- 19 Mayıs 2020
- 46.532
- 208.456
Ben kocamın erkek erkeğe hiçbir belaltı muhabbetini normal görmem, kadına gerek yokFilmdelisi beni şaşırttın. Gerçekten eşinin başka bir kadınla böyle muhabbetlerini hoş görür müsün, o da senin?
valla sen de bilmiyorsun ne dediğiniBen kocamın erkek erkeğe hiçbir belaltı muhabbetini normal görmem, kadına gerek yok
Bir kadınla yapıldı diye daha da iğrençleşmiyor benim için ya da o insan potansiyel olmuyor.
Mesele kocamın benden gizli yürüttüğü bu hayatında iğrençliğe batmış olması olur.
Beni aldattın diyebilmek için bir kadına ihtiyacım yok, saklanan bir hayat alanı yeterlidir.
ya allah askina ne kadar ucuz ve bayağı bir anlayışınızin ve arkadaşliklarinizin oldugunu biz zaten anladik, görselle desteklemeye gerek varmiydi cidden, varmiydiEki Görüntüle 2916080 Eki Görüntüle 2916082 Eki Görüntüle 2916083
Kendi whatasipimdan örnekler veriyim dedim actim simdi ilk elime gelenleri attim daha beterleri vardir tabiki bunlar ne ki. Belli keywordlerle aratiorum zatenEki Görüntüle 2916084
Israrla anlamak istemeyip cephe almalarina dem vuruyorum ki. Ben yetinemem bdv ile, aksamlari taksiye cikiorum kk taksi duragindanBukadar engin vizyonla bdvde gezip napıosun ablacım ya.
Düsüncelerinize falan değil sözüm.
Gene anlamamıssınızdır diyisinize.
Arka tarafta atom mu parcalıyorsunuz pro üyelik flaan alıp?
Nedir bu üstten bakıs?
Bdvde gezen insanlarız hepimiz altı üstü:)
Hic yapmayacağı birsey iken şimdi oturup evli bir erkek olarak bir kadınla bel altı seviyesiz sohbetler yapıyor gece yarılarına kadar
Görselleri moderatör silmiş, ne kadar iğrençse artık....Kendi whatasipimdan örnekler veriyim dedim actim simdi ilk elime gelenleri attim daha beterleri vardir tabiki bunlar ne ki. Belli keywordlerle aratiorum zaten
Ahahahahshsvalla sen de bilmiyorsun ne dediğini
Bi oyle bi boyle. Halbusi samanthayi pat d8ye anlamisdim, seni cozemedim
iğrençlikten değil yasak oldugundan sildi ama, igrenclikten de silinebilirdiGörselleri moderatör silmiş, ne kadar iğrençse artık....
Valla buraya ekran görüntüleri atıyorlar onlar silinmiyordu. Sanırım isimler görünüyordu ondan silinmiş.iğrençlikten değil yasak oldugundan sildi ama, igrenclikten de silinebilirdi
Değildi vala normaldi bence meme falan yaziodu :)Görselleri moderatör silmiş, ne kadar iğrençse artık....
O nasi bi U dönüş ya.Ben kocamın erkek erkeğe hiçbir belaltı muhabbetini normal görmem, kadına gerek yok
Bir kadınla yapıldı diye daha da iğrençleşmiyor benim için ya da o insan potansiyel olmuyor.
Mesele kocamın benden gizli yürüttüğü bu hayatında iğrençliğe batmış olması olur.
Beni aldattın diyebilmek için bir kadına ihtiyacım yok, saklanan bir hayat alanı yeterlidir.
Ya isimler niye gözüksün salak miyim cocuk cocuk seyler yazmayin. Diyorum ya meme penis falan yaziodu. Sanki yasakli kelimelermis gibi kaldiramio toplumumuz iste. Birileri kosup şikayete basmistir iste her zamanki gibi yanlı bi duzenin dogal sonucu. Atan ben oldugum icin siliniyor.Valla buraya ekran görüntüleri atıyorlar onlar silinmiyordu. Sanırım isimler görünüyordu ondan silinmiş.
Tek bir kadınla değil, bir grup arkadaşıyla yapıyor.
Ayrıca bu cinsiyetçi yaklaşımı hiç doğru bulmuyorum.
Gece yarısına kadar diğer erkeklerle belaltı konuşması rahatsız etmiyorsa, kadın olunca da etmemeli.
O kadının bir penisi yok diye potansiyel tehlike görülmesi ne acı!
İlk sayfadaki ve dün gece yayımlanan mesajım yukarıdadır.O nasi bi U dönüş ya.