Aldatıldım mı?

Arkadaşların birbirini cinsel obje gibi hayal etmeleri size normal geliyorsa iyi günler diliyorum.

Hanımefendinin kocası da sizin gibi düşünse sorun olmaz ama kocası eminim ki eşinin erkeklerin olduğu gruba girmesine böyle cinsiyetsiz bakış açısıyla bakmaz. Bu da ortada uygun olmayan birşeylerin olduğunu gösterir

Aynı değil. Kız arkadaşlarımla oral sekstir bilmemnedir bunların muhabbeti döner. Espri falan da yapılır bel altı. Ama erkek arkadaşla aynı seviyede döndüremem o muhabbeti en fazla üstü kapalı espri falan olur o kadar. Kaldı ki bu insanlar evli. Başka kadınla bu tarz muhabbetlere girmese ölür müymüş? Çok mu elzem de kadın rahatsızlığını belirttiği halde hala devam ediliyor? Benim de arkadaş grubum var kızlı erkekli ve evlendiklerinde eşleri rahatsız olsa kendime çeki düzen veririm.

Ayrıca adamın karısı rahatsız olmuş yahu hala neyini tartışıyorsunuz? Siz istediğiniz erkekle bel altı muhabbet çevirebilirsiniz eşiniz rahatsız olmuyorsa kimseyi ilgilendirmez.
E umursamio kadini. Burda gene kadin suclu degil mi onu takan yok ama hazmedemediğini bisey var ortada, e gitsin madem.

net cevap bu.

konu sahibi ne düşünüyor acaba

Doğrusu boşanmak. Utanmadan birde yaptığını savunuyor ahlaksız ya.

Reactions: Z P
Hıı, şimdi anlaşıldı.
Ben hayatımda hiçbir insanla düpedüz seks içerikli konuşma yapmam mesela.
15 senelik dostumla en fazla ‘oghhh yüzün ışıldamış bir şeyler olmuş’ deriz.
Ya da en fazla bu akşam doluyuz, iç çamaşırı şurda, şöyle ürünler varmış çiftler için gibi içerik döner.
Dolayısıyla bunu bir erkekle de konuşabilirim ki olduğumuz eşli gruplar içinde döner ara sıra muhabbeti, müstehcen bir içeriğe cinsiyetsiz karşıyım.
Ha geyiktir, dibini yaparım her türlü küfre ya da ince espriye kaçan şeyleri ama kişilerin kendi hayatlarıyla alakalı asla asla yani.

Bu nedenledir ki, konudaki ‘kadın’ kadar diğer erkekler de beni irite eder, hatta hiçbiri etmedi yine erkeği de kadını da, amk yazıldı diye belaltı diyecek değilim, kendi seviyem sınırım belli.

İlk sayfadaki ve dün gece yayımlanan mesajım yukarıdadır.
Kendinizle karıştırmak üzeresiniz, ha karıştırdınız ha karıştıracaksınız.
Bu diil ilk mesajinda sorun görmemişsin ahbap olarak gelmiş sana da başta. "kadin ahbabi olunca aldatilio mu oluyosunuz" demissin. Konuşmaların icerigini bilmeden herkes kendince yorumluyor sen sonradan yazılanların etkisinde kalip basta edindiğin izlenimi degistiriosun. Yani başta sana da bi sorun gelmemisti bence okur okumaz. Ve bence de erkekle yapiosa rahatsiz etmiosa kadinla da yapilinca rahatsiz etmemeli o kisma katiliorum.

Eşimin iş yerinde bir kız vardı.Pazar günü eşime arıyla hitap edip mesaj attı evi yıktım.Hemen kadına bana mesaj atmayın numaramı silin yazdı.Kocamda bir suç yokt kızın cıvıklığıydı.Sorun eşinizin yanınızda olmaması.

Biz de kendi hayatımızla ilgili konuşmuyoruz ki. Elbette mide bulandıracak derecede yapılan konuşmalarda erkek-erkeğe olan da aynı şekilde rahatsız eder. Ama kadın-erkek arasında olan konuşmalarda bel altı espri bile istemem ben. Tabii söz konusu kişi benim eşimse. Yoksa diğer insanların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.

Reactions: Z P
Yok, tam olarak demek istediğim son cümlenizdi.
Kadın ahbabı olunca aldatılıyor musunuz yani ne saçma diyerek o gruptaki diğer insanların varlığına dikkat çektim.
Arkadaşsa hepsi arkadaş, ne var ki diyerek.

Sırf dişi kişiliğe odaklanılmasının altını büyük büyük çizdim, ilk harfimden bu mesajıma kadar aynı kanıdayım.
3 erkek 1 kadın değil, 4 erkek olsaydı sorun etmeyecek insanlar,
; kadın varlığını da etmesin bir zahmet.

Bundan bir sürü şey çıkarda burada yazmayayım şimdi . Eşiniz çakallık yapıyor , kimse kusura bakmasın ama evli bir adamın kadınla konuşması ne alâka ? Bir de müstehcen şeylerin konuşulması falan Allahım ya kadın da tam bir şeymiş neyse .

Şaşırdım mı bu yoruma? Yoooo

Benzer bir şeyi 4 yıl önce yaşadım. Çok iyi bir kurumda yönetici olarak çalışan eski eşim ve altında çalışan memuru arasında geçen seviyesiz mesajlara şahit oldum. Sorduğumda arkadaşız dedi, "Bir görsen, erkek gibi, senin yanından geçemez" dedi. ÜStelik benden 8 yaş büyük. Takipte kaldım çünkü eğer içinizde şüphe varsa kesinlikle orada bir terslik vardır. İzledim, gözlemledim, takip ettim ve ikna oldum; bir ilişki var. Arkadaşlıkla ilişki arasındaki çizgi geçilmiş ise orada kötülük başlıyor. Bu coğrafyada kadınlar ve erkekler pek fazla arkadaşlık yapamıyor. Bir bakış bir gülüş sonrası akılları kayıyor. Yapılması gereken o ince ve çok önemli sınırı korumak. Gece 22:00 sonrası ve sabah 9:00 önce mesaj veya telefon konuşması yapılması hem görgü hem de iş kuralı gereği yanlıştır. Eğer bu yazışmaların zamanı ve içeriği bu kurallara uymuyorsa orada artık sınırlar aşılmış demektir.
Son mesajlarını yakaladıktan sonra 2 saat içinde onu terk ettim. Öncesinde beklemiştim ve evliliğimi kurtarmak için çabalamıştım ama yapılacak birşey yoktu. Kendime bakayım desem anlamsız çünkü hem daha güzel hem de daha çekiciydim. Kendimi geliştireyim desem zaten çok iyi bir eğitim aldım ve kariyerim çok iyi. Ev işlerinin hepsi bende, mutfakta çok iyiyim ve saatlerce sohbet edebilirdik sıkılmadan. Peki daha ne yapılmalıydı? Hiçbir şey. Çünkü karşınızdaki insan eğer dediğim sınırları aşmışsa olay artık onlarla ilgili. En iyi şeyi yaptım ve onları kendi seviyesizlikleri ile başbaşa bıraktım. Şimdi dünyanın en iyi insanı deseler bile dönüş yok benim için, güven bir ilişkinin en ama en önemli unsuru. O yok olunca geri gelmez. Şüphe ile 2 yıl yaşamış birisi olarak şunu söyleyebilirim, emin olana kadar izleyin, kafanızda hiç soru işareti kalmasın, soğukkanlı ve herşeye hazırlıklı olun. Arkadaşlık ve ilişki sınırının geçilip geçilmediğini anlarsınız. İç sesiniz çok önemli. Karşı taraf hemen savunmaya geçecektir. Sakin kalın. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…