Aldatıldım mı?

Filmdelisi beni şaşırttın. Gerçekten eşinin başka bir kadınla böyle muhabbetlerini hoş görür müsün, o da senin?
Ben kocamın erkek erkeğe hiçbir belaltı muhabbetini normal görmem, kadına gerek yok

Bir kadınla yapıldı diye daha da iğrençleşmiyor benim için ya da o insan potansiyel olmuyor.
Mesele kocamın benden gizli yürüttüğü bu hayatında iğrençliğe batmış olması olur.
Beni aldattın diyebilmek için bir kadına ihtiyacım yok, saklanan bir hayat alanı yeterlidir.

Kendi whatasipimdan örnekler veriyim dedim actim simdi ilk elime gelenleri attim daha beterleri vardir tabiki bunlar ne ki. Belli keywordlerle aratiorum zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
valla sen de bilmiyorsun ne dediğini
Bi oyle bi boyle. Halbusi samanthayi pat d8ye anlamisdim, seni cozemedim

ya allah askina ne kadar ucuz ve bayağı bir anlayışınızin ve arkadaşliklarinizin oldugunu biz zaten anladik, görselle desteklemeye gerek varmiydi cidden, varmiydi uff cok leş mutluluklar.

Israrla anlamak istemeyip cephe almalarina dem vuruyorum ki. Ben yetinemem bdv ile, aksamlari taksiye cikiorum kk taksi duragindan

Sizin vermeniz tepkileri eşiniz vermiş…
Çok sinir oldum, evi yıkıp dökmek yetmemiş birde ailenizi arayıp gelin şu işi çözelim demiş
Allah yardımcınız olsun Çok üzüldüm

Hanımları aman sakin olun, işin sonu kötüye gidiyor.
Bu arada whatsapp paylaşımları kaldırılmıştır çünkü özel hayatın ve haberleşmenin gizliliğini ihlal suçtur.
Yazışmaları paylaşılan kişilerden izinsiz yayınlanamazlar.

Hic yapmayacağı birsey iken şimdi oturup evli bir erkek olarak bir kadınla bel altı seviyesiz sohbetler yapıyor gece yarılarına kadar

Arkadaşıysa sizi de tanıştırsın eve davet etsin?
Bir de siz eşinizle bu konuyu çözmeden yüzleşmeden laf sokuşturup imalarda bulunup sonuç alamayınca kadına mı yazdınız?

valla sen de bilmiyorsun ne dediğini
Bi oyle bi boyle. Halbusi samanthayi pat d8ye anlamisdim, seni cozemedim
Ahahahahshs
Aksine, ilk mesajımdan beri aynı şeyi savunuyorum.
‘Kadın’ arkadaş değil mesele ki gayet arkadaş olabilirler.
Normal bir grup olsaydı da yine ‘kadının olduğu’ bir arkadaş topluluğu kıskançlığını yiyecekti bu konu.
Ve yine yeniden ‘vay vay kadın mı kadınla mı konuşuyorlarmış ne işi varmış orada’ bla blası sonuna kadar yapılacaktı.
Erkek erkeğe her şey normal, aman…

Ben ne dediğimin çok farkındayım da, siz tehlike çanlarını cinsiyete indirgediğiniz için geniş çerçeveden bakamıyormusunuz.

Bakmak zorunda mısınız, hayır.
Ben ‘kadın’ var diye tüm okları ona yöneltip, diğer 3 arkadaşlığı normal görüp vajinası olana takılmalı mıyım, hayır!

Bu da son mesajım olsun konuya, konu sahibinden çok bana mesaj geliyor, bir faydası olmayacak üyeye bu zıtlaşmanın.

Şu çocuğum varda kıyamıyorum bahanesine saklanmayın,kendinizi kandırırsınız.resmen hiç bir değeriniz yokmuş,sizde farkındasınız,bazen bitmesi hakkınızda en hayırlısı olur.

Benim kabul etmeyecegim birşey gerek erkek gerek kadın bugün eşim sadece erkeklerin olduğu grupta bel altı konuşursa ben bunu da kabul etmem ve eşimi o insanlardan uzaklastiririm ben rahat insan değilim heleki benim eşim hem hiç dile getirmediği grupta tek kadının olduğu ve bu kadinla özelden de konusmasi bel altı konuşması çok sıkıntılı kimseye anlatamadım demissiniz ben olsam o nasıl sizin ailenizi çağırdı bende onun ailesini çağırır eğer ki ekran görüntüsu alma alma durumunuz varsa mesajlari okuturdum onlar normal karşılayacak mi bakalim ayrıca burda kadınla ahbaplık edemez mi denmiş evet edebilir ama bu aşıyor ayni şekilde bu tam tersi olsaydı nasıl düşünülürdu konu sahibi 3 erkekli grupta tek kadın olarak bel altı muhabbeti olsaydı buradakiler bunu da normal karsilarmiydi ? Madem eşiniz herşeyin normal olduğunu savunuyor ona direk o zaman gruba beni de al teklifinde bulunun bakalım cevabı ne olacak

O nasi bi U dönüş ya.

Valla buraya ekran görüntüleri atıyorlar onlar silinmiyordu. Sanırım isimler görünüyordu ondan silinmiş.
Ya isimler niye gözüksün salak miyim cocuk cocuk seyler yazmayin. Diyorum ya meme penis falan yaziodu. Sanki yasakli kelimelermis gibi kaldiramio toplumumuz iste. Birileri kosup şikayete basmistir iste her zamanki gibi yanlı bi duzenin dogal sonucu. Atan ben oldugum icin siliniyor.

O nasi bi U dönüş ya.
İlk sayfadaki ve dün gece yayımlanan mesajım yukarıdadır.
Kendinizle karıştırmak üzeresiniz, ha karıştırdınız ha karıştıracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…