- 17 Nisan 2013
- 3.896
- 4.056
Merhaba arkadaşlar, üç yıl düşe kalka süren bir birlikteliğim vardı, bana sürekli "bizden olmaz, beni terket" diyordu, her gün aşırı derecede alkol tüketen birisi. Alkollü iken bu sözleri kullandığı için çok ciddiye almıyordum fakat en sonunda dayanamayıp evinin anahtarını kendisine üç ay önce bırakmıştım. İki aydır da hiç görüşmedik. Şu an o kadar kötüyüm ki iliskime dair detayları anlatacak takatim yok. Cuma akşamı beni çağırdı iki aydır görüşmemenin özlemiyle gittim, gece birlikteydik. Cumartesi sabahı kapısını anahtarla açmaya çalışan birinin sesine uyandık. Erkek arkadaşım hemen kapıya koştu kapının arkadan sürgüsü çekili olduğu için dışardan açmaya çalışan kişi, içeri giremedi fakat sürekli anahtarla kapıyı açtı ve her seferinde erkek arkadaşım da içerden itekleyerek kapıyı kapattı, kapıyı zorlayan kişi zile bastı kapıyı yine açmadı. Bu sefer erkek arkadaşımın telefonuna WhatsApp mesajları gelmeye başladı, bu arada ben elinden telefonu almaya çabalıyorum gözü döndü, epey bir süre alamadım telefonu. Sürekli kapıya gelen kimdi diyorum bilmiyorum diyor, çekindiğin bişey var ki acmadın kadındı değil mi diyorum sürekli bilmiyorum diyor. Bilmemen mümkün mü ben aptal mıyım diyorum. Sonra telefonu bir şekilde alıp mesajı açtım kayıtlı olmayan bir numara, "kapıya anahtarı bıraktım" yazmış. Bana "aramızda düşündüğün gibi bir şey olmadı magdur durumda olan biriydi, zaten evli ve eşiyle sorunları var" diye aptalca açıklamalar yapmaya başladı, tabi ki yutmadim. Kapıya gelen kişinin numarasını telefonuma kaydettim, WhatsApp profilinde Atatürk resmi var cinsiyeti belli değil. Numarayı kendi telefonumdan numaramı gizleyerek aradım ve kalın sesli bir kadın açtı telefonu... Anlatmak istediğim daha çok şey var ama şu an o kadar canım yaniyor ki, anlatamıyorum.