Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Kızdan önce kaç kere aldatmış siz hala kıza kadar hiç tartışmamız yoktu diyorsunuz.mutlu evlilik yalanının arkasına sığınmayın ortada mutlu evlilik falan yok.o adam zaten sizinle hiç mutlu değilmiş ki hep aldatmış yarın yine aldatacak.siz aldatılmakla mutlu oluyorsanız o sizin sorununuz. Zaten boşanmayacaksın niye konu açıp insanlarında sinirini ziplatiyirsun adam olacak yaratıktan çok size sinir oldum.affedin çok seviyorsunuz eşiniz perperisan siz mükemmel bir citfsiniz böyle devam edin kim bilir daha kaç defa affedeceksiniz.sevgi bu değil siz yanlış biliyorsunuz.

Çünkü karaktersizsin

boşansanız ölücekmisiniz sanki yani severek ayrılanlar da var. İlla sevginizin bitmesini beklemeyin. İş sevginin bitmesine kaldıysa severek ayrılanlar boşananlar kalmazdı. Kendinize değer verin artık kendinizi sevin ayrıca psikologa gidin psikolojiniz bozulmuş olabilir. Sağlıklı karar veremiyosunuz anlaşılan

Bence adam zengin..kadin yasadigi luks hayati birakmak istemiyor. Bulmuş boyle rahat ferah hayatı, aldatsa nolucak ki. Bende cook sinir oldum hatta hanimefendi yerine benim midem bulandi.

başkasına aşık adamı evinde hala besleyecek kadar ne yaşamış olabilirsin acaba..
girdiğin harikalar diyarından gerçek dünyaya dönmene engel olan şey nedir, yazık çok zavallıca

Hem defalarca aldattığını söyleyip hem de “bu kıza kadar böyle iyiydik şöyle güzeldik” nasıl diyorsunuz? Bence psikolojik desteğe ihtiyacınız var, celladına aşık olmak bu. Hem çevreniz de durumları biliyormuş, sizi bu kadar hiçe sayan, madara eden adama “bu kıza kadar” nasıl tahammül ettiniz? Allah aşkına, benim aklım almıyor.

Ahh bu erkekler
Yani ne diyelim sana ablacım senin hala niyetin var affedip barismaya oysa kac kere yablisini gore gore bile bile hayat senin hayatin sunu sor kendine bu kadar aci cekmeye deger mi 1 ay mutlu 11 ay mutsuz misal düşün ve karar ver
Ama 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 kac kere daha bu lar tekrarlanicak olan hep sana olmuş iyi düşün karar ver

Eskidenbtartusma yasamamissiniz cunku siz adamin aldatmalarini gorup gormemezlikten gelmissiniz, bilip bilmemezlikten gelmissinjz. Kendi kafanizda kurdugunuz adami sevmissiniz.
Adam bu kiza bosanuyorum demis. Sonra size bosanmak istedigini soylemis. Siz yok deyince bu seger jerseye evet diyen sizden hayir cikmis ilk defa. O zaman tartisma baslamis.
Hem diyorsunuz ki cok pisman cocuk gibi agliyor. Hem de diyorsunuz ki hic dinlemedigi muzikleri dinliyor, hala o kizi dusunuyor. Siz iyi misiniz? Kendi kendinjzle celisiyorsunuz. Adam pisman degil. Gidecek kapidi olmadigindan donmus. Siz umurunda bile degilsiniz adamin.
Sizinkisi de Stockholm sendromu. O yuzden boylesiniz. Bagimlilik. Bir psikologa gidin.

Hımm kırmızı gecelik falan giyin madem. Hazır ayrılmış genç sevgiliden. Yenisini bulmadan eve bağlayın adamı iyice. Kendinize bakın ayol. Spora başlayın ne bileyim. Başbaşa bir tatil de iyi gelebilir. Ama kaplıca gibi bir yer tercih edin. Romatizmalı teyzeler olsun sadece. Riske atmayın şimdi tam düzelecekken.

Olur öyle erkek adam sonuçta pişman olmuş kahrından ağlamış o kadar. Siz şimdi güzel köpüklü bir kahve yapın ve eşinizin hanına gidip "ben kadın olsaydım sen başkalarına gitmezdin" deyin. Yok yere ağlamasın adam. Yazık günah. Erkeğin dökülen her gözyaşından karısı sorumludur. Vicdana davet ediyorum sizi.

Öncekileri bilmem ama bundan sonrakileri hak ettiniz.

Çalışıyorum ona muhtaç da değilim aslında eskiden hiç tartışma bile yaşamayan bi çifttik çünkü o kıza aşık olana kadar tartışmalar sonra başladı

adam hayat kadınının koynundan çıkıp sizin koynunuza giriyor siz aşık olana kadar tartışma bile yaşamadık derdindesiniz.
hangi hayal alemi o yaşadığınız söyleyin bizde gelelim..

Muhtemelen fakesin ya neyse boşanma bulmuşsunuz birbirinizi

Hayatınızın en güzel zamanlarını bir hiç uğruna heba etmişsiniz zaten. Belliki maddi durumu iyi eşinizin. Başkasına farklı tavsiyede bulunurdum ama siz boşanmayın bu saatten sonra mide genişmiş, hazmetmiş zaten yeterince.

Yemeklerine şap atın eve bağlayın kocanızı madem ne diyeyim. Mutlu(!) yuvanız bozulmasın.

aslaaaa sizin gibini. aslaaaaa bulamaz insallah sonunuz annemin ki gibi olmaz annem de sizin gibi esine yani babama tapiyordu. 15 yil bizi babasiz birakti annem af etti ve annemi. gene defalarca aldatti en son annem intihar etti ve oyle kurtuldu. bizide perisan etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…