesini göstermiştim..o günden beri herşey daha kötüye gitti..ve en son dün gece patlak verdi..Nette tanışmış biriyle bir aydan fazla olmuş,geçen hafta cinsel bi beraberlikleri olmuş,kız bekarmış,eşim olcak yaratığın evli olduğunu biliyomuş we fazlasıyla sorumlu hissediyo ona karşı kendini..en kötüsü ne biliyomusunuz ben tepki veremiyorum düşünemiyorum..ben bu adam için defalarca ölmeye yeltendim..yalvarıyorum ya yardım edin napayım ben..
allah yarıdmcın olsun.
kendinene başkasını düşünmeyen uçkuruna hakim olamayan bu kadın ve erkek müsveddeleri yüzünden kimseye güven kalmadı.
kocan o kıza karşı sorumlu hissediyor ama sana ne diyor.ayrılalım mı diyor, yoksa başka saçma sapan çözümler mi sunuyor.vbe sen bu ekilde aldatıldığını nasıl öğrendin
allahım senin yanıdna olsun
Hala konuşuyo ve sürekli msjlaşıyor onunla ama beyfendi evliliği bitirmemi ve bu konuyu üçüüncü bi kişiye söylememi istemiyor..napmam gerkiyo söylemeden ayrılsam butün suç benim olacak ve biz akrabayız..ve babası akciğer kanseri..söylesem herkes yüz çevirecek ona ya kendine bişey yaparsa..o zaman vicdan azabı duyarmıyım..ya söylemeseydim dermiyim..
Hala konuşuyo ve sürekli msjlaşıyor onunla ama beyfendi evliliği bitirmemi ve bu konuyu üçüüncü bi kişiye söylememi istemiyor..napmam gerkiyo söylemeden ayrılsam butün suç benim olacak ve biz akrabayız..ve babası akciğer kanseri..söylesem herkes yüz çevirecek ona ya kendine bişey yaparsa..o zaman vicdan azabı duyarmıyım..ya söylemeseydim dermiyim..
böyle bi herif için asla savaşmazdim
kendini öldürmeye yeltenmen çok büyük hata
ne olacak sen ölünce?
sonsuz cehennem karanlığı bekliyor seni
zira intiharin affi yok
Rabbimin verdigi cani yalniz o alabilir.
elinizde mesleginiz var,
neden yollarinizi ayirmiyorsunuz?
çok zor bir durum ama bir şans verirsen gerisi gelir emin ol. Bence çek git ona muhtaç değilsin seni düşünmeyen birini niye bukadar düşünüyosun vicdan yapıyosun.
şüpheleniyodum zaten teli sürekli sesizde ve cebindeydi..ve durmadan elinde..insan hissediyor bi şekile dün gece üzerine gittim ve anlattı..ağladı..hiç bişey diyemedim.. sadece acıdım..üzülmedim galiba..
Ailelere söylemeliyim sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?