Aldatıldım mı?

Kadın eşinizin egosunu tavana fırlatmış belliki...size carlaması ondan hep..altta kalmayın sakın ama sakın üzülmeyin gerekirse evden kovun defolup gitsin. BAkalım kaç gün kalacak onun bunun yanında ..ahlaksız lar

14 koca yıldan bahsediyorsunuz, eşiniz böyle birşey yapacak potansiyeldeyse zaten boşu boşuna 14 yıl idare etmişsiniz. Diğer türlü o kadındaki iğrençliği çözemedim. Kardeşim kadın kocamla muhabbet etme hoşlanmıyorum diyor kadın tanısan beni seversin diyor! Ya bu ne saçmalık çözemedim! Kocana gelince sana herhangi bir kadın için bu kadar cephe alıyorsa çocuğunu al ve o evden hızla uzaklaş. Yani eşinizde ki bu genişliğe diyecek kelime bulamıyorum. Konuşmanı istemiyorum yada bu şekilde konuşmanı istemiyorum dediğinizde anlayışlı olup mesafe koymalıydı. Diğer türlü sizde erkek arkadaşlarınızla grup açıp konuşun ohh ne àla memleket.. Evlilik paylaşım birikim ve anlayış çerçevesinde güzeldir. Diyer türlü mecburiyetler girer işin içine çekilmez bir hal alır.. Tavsiyem kendinizi sevin çocuğunuzu sevin. Erkek olgusu pek de mühim değil.

Yani?
Kadın ahbabı olunca aldatılıyor musunuz?
Ne saçma şey bu!
Aldatılma illaki fiziken olmuyor. Ne saçma bir yaklaşım bu ya.. Evli bir erkeğin kadın ahbabı olmaz kardeşim olamaz bu evliliğe zarar verir. Ortak ahbaplar olur evet ama harici silinen mesajlar vs bu ne genişliktir

Ben sizi şimdi anladım. 3 erkek 1 kadın değil,4 erkek olsaydı sorun etmeyecek insanlar,kadın varlığını da etmesin bir zahmet yazınızı begenmemistim ama şuan okadar anlamli geldi ki.

Bu ne ya?Bunları yapıyor sen eşini değil kadını uyarıyorsun? Kadını uyardın diye esin sana kizabiliyor? Üstüne anneni arayıp gel al diyor? Ne okudum ben saçmalıklar silsilesi

Hic yapmayacağı birsey iken şimdi oturup evli bir erkek olarak bir kadınla bel altı seviyesiz sohbetler yapıyor gece yarılarına kadar
Anlatmakla görmek farklı. Yaşayan biliir ama mantıkla yaklaşın. Öfkenizi ve sinirinizi hatta gururunuzu bi kenara bırakın ve sadece mantıgınızla düşünün derim ben

Ben olsam bende 3 erkeğin olduğu bir gruba dahil olup cinsiyetsiz muhabbet edeceğim rahatsız olmazsın değil mi ? derdim. nedense bu mesajlaşma olaylarında biz kadınlara şizofreni muamelesi çekilirken aynı şeyi biz yapsak ne iffetsizliğimiz ne namusuzluğumuz kalır. benim eski kv kişisi de sadece mesajlaşma demişti prenses oğlu için. nefret ediyorum şu zihniyetten

Yine narsist koca örneği.
Her haltı yer ama suçlu sensin.
Ona doğruluğun silahı anında sana çevirir.
Asla değer vermez.
Boşanalım desen boşanmaz.
Seni de kendine bağımlı yapar.
Öyle manipülasyonlar yapar ki
Tüm suçu kendinde ararsın,
Doğruyu yanlışı ayırt edemezsin.
Aldatır ama haklı sebepleri vardır beyefendinin.
Namus anlayışı sıfırdır.
Narsist erkekler hep böyle duygulu, merhametli, affeden alttan alan hassas kadınları tercih ederler çünkü ancak bu kadınlar tahammül eder yaptıklarına.

Çoğu kadın 20 - 30 sene sonra uyanır.
Bir bakar ki hayatı ziyan olmuş gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…