aldatıldım napmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Ya sen dalga mı geçiyorsun ya kocanı önce aldatan sensin ne iğrenç ilişkiniz var yazık be o çocuğa ağzımı açmiyim senin yüzünden ban yiyemem simdi

Tencere kapak misali tam birbirinize göresiniz. İkinizde de karakter sıfır

boşan ayrıl geç demesi de kolay değil ya sanki. ben eşimi çok seviyorum. o da çok seviyor çok ilgili ama neden aldattı bilmiyorum
Tabi tâbi karşılıklı olarak aşktan ölüyorsunuz, ta burdan anlaşıyor

eşini aldatırken senin verdiğin takvime göre (evlendikten 6-7 ay sonra 6-7 ay suren bir ilişki), gebelik planları kuruyormuşsun.
size acımıyorum da o yavruya yazık. nasıl da rahat söyluyorsun 6-7 ay duzenli ilişki yaşadık diye.
ikiniz de birbirinizi hakediyorsunuz.

Acaba çocuk kocasından mı ?

eşlerinin öldurmeyeceğini sadece sessiz sedasız terkedeceğini bilsem burdaki aldatıyorum diyen herkesin eşine ulaşmayı isterdim.
kimse böyle bir şeyi haketmez ya, boşanın, boşanın gidin ya, yazık değil mi insanların psikolojilerine, neden travma yaşatıyorsunuz? neden sonucu belki ölumle bitecek riskli oyunlar oynuyorsunuz sadece cinsel açlığınız için?

hayır çocuğum olduğundan beri hayatımda kimse olmadı olamaz da bu yüzden bitirdim ben zaten diğer ilişkimi ve eşimle de aramız düzeldi hatta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…