- 25 Ocak 2011
- 1.120
- 901
-
- Konu Sahibi barbekusos
Affetme taraftarisin belli senin hayatın bu kızmaya hakkimiz yok ama attığın her adımida geleceği düşünerek at. İlerde belki de hep şüpheli yaklaşacaksin ona . Kadınlar aşırı kıskanç varlıklardır. Onun için kiskanmam güveniyorum gelecekte de diyosan affet. Ayrıca sadece duygusal olarak aldatilma olsa bırakırım demişsin her halükarda hepsi aldatma kuzum iyice düşün senBen affetmeye karar verdiğim her insanı gerçekten affederim. Affettiysem ama neden neden diye kendimi üzmem. Dostlarımı, kuzenimi, iş arkadaşımı hiç farketmez. Ama karar veremiyorum. Belki linç edeceksiniz ama duygusal bir ilişki olsa asla düşünmem hayatımdan çıkarırım. Bu durum acaba affedilir mi diye düşünüyorum. Lütfen kızmayın.
Affetmemem gerek. Şu an 10 kişi cevap verdiyse 10 kişi de aynı şeyi söyledi. Affedilmez bir durum, haklısınız.Affetmemen gerek. Bir kez yapan yine yapar. Hiç utanmamış mı para verip bir hayat kadınıyla fıt fıt yaparken. Belki sana mesaj atıp girdi içeri. Belki oradan çıktıktan sonra seninle konuştu hiçbir şey olmamış gibi. İğrenç yani. Senin gözün niye dönmüyor ihtiyaçtan? Sen ağaçtan mı yapıldın? Sen de insansın. O erkek ihtiyaçları var diye yüceltmeyin şunları ya. Sen gidip parayla kimseyle birlikte olmayıp sevgilini bekliyorsan o da beklemek zorunda. Bekleyemiyorsa da sonuçlarına katlanacak.
İnanma söylediği hiçbir şeye. Seni gerçekten sevseydi başkasına nasıl dokunurdu ya aklım almıyor? Sen hala sevgisine inanıyorum de. Seni düşündüğün kadar çok sevseydi değil başkasıyla birlikte olmak, kimseye dokunamazdı bile. Hadi senin de gözün dönsün de birlikte ol biriyle. Bakalım o ne tepki verecek?
Yani tekrar güvenebilecek misin?Çok üzgünüm ama yine de düşünüyorum. Genç bir adam böyle bir hastalıkla uğraşsın istemem. Kimse için istemem. Anladığım kadarıyla aldatılmak kabul edilemez. Herkes aynı düşüncede.
Tekrar güvenmek çok zor çok. İnanın çok dardayım. Kalbim sıkışıyor, midem bulanıyor. Uyuyamıyorum. Bunun benimle ilgili olmadığına inanmaya çalışıp, özgüvenimi taze tutmak için uğraşıyorum.Yani tekrar güvenebilecek misin?
Bence aldatma affedilmez.
Bunun seninle bir ilgisi yok tamamen kendi pisliği, iğrençliği..Tekrar güvenmek çok zor çok. İnanın çok dardayım. Kalbim sıkışıyor, midem bulanıyor. Uyuyamıyorum. Bunun benimle ilgili olmadığına inanmaya çalışıp, özgüvenimi taze tutmak için uğraşıyorum.
Seninle ilgili tabikide değil.Afedersin ama onun karaktersizliği.Tekrar güvenmek çok zor çok. İnanın çok dardayım. Kalbim sıkışıyor, midem bulanıyor. Uyuyamıyorum. Bunun benimle ilgili olmadığına inanmaya çalışıp, özgüvenimi taze tutmak için uğraşıyorum.
Yok hayır. Çok olaylı bir şekilde öğrendim. Başka bir arkadaşım da aynı şekilde aldatıldığı zaman, inanılmaz şekilde öğrendim. O kadar ilginç bir durum ki anlatırsam kesinlikle ifşa olurum. Detaya giremeyeceğim çok üzgünüm.Durduk yere geldi böyle böyle oldu diye itiraf mı etti?
o 2 ay gözümde canlanıyor. adi karaktersiz. Çok kırgınım kızgınım.Seninle ilgili tabikide değil.Afedersin ama onun karaktersizliği.
Parayla gidip aldatmış.
Seni 2 ay boyunca kandırmış. Belki de yakalanacağını anlayınca itiraf etmek zorunda kaldı.
Ayrıca gözüm döndü diyerek karakterini göstermiş. Hayv.n mı bu gözü dönüp biriyle aldatıyor.
Ayrıca affedersen nasılsa barbekü beni affeder gözüyle bakacak sana.