- Konu Sahibi simay_86
ayyy bana bi darlık geldi işe bak yaa.. hadi bi halt yedi birde gelip anlatıyo üstüne hala mesajlaşıyo diyebiliyosun sen..
ayrılacak olsan dahi bu akdr basit olmasın rahat bırakma onuda o kızıda. bekar kız nasıl kızki evli adamla ilşkiye giriyo senin kocanda utanmadan anlatıyo ayyyy yaa.
sana bişe anlatıyımmı bak ben 22 yaşındayım babam 42 yaşında genç ve şehirde bilinmiş bir insan. düşün boyu kadar kızı var kadının biri babama musallat oldu bi aralar arıyo sürekli mesajlar atıyo aklımdasın sürekli gibi şeyler.. babamdan karşılık yok ama. babamın telefonunda rastladım bunlarada ben çıldırdım aradım karıyı ağzıma geleni saydım ama o yırtık yüzsüz utanadan diyoki sen kimsin ben öyle bişe yapmadım ayy git başımdan falan filan dedimki bak kadın seni bulur doğdıgına pişman ederim ette görelim dedi. babama anlattım oda sinirlendi anlattı anneme herşeyi ama görsen yalvarıyo diyoki wallaa kadın arıyoo aramıyom ama inanırım çünkü babam yakışıklı ve tanınmış biri burada arıyan o..pu çok..
ozaman telsimde çalışıyom ben gittim kadını telefon bilgilerinden ev telefonunu buldum akşamları kadını evden aramaya başladım kadının kocası çıkınca kadını istiyom "bu daha başlangıç" diyodum oda benimle tedirgin konuşuyo haliyle ve kocası şüphelenmişti.. kadın işte ozaman korkmaya başladıı..
daha sonra kadının bilgilerinden eşinin telefonuna ulaştım ve aradm kadını sordum .. ile görüşebilirmiyim.. kadında anladıki eşimede ulaştı bu daha beter ödledi..
adam anladıki birşey var adam bir gün beni aradı dediki biliyorum benden gizlenen birşey var neolur Allah aşkına anlat.. adam polismiş ve çok kibar bir bey.. wallaa ben orada desemki kadın aldatıyo seni öldürür onu polis yanii.. dedimki "bu iki bayan arasında olan birşey sizinle alakası yok aklınızdan geçtigi gibi birşey yok.. anlatamam amaa eşine söyle anlasın neler yapabilecegimi.. "
o gün bu gün o bana kükreyen karıdan eser yok.. adamı böyle benzetirler..
ayy hatırladıkça kendimi kutluyorum.. :):))))
oyüzden kızı rahat bırakma babası annesi kim varsa ara gözünü korkut kocandan boşanacaksanda o kızı pişman etmeden sakınnnnn
Bu yazdiklarinda sen kendin icin hakli ola bilirsin, cünkü kadin babana musallat olmus, amma dogru amma yalan.
Ama buraki arkadasin evlilgi zaaten kritik bir dönemdeydi , ayrilmak üzerelerdi baska sebebden dolayi.
Adamda baskasina gitmis, o kadinin sucu ne???
O olmasa bi baskasi olacak, insanin koynuna giren adam cocuklarin babasi seni düsünmüyorsa, elin kadini niye düsünsün?
Düsünse ne olur biri düsünür ikincisi düsünür 3 üncüsü düsünmez, adam öyle böyle bir kadin bulur yani.
Sanki o kadin icin hos bi durummu, kimbilir ona neler yutdurdu???
Hesabi ancak kendi kocandan sorarsin, onun sana karsi sorumlulugu var baska hic kimsenin.