Kızlar msjlarınızı gözlerim dolarak okudum desteğiniz anlayışınız için teşekkürler öyle içtensiniz ki anlaşılmak bir nebze de olsa rahatlattı. Dün toparlanırken kocam denen adi geldi çocuklar gibi bağıra bağıra ağladı yalvardı. Ben valizleri topladım o boşalttı dış kapıyı kitledi zorla sarılmaya çalışmalar yeminler sözler.. çok yıpratıcı bitmeyen bi gündü. Kızım babasına sarılıp gitmeyelim diye ağladı babası ondan daha çok ağladı. Bebeğim hiç bişeyin farkında değil ama kızımın herşeye tanık olması ağlaması vicdanımı çok yaralıyor. Eşim çocukları yatırıp yanıma geldi. Tlfnuna program indirip silinmiş msjları geri getirdi, okudum. Sevgili olduklarını gösteren bi msj yok ama okudukça eşim gözümde küçüldü un ufak oldu. Bir buçuk aydır konuşuyorlarmış. Bu aptal kız da sevgilisinden ayrılalı bir buçuk ay olmuş duygusal boşluktan eşime sarmış benim sünepe de çok güzel teselli etmiş. Genelde kız eşime günaydın msj ı atmış eşim cevap vermiş kızın sevgilisini,kızın iş yerindeki arkadaşlarıyla tartışmalarını, eşimin tesellileri, benim evi terketmem kızın sözde vicdan yaparak benim yüzümden demesi, bu durumda bile eşimin kızı tesellisi, eşiniz döndü mü konuştunuz mu barıştınız mı... vs ben dönene kadar msjlar.. ben döndüğüm gün msj yok döndükten sonraki gün kız yazmış ondan sonra ki gün de yazmış hocam neden yazmıyosunuz problem var mu filan. Eşim olacak aptal da sıkıntı yok demiş o günden sonra da eşim hiç cevap yazmamış. Okudukça daha çok kızdım. Problem Yok ne demek ya eşim rahatsız oluyo doğru değil msj atma demek çok mu zor? Eşşek kadar adam liseli ergenler gibi msjlaşmış. Ben yakalamasaydım eminim bu konuşma arkadaşlık olarak kalmayacaktı. Bir de kızla ilk konuşmamda üzülmüştüm bana masum gelmişti. Meğer aşağılık s.rtüğün tekiymiş. Eşimin grurunu okşayacak öyle şeyler söylemiş ki. Bildiğin yavşamış benim mal da hala arkadaş gibi diyordu. Sonuç itibariyle dün gidemedim uzun uzun kavga ettik çocukları yatırdı konuştuk. Ben eşime güvenimi yitirdiğimi, kızımıza duygusal anlamda sömürü yapmamasını, olayı zorlaştırmamasını,boşanmaya kararlı olduğumu söyledim. Benim yanı başımda bir buçuk ay başka kadınla msjlaşan kadına çiçek gönderen Karaktersiz bi adam istemiyorum hayatımda dedim. Çok ağladı çok yalvardı neden içim zerre kadar acımadı hala anlayamıyorum. Demekki bu adam kafamda bitmiş artık. Abim bize yakın başka bi ilde oturuyor onu aradım anlattım kapıları kilitlediğini söyledim bu gün beni almaya gelecek. Annemin evine geçicem ve bir süre sonra da davayı açıcam. Süreç nasıl işliyo neler oluyo bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim