- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 30
- Konu Sahibi barbekusos
-
Çok kızıcaksınız belki. Allah korusun öyle biri asla değildir asla. Onu savunmak için demiyorum. Gerçekten birine tecavüz edecek biri değildir. Tövbe Yarabbim Allah korusun. Yanlış anlamayın savunmuyorum yaptığını.Savunmaya bak gözüm dönmüştü Allah korusun böyle gözü dönmüşler hayvanlara,bebeklere tecavüz ediyor savunma bile mide bulandırıcı..çok sinir oldum gerçekten savunmaya bak.
Affetmiyorum. Bunu anladım. Bitti.bir de ihtiyaç demiyorlar mıulan uçkuruna,nefsine hakim olamıyorsun ne ihtiyacı!
Net affetme!
Aynı bu şekilde mesaj attım şimdi. Karaktersiz."Tamam seni affederim ama bir şartla, bir kez de ben başka biriyle birlikte olacağım, sonra devam edeceğiz ilişkiye deyin." Bakalım ne diyecek.
Kızmam niye kızayım ama böyle savunma yapan birine vereceğim cevap bu olur.yapar yapmaz demiyorum ama o pisliklerde böyle savunma yapıyorlar.arkadasin biri yazmış gözünün nerde nasıl döneceği belli olmaz diye.Çok kızıcaksınız belki. Allah korusun öyle biri asla değildir asla. Onu savunmak için demiyorum. Gerçekten birine tecavüz edecek biri değildir. Tövbe Yarabbim Allah korusun. Yanlış anlamayın savunmuyorum yaptığını.
Çok kızıcaksınız belki. Allah korusun öyle biri asla değildir asla. Onu savunmak için demiyorum. Gerçekten birine tecavüz edecek biri değildir. Tövbe Yarabbim Allah korusun. Yanlış anlamayın savunmuyorum yaptığını.
Ben affetmeye karar verdiğim her insanı gerçekten affederim. Affettiysem ama neden neden diye kendimi üzmem. Dostlarımı, kuzenimi, iş arkadaşımı hiç farketmez. Ama karar veremiyorum. Belki linç edeceksiniz ama duygusal bir ilişki olsa asla düşünmem hayatımdan çıkarırım. Bu durum acaba affedilir mi diye düşünüyorum. Lütfen kızmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?