Kesinlikle muhattap olmazdim ne öyle hanım hanım birak kocamın pesini kilişesi. Al telefonu Kir kafasinda aç davayi seyreyle cümbüsü. Kimle isterse is pisirsin ne hali varsa görsün.Neden kadına yazıyorsunuz? Eşinize birşey dememissiniz . Kadınla değil, adamla evlisiniz.
Ya hemen yanlış anlamayin bel altı konuşmus detay vermemis belkide pantol bedeninden bahsediyorlardirElinin kiri ne alaka yahu? Biz de kadın kadına cinsellikten konuşuyoruz sevgilim bunu bilse bir şey demez çünkü kadınlardan hoşlanmıyorum. Kız arkadaşımla bel altı espri yapmamın ya da cinsellik konuşmamın absürd bir durumu da yok. Ama gidip bir erkekle konuşmam o şekilde. Hayatımdaki insana saygısızlık çünkü. Çok mu gerekli bir şey başka bir erkekle/kadınla bel altı konuşmak? Olmazsa olmaz bir durum mu? Adam adama yapınca derken neyi kast ettiniz anlamadım? Kadının eşi eşcinsel değil ki.
Tanısa kessin sever canim hatta gruba o da dahil olur aadfghkkllYa bence de bunda bisey yok ne var benim gördüğümü soyleyim. Genis bi adam var ama kotu anlamda soylemiorum bunu kadin erkek fark etmeksizin sohbet edio. Konu sahibi de biraz konservatif oldugu icin adam basim agrimasin diye silio.
Sen eşini atlayip kadina gider konusursan esin de seni atlayip annene şikayet eder silsile usulu sikayete dönmüş 657de boyle bi tabir var :) sen esinle konusamiosun bile 14 yildir tanidigini sandigin adami hic tanimamissin bence bu hikayenin en aci kismi bu. Birak konussun ya hakkaten yapacak olsa yapardi 4 senedir.
Benim de oyle tek kiz oldugum Whatsapp gruplari var belalti da döner komik seyler çünkü tutup sexting yapmioruz. Kadin sana beni tanisan seversin fln demis. Bence sen yanlis anliosun olay çıkaracağın icin esin sana soylemio. Her gun de sabahlara kadar konuştuğunu hic sanmiorum.
Bakin, kocasinin dusunmesi gereken bir yanlis yaptığının siz de farkindasinizKadın suçlu değil zaten.
Kadınlık bir şey yok ortada, kocanız düşünecek onu.
Anlatabildim mi?
4 yıl boyunca bu 3lünün hic biraraya gelmemis olmasını düsünmüyorz elbette:)Benim anlamadığım kısım bi grup 4 yıl boyunca nasıl bu kadar keyifli ve aktif biçimde sohbet edebiliyor?
Her iki tarafa da zevk veren bi şeyler var belli ki ve bunun gündelik sohbet olduğunu hiç sanmıyorum.
Hiç buluşmadık demiş eşi ama sanmam. Gang bang vs olayı yoktur inşallah. :/4 yıl boyunca bu 3lünün hic biraraya gelmemis olmasını düsünmüyorz elbette:)
Konu sahibide düsünmüyordr ins:)
Benimde 3 kişilik bir grubum var ikisi erkek, her türlü muhabbeti yaparız, yılların laçkalaşmışligi var ama asla o gözle bakamam onlara, kaliteli espri gelince eşimede gösteririm. Gerçekten bazı arkadaşlıkların cinsiyeti olmuyor bence.
Bence ortada bir aldatılma falan yok. Eşinizin size 4 yıldır (kadın/erkek farketmez) yakın olduğu arkadaşlarından bahsetmemesi genel olarak tuhaf demekki çok fazla iletişiminiz yok birbirinizle ben buraya takılırdım yerinizde olsam. Bel altı muhabbete gelince; göreceli bi kavram olduğunu düşünüyorum bunun, siz de ayrıntı vermediğiniz için ona yorum yapamayacağım. Eşinizin konuşmaları silmesi biraz şüphe uyandırıcı ama sizin verdiğiniz tepkiden dolayı olabilir. Sizin de kadına ulaşıp bişeyler demeniz olmamış yani evdeki adam dururken kadına niye bulaşıyosunuz ki. Bir derdiniz varsa kocanızla çözmeye çalışmalısınız. Eşiniz bu konuda haklı bence.8 yıl flört + 6 yıl evlilik + bir kızım var. Bahsettigim 14 yıl süre zarfında surekli çalıştım. Eşime de kendimden daha çok güvenirdim. Sorgulamak karıştırmak aklıma bile gelmezdi sonra bir sebepten isten ayrıldım. Eşim coin veya hisse senedi nedeniyle son zamanlarda telefonu elinden hiç düşürmez oldu ortalıkta da bırakır ama benim de bakmak zaten aklıma gelmez. Bir gün evdeyken bir bakayım dedim. 4 kişilik bir grup kurulmuş 3 erkek 1 kadin. Ama her türlü konuşma var belden aşağı konuşma da var günlük rutin yaşam da var aileler de var. Sonra ben bunu taktim bir kaç gün ama ima da etmeye başladım. Sonra telegramdan grup dışında kadınla yapılan özel görüşmeler silindi ben de okumamıştım ardından arama kayıtları silindi. WhatsApp unutulmuş ama orda eşime kadın gece normal bir konuşmanın sonunda hadi yat uyu diyor eşim birsey demiyor üzerine karın beni kesecek diyor. Bu erkeklerin yaptığı belalti muhabbetlerin hepsinde kadın var o da katılıyor. Mesajlar silinince ipin ucu koptu tabi 1 aydır. 1 aydır eşim benim tavırlarımi idare ediyordu ben de zaten mesafe koymuştur diyip bıraktım dun tekrar karıştırayim dedim yine sohbet muhabbet devam. Hiç boşluk yok. Ben de kadını insatgramdan buldum birkaç ağır da olmayan şeyler söyledim. Bu sabah erkenden ima etmeye başlamış gruptan ve eşim de anlamış zaten. Bugün de kızımın kresinin ilk günüydü beni kapının önünde nasıl skstriyor ne dedin diye çocuğu unuttu resmen. Sonra kadın buna benim attığım mesajları atmis eşim üzerine bana ne laflar saydırdı. Ben öyle bir adam mıyım diye söylendi küfürler hakaretler evi kırdı geçirdi. Aynı şekilde de sohbetine devam ediyor. Ben kahroluyorum onlar sohbetine devam ediyor. Kadın bizim grubumuz cinsiyetsiz o yüzden rahatız beni tanısan çok seversin diyor bana. Eşim sanki ben suçluymusum gibi annemi aramış memleketteydi gelin bu işi birseye bağlayalım ben artık uğraşamiyorum demiş kendi bel altı konuşmalarını hiç görmüyor.
Cok darda kaldım kimseye de anlayamıyorum üzerine ev başıma yıkılıyor çocuğumla ilgilenemiyorum. Tükendim artık. Neye inanacagimi inanacak miyim sasirdim. İnanmazsam ne olacak çocuğum da var. Çok kötüyüm bittim artık ağlamaktan bittim. Arkadaş grubuymus 4 yıllık. Olsa şimdiye kadar olurmuş diye savunma aldim. Ama içime sinmiyor hicbirsekilde kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki sanki artık ben bir can bile taşımıyorum. Resmen tercih yapıldı ve ben tercih olmadım. Senelerim boşa gitti disimle tirnagimla kurduğum bu yuva cehenneme döndü artık söyleyin siz de nedir doğrusu?
Ben bunu söylemekten çekinmiştim.Hiç buluşmadık demiş eşi ama sanmam. Gang bang vs olayı yoktur inşallah. :/
Ne konusuolar sen bilio musun? Belalti konular konusuluo espri yapilio benim anladigim, sanal seks mi yapiolar sanki?Tanısa kessin sever canim hatta gruba o da dahil olur aadfghkkll
Bende az marjinal değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?