- Konu Sahibi simay_86
simay seni o kadar iyi anlıyorum ki.. inan bana şu nası bir acı ve intikam duyguları içinde kıvrandığını hissedebiliyorum.Hala onu sevdiğin için (gerçi haketmiyor böyleleri sevgiyi) onun başına bişey gelmesinden korkuyosun ve hala onu düşünüyosun.Ben de hemen hemen buna yakın sebeplerden dolayı şu an boşanmak üzereyim.Onu çok seviyorum hala ama baktıkça midem bulanıyor ve unutamıyorum.Pişman bile değil biliyomusun?Pişmanım affet bile demiyor ve en çok bu can yakıyor.O yüzden gerçeklerle yüzleşme zamanı:ben onsuz hayatın benim için daha hayırlı olacağına inandırdım kendimi.Allahtan sabır diliyorum senin için.Bol bol dua et için rahatlasın.Ama unutma er yada geç herkes cezsını bulur.Senin de kıymetini bilen biri çıkar.Ama bu acıları yaşatanların allah belasını versin başka hiç bir şey demiyorum.
bu arada tüm hemcinslerime sesleniyorum.Vicdanı olan her insan karşısındaki adam evliyse ne kadar sorunum var boşanma aşamasındayım gibi sözler söylese de inanmasın.Yada evli olduğunu sonradan öğrendiyse o şerefsizi hayatından çıkarsın.
Herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.....
bu arada tüm hemcinslerime sesleniyorum.Vicdanı olan her insan karşısındaki adam evliyse ne kadar sorunum var boşanma aşamasındayım gibi sözler söylese de inanmasın.Yada evli olduğunu sonradan öğrendiyse o şerefsizi hayatından çıkarsın.
Herkese mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.....