Aldatıldım

Onunla tanışmamız annemin vefatı zamanında oldu, o dönem sürekli yanında oldu aylarca tuttuğum yasa şahit oldu, destek oldu belki de ondan bu kadar bağlandım
Annenizin kaybı buna neden olmuş olabilir fakat adam dengesiz bir ruh haline sahip buda siz daha fazla ona bağlamış görünüyor. Böyle dengesiz insanlarla uğraşılmaz.

Simdi anlasildi. Basiniz sag olsun, anneciginiz nur icinde yatsin. Yas sureci cok zor bende yasadim ve o surecte resmen karakter degistirmistim. Bu sebeple mantikli dusunememis ve baglanmissini
Amin, Allah razı olsun. Gerçekten kendimi tanıyamaz hale geldim nasıl bu kadar sabrettim boyun eğdim bu adama bilmiyorum. Bosandigim adam bana bunların zerresini yapmamıştı onu tek bir sözüne istinaden tek celsede bosayacak kadar kararlı güçlü bir kadindim ben

Annenizin kaybı buna neden olmuş olabilir fakat adam dengesiz bir ruh haline sahip buda siz daha fazla ona bağlamış görünüyor. Böyle dengesiz insanlarla uğraşılmaz.
Evet sanırım onun dengesiz halleri bende onu kaybetme korkusu yarattı ve daha çok bağlandım

Hâlâ adamı aklama peşindesiniz, şaka gibi. Bitmiş bir ilişki için "aldatıldım" diye konu açmanız zaten gösteriyor sağlıklı düşünemediğinizi. Gözünüzle görmeseniz bazı şeyleri anlayamayacakmışsınız, Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz ki görmenizi sağlamış. Takılı kalmayın, önünüze bakın artık. Bir üye arkadaş da söylemiş hastalık kapıp kapmadiğınız konusunda gerekeni yapın, ihmal etmeyin. Baksanıza kadınından erkeğine eve giren çıkan belli değil...

Aldatilman için ilişki içinde olman lazım. Bu toksik duruma kendini hapsetmendeki morivasyonun ne ?

Şu an sağlıklı düşünemediğim doğru ama onu asla aklama peşinde değilim, iki aylık süreçte beni hala arayıp görüşmeye çalışması, evine çağırması ve bu arada başka bir kadına evinin anahtarını vermiş olması beni bir şekilde aldatmış olduğu anlamina gelir. Hiç arayıp sormasaydi ilişki bitmiş olurdu ki zaten biz ayrılık kararı vermemiştik o süreçte

Aldatilman için ilişki içinde olman lazım. Bu toksik duruma kendini hapsetmendeki morivasyonun ne ?
Görüşmediğimiz süreçte de arayıp sordu, evine çağırdı o sırada başka bir kadında anahtarının olması beni aldattığını gösteriyor üstelik biz o süreç öncesi ayrılalım bitti diye bir karar vermedik, netleştirmedik, hala pesimdeydi.

2 ay öncesi ayrıldık diye bir karar vermedik bu iki aylık süreç içerisinde arada WhatsApptan yazıyordu bana, evine cagiriyordu ama ben kırgın oldugum için gitmiyordum tam ayrılık değildi yani
niye sürekli evindesiniz dışarda sosyalleşme vs aslında biz erkeklerı şımartıyoruz beyimiz yaymış heryerını eve çağırıyor alıştırmışsınız sizin için hiç bişey yapmıyor ki mesajı herkes atıyor bırak çoçuk sevindir Allah kurtarmış o kadının sonu da senin gibi harem kurmuş kendine oh valla

Yok hayır sürekli evde değiliz hatta bir çok yerlere gittik dolaştık gecenin bir vakti aklımıza eser çıkar gezerdik ilişkiye dair yaşanan detayları çok anlatmadım ama onun evinde yaşıyorduk birlikte ve üç yıldır ben o evdeydim, öyle gelen giden de yoktu, evinin anahtarının baskalarinda da olduğunu söylemesi yalandı sözde yardım amaçlı herkeste anahtarın var diyerek beni kandiracakti dangalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…