Aldatıldım

Pazartesi gece 11 civarı sitenin güvenliği aradı Seçil hanım geldi deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Hemen telefonu kapattım eşimi aradım.

Karısıyla çoluk çocuk yaşadığı eve bir kadın çağırabilecek kadar ileri-kaşar adamlar, herşeyden önce site güvenliğini bağlamaları gerektiğini çok iyi bilirler halbuki... Bağlamayı geçtim, kadının güvenlikten geçeceğini bildiği halde, güvenliğe haber de vermemiş bize Seçil hanım gelecek diye... Arka arkaya bir sürü olmayacak işler... Allah'ın hikmeti işte...
Bu kadar ileri level kaşar adam, ne Seçil'i, bir karışıklık vardır, ben güvenliği ararım şimdi, sinir etme adamı gece gece... diyip üste çıkması gerekirken orada da mı tutulup kaldı??? Allah'ın işi işte...

Yeni üyesiniz, ilk konunuz, ilk mesajınız.
Çok üzücü, böyle bir konuyla siteye giriş yapmak zorunda kaldınız.

Her neyse; kamu spotumuzu bırakalım şuraya ;
Bir erkek, aldattığında affedilirse; aldığı ders aldatabildiği ve affedileceği olur.

Yapamayacagini bildiği için geri göndermiş. Stres olmuş haspam. Yoksa sabaha kadar...
Eskort bile olmayabilir. Tanıdığı biri de olabilir. Yine affet sen...
Gitmez tabi. Sen eşyalarını hazırlayıp kapı önüne koyacaksın. Kilidi de değiştirip alma eve.
Sen aman etraf duymasın dedikçe, o nasılsa bu işten siyrilacagini biliyor.
Siyrilacak da...

Adam geri falan göndermemiş, site güvenliği kadını siteye almamış. Bazı sitelerde, sitedeki konutlarda fuhuş vb yapılıyor şikayetleri nedeniyle çok ciddi önlemler alındı. O yüzden de güvenlik gelen kişiyi içeri almamış.

kırgın olmak yerine kızgın olsanız çok daha iyi olacak halbuki ama siz bilirsiniz tabii

Anl yeter da övme şu pez.. i artık. Gönder gitsin evini de sirkeli suylaa yıka daa anca gider pisliği

Baagirmak yetiyosaa ok. Bosaanmas icin aadimlarinizi atin adam daa bit kadar utanç yokm

Siz bir erkeğe yan gözle bile baksaydınız evde büyük bir kavga çıkabilirdi. Bir de temizliğimi beğenmiyor demişsiniz, ekmek elden su gölden sizi çocuklarıma baksın evin temizliğini yapsın arkamı toparlasın şeklinde kullanıp dışarıyı geçtim eve bile kız atmayı göze alabiliyor. Eşinizin utanç perdesi tamamen kalkmış, böyle birinin bu son vukuatı olmayacaktır. Çocuklarınız şuan üzülür ama böyle sağlıksız bir evlilikten kendinizi kurtarırsanız sağlıklı anne demek sağlıklı çocuklar demektir. Bu eşle aynı evin içerisinde huzursuz olmuyor musunuz, telefonu her eline aldığında şüphelenmiyor musunuz? Böyle hayat geçmez.

Gerçekten çok üzücü bir durum ama 1 kez aldatan yine aldattır . Sizin elinizde daha güçlü bir kanıt var sitenin güvenliği ve hem arkasından eşinizin onaylamış sayıldığı o mesaj. O evide saatırır yarı parasını da nafakanızıda alırsınız avukata danışın . Bu saatten sonra asıl pişmanlığı o yaşasın. Sadece çocuklarınıza durumu yansıtmamaya çalışın .

Eve mi çağırmış bide terbiyesiz herif. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. İlkinde affedince diğerleri kaçınılmaz son sanırım. Bu erkekler affedilmeyi izin vermek olarak görüyor. Bu ne hadsizlik sizin yaşadığınız eve kadın getirmek? Lütfen güçlü olun. Şükür ki ekonomik özgürlüğünüz var, maddi anlamda sıkıntınız yok bu büyük bir artı sizin için. Kanıtlarınızı toplayın, boşanmayı düşünüyorsanız eğer ki her şeyi geçtim olayın bir de sağlık boyutu var, iyi bir avukat ile anlaşın ve ortada beş parasız bırakın.
Asla siz düzeninizi bozmayın o çekip gitsin.
İnşallah her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…