Aldatıldım ...Siz olsanız ne yapardınız ?

Biz liseli asiklar gibiydik yazmissiniz. Mutluyduk, hersey mukemmeldi... ama devamini okuyunca o kadar da mukemmel degilmis. Adam surekli aldatmis. Siz sadece kendinizi kandirmissiniz. Digerlerinde evi terk etmeden aldatmis. Bunda ise sizi silmis
Sonra olmayinca geri donmus. Yani sizi her an tekrar silebilir.
Sizin durumunuza gelince sizinki sevgi degil bagimlilik. Sadece kendinizi kandiriyorsunuz. Sadece bir psikologa gidin diyebilirim. Bosanin demeyecegim cunku bosanmayacaksiniz. Kapiyi adama actiginiza gore belli ki devam edeceksiniz. Zaten hep affetmissiniz. Adam sizi onursuzlastirmis.

Niye konu açtınızki.Herkes ben olsam boşanırdım dese de boşanmayacaksınız nasılsa.Yine yapsa yine dönüp gelebilecek.Adam sizi sevmiyorki.Gözü dışarda, arayış içinde.Neden bu sizdeki ısrar. Bu hayatta önce siz kendinize saygı duyacaksınızki,sonra da eşiniz size saygı duysun.

Öncelikle kahrolan koca falan demissiniz yok öyle bişey kocanız çok iyi rol yapmış kahrolan insan ders alır. Kusura bakmayın ama bosanmiyorsanjz bile keşke biraz dik ve kararlı durabilmeyi basarsaydiniz eşinizi bu duruma birazda siz aliatirmissiniz . Ben de yuvama çok bağlıyım çok seviyorum ilk seferinde süründürür ve barisirdim belki ama bu kadar aldatılmak belli ki eşiniz yanlış yola sapmamjs hata yapmamış bizati kendi karakteri bozuk üstüne siz kendi uzuntunuzu geçip kahrolan koca diyorsunuz . Bunca şeye rağmen bosanmamissinjz ama şundan eminim ki eşinizin gözünde de pek bi degerinjz yok bunu üzülerek söylüyorum.

İnan bana ikinci 'affettim' deyişinden sonra okumayı bıraktım. Hanımefendi ! Silkinin ve kendinize gelin lütfen. Siz aldatmış olsaydınız affedilir miydiniz ? Erkeğin elinin kiridir diyeceksiniz. Ama bir kez affederseniz bir daha yapma fırsatı sunarsınız. Çünkü adam affedeceğinizi biliyor zaten. İlişkiniz hepten yalama olmuş. Lütfen acı çekmeyi bırakın. İlk aldatıldığınızı öğrendiğiniz zaman hariç geri kalanın tümünü hak etmiş bulunmaktasınız. Geçmiş olsun. Sağlıcakla kalın.

Çalışıyorum ona muhtaç da değilim aslında eskiden hiç tartışma bile yaşamayan bi çifttik çünkü o kıza aşık olana kadar tartışmalar sonra başladı çoçuklarımda perişan oldu gittiğinde boşan anne dediler adres tel bilmiyordum o sinirle boşancaktım ondan da birşey gelir diye bekledim gelmedi boşanamadık sonra çıktı geldi bazen kızın adını sayıklıyor hala hiç dinlemediği müzikleri dinliyor tv de aşk filmlerine dalıp gözleri doluyor ben farkedince biz de böyleydik diye geçiştiriyor ama ben biliyorum ki o an o kızı düşünüyor hala... çok çıkmazdayım peki ben neden nefret edemiyorum bu adam dan ?

Senelerce aldatmış, hayat kadınları ile düşüp kalkmış (hastalık kapabilirdiniz) ve siz affetmişsiniz hep.
Bu sefer de affedin madem, ne denirki.

Bize soruyorsanız,ben kendi adıma ilk ihanette boşanırdım.
Evet kocama aşığım, 3 çocuğum var biri karnımda, çok mutlu evliliğim var hamdolsun ama yaparsa boşarım.

Siz şimdi de boşanmayacaksınız. O yüzden sormayın kimseye, bildiğinizi okuyun.
Ama sizinki hayat değil, evlilik bu değil. Bunu da unutmayın.

Aldatılmayı kaldırabileceğimi sanmıyorum. Ben affetsem de sürekli kendimi ve karşımdakini darlayacak türde biriyim. Adam artık yeter be deyip gider galiba.

Sürekli aldatılıyorsunuz ama eşinizi de seviyorsunuz. Eşiniz özür dilemiş, ağlamış. Affedip tekrar deneyin madem. Boşanmak sizi üzecek gibi görünüyor. Bunca şeye rağmen seviyorsanız ayrılmayın. Olay sizde bitiyor sonuçta. Bizim fikirlerimizin ya da çevrenizin ne düşündüğünün bir önemi yok. Bana kalırsa sizin sevgi dediğiniz şey alışkanlık.

Ben olsam çoktan bitmişti, bu son olayı yaşamazdık bile çünkü evlilik çoktan bitmiş olurdu...

Bazen aldatılan kadınlara acımıyorum.
Affedin.
Ne olacak ki. 10 kere aldatılmışsınız. Bağışıklık kazanmışsınız.
Sevgi kılıfına sığınıp kocanız olmadan ayakta duramayacak kadar zayıfsınız.
Yani haketmişsiniz.
İnşallah fakesinizdir.

Kazık kadar adam pişman olacağı şeyleri önceden kestiremiyor mu?
Pişman olduğu falan yok, pişman olduğunu söylüyor sadece. Çünkü inanıyorsunuz.
Aldatmak yeterince rezil bir eylemken, bunu hayat kadınlarıyla yapan adam pişman oluyor mudur sizce?

Adam çekmiş gitmiş, aylarca gelmemiş, kabul etmişsiniz yine. Biz ne desek boş.
Sağlık kontrollerinizi yaptırıyorsunuzdur umarım.

Ablacim barismissin zaten.daha ne soruyosun acaba? Sen birdahaki aldatilmayi bekle.kendini de avut çok asigiz çok mutluyuz falan diye.yazık ya.bi uzmana görün.

Aldatılmayı ne kadar hafife alıyorsunuz. Kendinizi kandırıp kocanızı aklayarak kendinize verdiğiniz zararı kocanız kırk yıl daha uğraşsa veremez. Affetmekle de iyi yapmışsınız en azından yeni birini bulana kadar kocanız yanınızda durur.

Bizim oralarda bu agida çok özür dilerim ama G.tlek agidı derler.
Evine almak affetmek degil mi zaten? Affeder miydiniz diye sormasini ben anlamadim. Affetmis zaten. Kapiyi acmis, evine almis. Daha bize neden soruldugunu anlamadim. Affetmeyiz desek adami evden mi gonderecek? Siz andiysaniz bana antir misiniz?

Zaten eve alip affetmissiniz. Sorun ne ki şimdi?

Surundur,affettirsin uğraşsın yeniden kazanmaya başlasın, baktın yine en ufak pislik yaptı direk ayrıl, hatta anlaşma imzalattir gönlün kabul edince zihnimde kabul etsin diye sözleşme yaptır imzalasin.

Ya valla sizde gurur denen birsey kesinlikle yok. Adam sizi daha aldatmaya devam eder nede olsa gururdan bir haber karisi var. Nasil iciniz aliyor mideniz kaldiriyor pes. Buraya bosa yazmissiniz ,çünkü cevao veren hicbir kadin bunu kabullenmez. Ee siz kabullenmissiniz,boynuzlarınızdan dolayı önünüzü goremiyorsunuz neden gelmiş fikir alıyorsunuz? Kocanizi odanizda bir kadinla bassaniz,siz onuda sineye cekersiniz. Sen kocani aldar bakalim seni 1 dk tutuyor mu yaninda.. Allah akil fikir ve biraz gurur versin size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…