aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kendinizi eşinize çocuğunuza adamazdan evvel heralde bu muhabbet.

Valla çok acayip uykum açılmadı da anlayamıyorum diye düşünmeye başlamıştım
Hiç yormayin kendinizi anlaşılır gibi değil zaten

Anlamak için başkasína aşık olup, eşini aylarca aldatıp üstüne çocuk yapıp, ben kendimi eşime ve çocuğuma adadım kafasında olmak lazım. Ayrıca çocuktan sonra da görüşülmüş ve karşı taraf ailem istemez demiş adama nerede tam olarak

Aldatan erkeklerin saçma açıklamalarını da çok görmüyorum artık, cinsiyetten bağımsız aldatınca insanın aklı mantığı başka çalışıyor demek

Aslına bakarsanız kendini ailesine adadığı falan yok sadece mecburiyet çünkü hamileykende,doğum yaptıktan sonra da adamla irtibat kurmaya devam ediyor ailem çocuklu kadın istemez deyince mecbur devam ediyor evliliğine yazık ne diyelim bu konuda ne akıl ne mantık nede ahlak var

Yoo çocuktan sonra da görüşülmüş, adam çocuklu kadını istemez demiş konu sahibi de el mecbur devam etmiş evliliğe olan bu sadece.

he işte ben de onu diyorum. diyor ya kendimi eşime çocuğuma adadım diye.
kendi silahıyla vurulmuş, ne kadar acıttığını farketmiştir heralde şimdi.

Acıyıp yorum yapacaktım bir de etmişsin bulmuşsun neyi soruyorsun? Eşinle konuş da açık evlilik yaşayın bari

he işte ben de onu diyorum. diyor ya kendimi eşime çocuğuma adadım diye.
kendi silahıyla vurulmuş, ne kadar acıttığını farketmiştir heralde şimdi.
Bana kalırsa eşi de haketmis bunu ve ilk aldatma olduğunu da sanmıyorum son da olmaz.
Kadınları evlenilecek ve evlenilmeyecek diye ayırıp sonra karısına ben kadınsı kadınlar cezbediyor ama onlarda yanında gezdirilecek gibi değil o yüzden seninle evlendim, sende biraz kadınsı ol diyen bir tip rahat durmamış diğer kadınlarla sevişmistir sık sık.

Konu da tek masum çocuk.

Konu sahibinin yüzsüzlügü şaşırttı beni

Sevmediğiniz (çünkü eşinizi sevseydiniz ihanet etmezdiniz) daha önce ruhu bile duymadan aldattığınız bir adamın tek gecelik ya da sizin gibi 6-7 ay düzenli bir ilişkisi olması sizi neden rahatsız ediyor ki. Etme bulma dünyası demişler, yaşattığını yaşamadan ölmezmiş insan sözünün en güzel kanıtı sizinkisi.

kimse aldatılmayı haketmez hiç kimse, aldatmak onursuzluktur. birisi onursuzluk yaptı diye diğerinin de yapması iğrenç. kendi değerinden taviz vermek bu. ayrılsınlar ne halt yaparlarsa yapsınlar. eşi böyle bir adamsa evlenmeseydi, ya da eşinin böyle olduğunu öğrendi ayrılsaydı. kendisine hoş gelmiş evlenilecek kız statusunde olmak bakma.

Eysanlar ölmezzz sadece isim degistirir bacimm

Ben şeyi merak ettim. Aktif olarak iki erkekle aynı dönemlerde cinsel ilişki yaşamak nasıl bir şey acaba? Seks sırasında kendinizden geçtiğinizde isimleri karıştırıp Mahmut’a Hüseyin diye seslendiğiniz oluyor muydu mesela? Sevişirken istemeden de olsa kıyas yapıyor muydunuz, onunki daha büyük ya da beriki daha geç boşalıyor falan diye?

Hüseyin al sen şunu tak, Mahmut sen içime de boşalabilirsin evladım.

haykırdım

Aldatmis ve aldatilmislik olmak anne baba rolunu etkiledigini dusunmuyorum.herkez uzerine dusen sorumlulugu yerine getiriyorsa cocuguna karsi bir sorun teskil etmiyor bence.aldatmak cocugunla aranda bir sorun degil esinle arandaki bir sorundur.tabiki burdaki kastim su demek degil.bir baska adam birgun baska adamla demek degil

Siz aldattiniz diye kotu bir anne degilsiniz .birkere bunu kafanizdan cikarin..aldatmak iyi birsey mi kesinlikle degil.kimsede mutlu harika bir evliligi varken (kastimsadece kadinlar cunku erkeklerin amaci genelde sec ve heyecan) evliligini tehlikeye atmaz.kadin anactir amaci sex degildir duygusal durtulerinden, duygusal doyurulmadigindandir genellikle..
Esinize gelince buyuk ihtimal sizi aldatti..buyuk ihtimallede tek gecelik.bosanma konusunda kararli degilseniz bence konuyu durtmeyin.caniniz daha cok sikilir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…