Gözlerim dolarak okudum son gelişmeleri. Başta yorum yaparken de çiçek yollamasının normal olmadığını söylemiştim ama siz kızla konuştum ikna oldum deyince içinize huzursuzluk vermemek için pek olumsuz yorum yapmadım .
Evet çok kızmışsınız haklısınız ama bence ailenizde biraz kafanızı dinleyin , sakince düşünün, siniriniz biraz geçince eşinizi özleyip özlemediğinizi tartın, hala sevginiz devam edebiliyor olabilirse boşanmayı tekrar düşünün. Normalde boşan adi adamdan deriz ama çocuğunuza çok üzüldüm. Belki siz yakalamasanız eşinizle kız ileri bir boyuta geçecekti. O yüzden içiniz soğumuyordur haklı olarak. Kızın da allah cezasını versin yani ne diyim , birde size edebiyat parçalayıp üzgün gibi rol yapmış.
Lütfen o kızı arayıp eşim benimle barışmak için tüm mesajları okuttu adama resmen yavşamışsın s.rtuk deyin. İs yerine de onu rezil edin insan icine çıkamasın. Banlanmak istemiyorum ama düzgün cümle kuramıyorum o kız için maalesef.
İsyerinden de ayrılmasını söyleyin bence , ben seni rezil etmeden ordan yok ol yoksa senin icin iyi olmaz deyin.Esinizle barışın demek haddime değil ama eşinizin epey gözü korkmuş gibi geldi bana. İyice burnu sürtsün sonra barışma fikrine belki sıcak bakarsanız, böyle ama fiziki aldatmamış sadece konuşmuş diyenlere aşırı sinir olurdum ancak eşiniz teselli eder modda konuşmuş kızla. Evet belki siz yakalamasanız ilerleyecekti ama ilerlemedi ve esiniz yediği haltın farkına vardı. Biraz da böyle düşünmeye çalışın.