İnanın su an kafam hiç yerinde değil anlayamadım o yüzdenAyy tabiki degil
Simdi bisey diyecem neyse
Annenizin kaybı buna neden olmuş olabilir fakat adam dengesiz bir ruh haline sahip buda siz daha fazla ona bağlamış görünüyor. Böyle dengesiz insanlarla uğraşılmaz.Onunla tanışmamız annemin vefatı zamanında oldu, o dönem sürekli yanında oldu aylarca tuttuğum yasa şahit oldu, destek oldu belki de ondan bu kadar bağlandım
Amin, Allah razı olsun. Gerçekten kendimi tanıyamaz hale geldim nasıl bu kadar sabrettim boyun eğdim bu adama bilmiyorum. Bosandigim adam bana bunların zerresini yapmamıştı onu tek bir sözüne istinaden tek celsede bosayacak kadar kararlı güçlü bir kadindim benSimdi anlasildi. Basiniz sag olsun, anneciginiz nur icinde yatsin. Yas sureci cok zor bende yasadim ve o surecte resmen karakter degistirmistim. Bu sebeple mantikli dusunememis ve baglanmissini
Evet sanırım onun dengesiz halleri bende onu kaybetme korkusu yarattı ve daha çok bağlandımAnnenizin kaybı buna neden olmuş olabilir fakat adam dengesiz bir ruh haline sahip buda siz daha fazla ona bağlamış görünüyor. Böyle dengesiz insanlarla uğraşılmaz.
50 yaşında mıEvli değilim iyi ki... Defolsun gitsin Allah'ın belası. Bir de aklımla oynuyor beni kandırmaya çalışıyor aklı sıra. 50 yaşında adam ergenlikten çıkamamış.
Evet benden 3 yaş büyük50 yaşında mı
Hâlâ adamı aklama peşindesiniz, şaka gibi. Bitmiş bir ilişki için "aldatıldım" diye konu açmanız zaten gösteriyor sağlıklı düşünemediğinizi. Gözünüzle görmeseniz bazı şeyleri anlayamayacakmışsınız, Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki görmenizi sağlamış. Takılı kalmayın, önünüze bakın artık. Bir üye arkadaş da söylemiş hastalık kapıp kapmadiğınız konusunda gerekeni yapın, ihmal etmeyin. Baksanıza kadınından erkeğine eve giren çıkan belli değil...Çok doğru tespit ettiniz,daldan dala atlıyor bence de. İki aylık süreç net bir ayrılık değildi aslında ama ilk defa uzun süre yüz yüze gelmediğimiz bir süreçti. Belki de benim tamamen bitirdigimi düşündü o dönem, bilemiyorum...
Aldatilman için ilişki içinde olman lazım. Bu toksik duruma kendini hapsetmendeki morivasyonun ne ?Merhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi. Alkollü iken bu sözleri kullandığı için çok ciddiye almıyordum fakat en sonunda dayanamayıp evinin anahtarını kendisine üç ay önce bırakmıştım. İki aydır da hiç görüşmedik. Şu an o kadar kötüyüm ki iliskime dair detayları anlatacak takatim yok. Cuma akşamı beni çağırdı iki aydır görüşmemenin özlemiyle gittim, gece birlikteydik. Cumartesi sabahı kapısını anahtarla açmaya çalışan birinin sesine uyandık. Erkek arkadaşım hemen kapıya koştu kapının arkadan sürgüsü çekili olduğu için dışardan açmaya çalışan kişi, içeri giremedi fakat sürekli anahtarla kapıyı açtı ve her seferinde erkek arkadaşım da içerden itekleyerek kapıyı kapattı, kapıyı zorlayan kişi zile bastı kapıyı yine açmadı. Bu sefer erkek arkadaşımın telefonuna WhatsApp mesajları gelmeye başladı, bu arada ben elinden telefonu almaya çabalıyorum gözü döndü, epey bir süre alamadım telefonu. Sürekli kapıya gelen kimdi diyorum bilmiyorum diyor, çekindiğin bişey var ki acmadın kadındı değil mi diyorum sürekli bilmiyorum diyor. Bilmemen mümkün mü ben aptal mıyım diyorum. Sonra telefonu bir şekilde alıp mesajı açtım kayıtlı olmayan bir numara, "kapıya anahtarı bıraktım" yazmış. Bana "aramızda düşündüğün gibi bir şey olmadı magdur durumda olan biriydi, zaten evli ve eşiyle sorunları var" diye aptalca açıklamalar yapmaya başladı, tabi ki yutmadim. Kapıya gelen kişinin numarasını telefonuma kaydettim, WhatsApp profilinde Atatürk resmi var cinsiyeti belli değil. Numarayı kendi telefonumdan numaramı gizleyerek aradım ve kalın sesli bir kadın açtı telefonu... Anlatmak istediğim daha çok şey var ama şu an o kadar canım yaniyor ki, anlatamıyorum.
Şu an sağlıklı düşünemediğim doğru ama onu asla aklama peşinde değilim, iki aylık süreçte beni hala arayıp görüşmeye çalışması, evine çağırması ve bu arada başka bir kadına evinin anahtarını vermiş olması beni bir şekilde aldatmış olduğu anlamina gelir. Hiç arayıp sormasaydi ilişki bitmiş olurdu ki zaten biz ayrılık kararı vermemiştik o süreçteHâlâ adamı aklama peşindesiniz, şaka gibi. Bitmiş bir ilişki için "aldatıldım" diye konu açmanız zaten gösteriyor sağlıklı düşünemediğinizi. Gözünüzle görmeseniz bazı şeyleri anlayamayacakmışsınız, Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki görmenizi sağlamış. Takılı kalmayın, önünüze bakın artık. Bir üye arkadaş da söylemiş hastalık kapıp kapmadiğınız konusunda gerekeni yapın, ihmal etmeyin. Baksanıza kadınından erkeğine eve giren çıkan belli değil...
Görüşmediğimiz süreçte de arayıp sordu, evine çağırdı o sırada başka bir kadında anahtarının olması beni aldattığını gösteriyor üstelik biz o süreç öncesi ayrılalım bitti diye bir karar vermedik, netleştirmedik, hala pesimdeydi.Aldatilman için ilişki içinde olman lazım. Bu toksik duruma kendini hapsetmendeki morivasyonun ne ?
niye sürekli evindesiniz dışarda sosyalleşme vs aslında biz erkeklerı şımartıyoruz beyimiz yaymış heryerını eve çağırıyor alıştırmışsınız sizin için hiç bişey yapmıyor ki mesajı herkes atıyor bırak çoçuk sevindir Allah kurtarmış o kadının sonu da senin gibi harem kurmuş kendine oh valla2 ay öncesi ayrıldık diye bir karar vermedik bu iki aylık süreç içerisinde arada WhatsApptan yazıyordu bana, evine cagiriyordu ama ben kırgın oldugum için gitmiyordum tam ayrılık değildi yani
Yok hayır sürekli evde değiliz hatta bir çok yerlere gittik dolaştık gecenin bir vakti aklımıza eser çıkar gezerdik ilişkiye dair yaşanan detayları çok anlatmadım ama onun evinde yaşıyorduk birlikte ve üç yıldır ben o evdeydim, öyle gelen giden de yoktu, evinin anahtarının baskalarinda da olduğunu söylemesi yalandı sözde yardım amaçlı herkeste anahtarın var diyerek beni kandiracakti dangalakniye sürekli evindesiniz dışarda sosyalleşme vs aslında biz erkeklerı şımartıyoruz beyimiz yaymış heryerını eve çağırıyor alıştırmışsınız sizin için hiç bişey yapmıyor ki mesajı herkes atıyor bırak çoçuk sevindir Allah kurtarmış o kadının sonu da senin gibi harem kurmuş kendine oh valla