Aldatıldım

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
3.896
4.056
Merhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi. Alkollü iken bu sözleri kullandığı için çok ciddiye almıyordum fakat en sonunda dayanamayıp evinin anahtarını kendisine üç ay önce bırakmıştım. İki aydır da hiç görüşmedik. Şu an o kadar kötüyüm ki iliskime dair detayları anlatacak takatim yok. Cuma akşamı beni çağırdı iki aydır görüşmemenin özlemiyle gittim, gece birlikteydik. Cumartesi sabahı kapısını anahtarla açmaya çalışan birinin sesine uyandık. Erkek arkadaşım hemen kapıya koştu kapının arkadan sürgüsü çekili olduğu için dışardan açmaya çalışan kişi, içeri giremedi fakat sürekli anahtarla kapıyı açtı ve her seferinde erkek arkadaşım da içerden itekleyerek kapıyı kapattı, kapıyı zorlayan kişi zile bastı kapıyı yine açmadı. Bu sefer erkek arkadaşımın telefonuna WhatsApp mesajları gelmeye başladı, bu arada ben elinden telefonu almaya çabalıyorum gözü döndü, epey bir süre alamadım telefonu. Sürekli kapıya gelen kimdi diyorum bilmiyorum diyor, çekindiğin bişey var ki acmadın kadındı değil mi diyorum sürekli bilmiyorum diyor. Bilmemen mümkün mü ben aptal mıyım diyorum. Sonra telefonu bir şekilde alıp mesajı açtım kayıtlı olmayan bir numara, "kapıya anahtarı bıraktım" yazmış. Bana "aramızda düşündüğün gibi bir şey olmadı magdur durumda olan biriydi, zaten evli ve eşiyle sorunları var" diye aptalca açıklamalar yapmaya başladı, tabi ki yutmadim. Kapıya gelen kişinin numarasını telefonuma kaydettim, WhatsApp profilinde Atatürk resmi var cinsiyeti belli değil. Numarayı kendi telefonumdan numaramı gizleyerek aradım ve kalın sesli bir kadın açtı telefonu... Anlatmak istediğim daha çok şey var ama şu an o kadar canım yaniyor ki, anlatamıyorum.

Allah kurtarmış öyle düşün ve durumu kabul edip önüne bak. Üzülecek, üzülmene değecek bir adam değil bu kişi. Biten ilişki karşılıklı sevgi-saygı barındırmıyor bile.

Allah kurtarmış öyle düşün ve durumu kabul edip önüne bak. Üzülecek, üzülmene değecek bir adam değil bu kişi. Biten ilişki karşılıklı sevgi-saygı barındırmıyor bile.
Evet bana hiç saygısı yoktu ve alkolikti, ben boşanmış bir kadınım ve evliliğimde bile aldatilmamistim, bu çok büyük bir aciymis

İnşallah, ama artık hiç bir erkeği hayatıma almak istemiyorum nefret ettim

evet şuursuzca konuşuyor. Yani beyninde gerçekte ne varsa onları söylüyor. mantık süzgecinden geçirmiyor. Saf düşünceleri yani
Kendime o kadar çok kızıyorum ki, akılsız bir kadın da değilim ama neden bu alkolik adama bu kadar bağlandım bilmiyorum

Aldatilmissiniz geçmiş olsun. Umarım kolay anlatırsınız ama size bir tavsiye vereyim. Alkollü iken , sinirli iken , kavga halinde vb durumlarda söylenen her şey doğrudur. Ciddiye almalısınız.
Bir de bana diyor ki bu konuyu şimdi kapatacaksan kapat öyle devam edelim, kapatmayacaksan devam etmeyelim diyor, gözden çıkarmış zaten beni

Cumartesi günü o anahtarı alıp çıktım evden, o an ani bir baskın yapmayı düşünerek aldım çıktım ama şu an gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yarın öğle arası onun evine gidip anahtarı bırakıp çıkacağım, bu arada olay sonrası hiç hakaret bile etmedim. Hiçbir şey söylemeden çıkacağım hayatından, hiçbir yerden engellemeyi de düşünmüyorum, sizce yerinde bir tavır olur mu?

Aldatılmak için birlikte olmanız gerekmmiyor mu? 2 aydır ayrısınız ve ilk defa vakit geçiriyorsunuz ilişkiye devam edelim diye konustunuz mu yoksa sadece cinsellik ile mi kaldı?

he bu arada adamın umru değil çene çekemem sus öyle olur demiş ve hiç sorun çözmeden gitmişsiniz olmaz bence uzak durun

Bazen acı tecrübeler de kurtarıcı olabiliyor.Simdi canın yanıyor ama ya görmeyip evlenmis olsaydın? Zaten alkolikmis sonunuz yokmus.Şayet ulasacak oldugunda duygusallık bir anlık gafletle yeniden konuşmayacağından eminsen kararın netse engelleme.Asla iletişim kurma yoluna bak derim.

Aldatılmak için birlikte olmanız gerekmmiyor mu? 2 aydır ayrısınız ve ilk defa vakit geçiriyorsunuz ilişkiye devam edelim diye konustunuz mu yoksa sadece cinsellik ile mi kaldı?
2 ay öncesi ayrıldık diye bir karar vermedik bu iki aylık süreç içerisinde arada WhatsApptan yazıyordu bana, evine cagiriyordu ama ben kırgın oldugum için gitmiyordum tam ayrılık değildi yani

Kendime o kadar çok kızıyorum ki, akılsız bir kadın da değilim ama neden bu alkolik adama bu kadar bağlandım bilmiyorum
Aldatılan ya da ilişkisi bitmiş yetersizlik duygusuna kapilan kadınlar alakasız erkeklerle birlikte oluyor. Bende zamanında alkolik olduğunu bilmeden birisi ile kısa süreli görüşmüştüm. (Nişanlım tarafında aldatıldığım için inanılmaz ilgiye aç olduğum bir dönemdi. ) Adam saçma sapan bir kavga sonrası beni terketti düşün yani, alkolik adamı bile terk edememiştim. Şimdi Allah'ın sevgili kuluymusum diye seviniyorum...koyun g.tune tekmeyi, kimin başını yakiyorsa yaksın.

Asla konusmam onunla, buz gibi soğudum. Allah kurtardı gerçekten, bence o sabah evine kadının geleceğini kendisi de tahmin edemedi şok oldu zaten

he bu arada adamın umru değil çene çekemem sus öyle olur demiş ve hiç sorun çözmeden gitmişsiniz olmaz bence uzak durun
Aynen öyle ve eğer kabullensem benimle de onunla devam edecekti eminim. Aramızda sadece cinsellik yoktu duygusal bir bağ vardı sözde ama değilmiş, ben öyle saniyormusum demek ki...

Asla konusmam onunla, buz gibi soğudum. Allah kurtardı gerçekten, bence o sabah evine kadının geleceğini kendisi de tahmin edemedi şok oldu zaten
İyi olmus keresteye.Böyle eline yüzüne bulaştırmıs.Kendini üzme Allahın sevdigi kuluymussun ki denk geldin.Ne dersin bir helvası yenir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…