Evet ben de sizinle aynı fikirdeyim ama nedense bu konuda boşan sürünsün demek gelmedi içimden. Sanki adam tek kalınca bu sefer de o şırfıntı kız adamı teselli edecek boşluktan faydalanıp. Çocuklar var , kızının öyle ağlaması içime dokundu nedense. Diyorum ya fiziki olmasına gerek yok gönül kayması bile yeterli aldatma sayılır buda. Ama mesajlarda sevgili gibi değil de arkadaşlıktan farklı yere kayar gibi olduğunu kızın da resmen gurur okşayıcı konuştuğunu yazmış konu sahibi. Bana eşinin heyecan aradığı sonradan da pişman olduğu ama iş işten geçmiş gibi geldi.
Ve böyle çok çok içten ikisini de özellikle o kızı tüm işyerine rezil etmesini istiyorum. Evli erkeklerde sevgilisinden ayrılma tesellisi bulacağına kendine denk binlerce erkek var onlarla konuşsaydı. Erkek suçsuz demiyorum evli olan erkek evlilik sözü veren de erkek , o zaman sadakati sağlayan da erkek olacak tabiki ama bu son zamanlarda da bu tarz evli erkeklerin evli olduğunu bile bile onlara saran kadınlardan nefret eder hale geldim. Çoğumuza bu tarz bir yaklaşım olsa direk adamı uzaklaştırırız hatta buna fırsat bile vermeyiz,bunlar nedense daha da bir yapışıyor evli olana.
Cok uzun yazdım sanırım kusura bakmayın burdaki aldatma konuları epey canımı sıktı