Aldatıldım

1duyguu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
2
1
26
Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve bir yıldır evliyim. Eşim geçen hafta 4 günlüğüne Kıbrıs’a arkadaşlarının yanına gitti. Normalde alkol kullanmaz ama yine de gitmeden içmeyecegine dair söz aldım. Kıbrıstan geldikten sonra beni aldattığını itiraf etti. Para karşılığında night clupta bir kadınla birlikte olmuş. Bana senin hiç bi eksiğin yok benim kafam karışıktı diyor. Alkol içtim ve olan oldu çok pişmanım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Kendisi itiraf etmiş ve gerçekten pişmansa affedin.ama tekrar güveninizi kazanması için çaba sarf ettirin ona cezasınıda çeksin

Kendisi itiraf etmiş ve gerçekten pişmansa affedin.ama tekrar güveninizi kazanması için çaba sarf ettirin ona cezasınıda çeksin
Nasıl cezasını çektirebilirim. Dinen onu uyurmam ve bir daha yapmaması için elimden geleni yapmam gerekiyor. Bende öyle yapıyorum ama nasıl davranacağım bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve bir yıldır evliyim. Eşim geçen hafta 4 günlüğüne Kıbrıs’a arkadaşlarının yanına gitti. Normalde alkol kullanmaz ama yine de gitmeden içmeyecegine dair söz aldım. Kıbrıstan geldikten sonra beni aldattığını itiraf etti. Para karşılığında night clupta bir kadınla birlikte olmuş. Bana senin hiç bi eksiğin yok benim kafam karışıktı diyor. Alkol içtim ve olan oldu çok pişmanım diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Valla itiraf etmis helal.
Baska da lafim yok hakim bey,
Affedersen tekrari gelir büyük ihtimal.
Ama zaten aldatmayan erkek var mi ben süpheliyim ya?
En azindan sizinki dürüstmüs

Ne yapacağını bize mi soruyorsun? Yani ne yapılır? Birde oturup nasıl geçti diye sor istersen? Kimi kadın aldatılmayı kaldırır kimi kadın asla kaldıramaz onuru vardır, sen hangisisin? Biz bilemeyiz

kişilik meselesi ama benim kesinlikle kabul edemeyeceğim bir durum. Bir an kendimi sizin yerinize koydum dünyayı yıkardım sanırım.

21 yaşında evlenirsen çok karşılaşırsın bu durumlar la aldatmanın büyügü küçügü olmaz affetmeside olmaz bi kere yapan hep yapar derki beni affetti der tekrar tekrar yapar hiç arkana bile bakma git boşan herşey paylaşılır ama yastık paylaşılmaz

Yahu adam itiraf da etmiş açık açık beni bırak diyor sana itiraf etmeseydi ruhun bile duymaz di sen hayla napmaliyim diyorsun başını okşayip aferin de ha birde söz iste birdaha aldatsın seni gerçekten bazı insanlar imtihan olarak dünyaya gelmişler

X