- 30 Kasım 2019
- 11.970
- 38.174
- 598
- Konu Sahibi sevilsevilsevil
-
O zaman yapman gereken belli değil mi? Midesiz ve iğrenç bir adam.aynı şeyi yapsaydım kabul etmezdi beni sordum
Aptal olsan bu durumu farketmezdin.sen akilli bir kadinsin.bu zor bir surec bosanan birinolatak zerre kadar bir sey hissetmeden ayrildigim halde evimi toparlarken cok agladim.kolay degil.yanjnda guvendigin biri olsun.bitirmem ancak şu şekilde olabilecek eşim evde yokken işe gittiğinde eşyalarımı toplayıp haber vermeden kaçıp giderek ve ben buna cesaret edemiyorum yani düşününce mümkün ama o ana geldiğinde korkuyorum cesaret edemiyorum çok ağır şeyler hissettiriyor ve belkide aptalım
yapmam gereken tekşey o evden yokken eşyalarımı toplayıp kaçmak ama bu o kadar koly değil insan korkuyor normal bir şekilde irademle gidebilsem keşke ama bu defa da zarar gören yine ben olurumO zaman yapman gereken belli değil mi? Midesiz ve iğrenç bir adam.
boşanmak veya gitme düşüncesi değil işte korkutan o anlarda yaşayacağım ağır duygular nasıl dayanırım diye düşünüyorum o evde mesela her yerinde farklı anılar karşındaki insan ne kadar şerefsiz olursa olsun yaşanmışlıklar insanın canını öyle çok yakıyor kiAptal olsan bu durumu farketmezdin.sen akilli bir kadinsin.bu zor bir surec bosanan birinolatak zerre kadar bir sey hissetmeden ayrildigim halde evimi toparlarken cok agladim.kolay degil.yanjnda guvendigin biri olsun.
Niye korkuyorsunuz ? Peşinizden gelip bir şey yapar diye mi? Az cesaret simdiki hayatınızdan daha iyi durumda olacaksınız.yapmam gereken tekşey o evden yokken eşyalarımı toplayıp kaçmak ama bu o kadar koly değil insan korkuyor normal bir şekilde irademle gidebilsem keşke ama bu defa da zarar gören yine ben olurum
kadının en büyük düşmanı yine kadın. o kıza mesaj attım engelledi cevap vermeden bende zaten engellemiştim . ortak arkadaşımızdı okuldanArkadaşınız ne kadar yakın arkadaştı? Siz mi tanıştırmıştınız? Size nasıl açıklama yaptı merak ettim. İğrençlik! İkisini de bırakın. Kadın ve erkek arkadaş olur ama başkasının kuyusu kazılmaz.
Fiziksel olarak zarar mı verir nesinden korkuyorsun bu kadar?yapmam gereken tekşey o evden yokken eşyalarımı toplayıp kaçmak ama bu o kadar koly değil insan korkuyor normal bir şekilde irademle gidebilsem keşke ama bu defa da zarar gören yine ben olurum
O zaman soylensouleyeyim hayatin ve evliligin cok basindasin ve huylu huyundan vazgecmeyecek.A kisisi olmaz B kisisi olur.her kavga ettiginizde aklina bu gelecek seni manipule etmis zaten.kendine bunu yapmamani,kendinin kiymetini bilmeni dilerim.hayat cok guzel,cok kisa.kotu insanlar icin harcamaya degmez.yazdiklarindan belli ki sen iyi bi kizsin.ben ettim sen yazik etme kendine.boşanmak veya gitme düşüncesi değil işte korkutan o anlarda yaşayacağım ağır duygular nasıl dayanırım diye düşünüyorum o evde mesela her yerinde farklı anılar karşındaki insan ne kadar şerefsiz olursa olsun yaşanmışlıklar insanın canını öyle çok yakıyor ki
burada ben evliliğe eskisi gibi devam etmek istediğimi değil bu durumdan nasıl zarar görmeden kurtulabilirim onu arıyorum yani hadi ben boşanmak istiyorum bitti diyemiyorum çünkü karşımdaki insan bunu anlayacak kabul edecek biri değil zarar görmekten korkuyorum şuan da tek çözümü evden kaçmak gibi görünüyor ama buda böyle yazıldığı kadar kolay değil insan korkuyor tek başımayım kimseye güvenemem de ve duygusal olarak baktığım için güzel giden bir evlilik varken birden böyle herşeyin yıkılması duygusal olarak da beni mahvetti kitlenip kaldım yani nasıl anlatabilirim bilmiyorum koca faktörünü ortadan kaldırmm lazım mesela hiç sorunsuz bir şekilde ama işte karşımdaki insan şuan o seviyor beni kaybetmek istemiyor diye benim ne hissettiğimi bile umursamayan gitmemem için bana bile zarar verebilecek bir insan işin içinden çıkamıyorum kısacasıKusura bakmayın ama ilk ayrı kaldığınızda önceden göz koyduğu ya da bir ihtimal flört ettiği sözde yakın arkadaşınızla telefon sexi yapacak, sonrada sen yapsaydın , ben affetmezdim ama sen eziksin affedersin kafasındaki adamı terk edemiyorsanız, bundan sonra yaşayacağınız her şeyi hak ediyorsunuz kusura bakmayın. Adam evinize girip çıkan, sizin yakın arkadaşınıza yan gözle bakan bir ahlaktaymış farkındamısınız. Hadi herşeyi geçtim bu adamın yanına insan kendi akrabasını, kız kardeşini nasıl sokar. Adam size resmen ben affetmem ama sen affedersin, sen ikinci sınıf insansın demiş , siz hala aşk sevgii diye saçmalıyorsunuz, hani nerede aşk sevgi, adam lafı geçince bile affedemem dediği şeyi siz nasıl yutacaksınız. Ayrıca arkadaşınız geniş, zayıf ahlaklı olabilir ama size söz veren eşinize hiçbirşey yapmamışsınız, sizce tek suçlu o mu? Adama ne yapsan kabulum demişsiniz resmen, surat asmakla adama acı falan vermiş olmuyorsunuz. Hoş bir haftada bırakın size olan aşkını sevgisini; sizin gururunuzu ve onurunuzu bile umursamadan yüz yüze baktığınız kadınla halt yemekten çekinmeyen adamla nasıl bir gelecek hayal ediyorsunuz onuda ayrıca merak ettim.
ailemin huzurunu kaçırır benim huzurumu kaçırır bırakmaz peşimi mesela her yerden ulaşmaya çalışır küfürler eder tehdit eder ( bir şey yapacağından değil ama o verdiği tedirginlik psikolojik baskı oluyor işte) özgüvenini cesaretini kırarFiziksel olarak zarar mı verir nesinden korkuyorsun bu kadar?
özgürlüğümü geri istiyorum şimdiye kadar bana zarar bile vermiş olsa kimsenin kötülüğünü istemedim hayattan tek beklentim kendim olmak mutlu olmaktıO zaman soylensouleyeyim hayatin ve evliligin cok basindasin ve huylu huyundan vazgecmeyecek.A kisisi olmaz B kisisi olur.her kavga ettiginizde aklina bu gelecek seni manipule etmis zaten.kendine bunu yapmamani,kendinin kiymetini bilmeni dilerim.hayat cok guzel,cok kisa.kotu insanlar icin harcamaya degmez.yazdiklarindan belli ki sen iyi bi kizsin.ben ettim sen yazik etme kendine.
bu şekilde basite indirgeyerek kendime olan saygımı mı yitireyimAman evi neden terk edeceksin alt tarafi bir kaç poz yapma bacim bu devir de erkek eş koca nereden bulacaksin içine sindirip asla evi terk etme
Senin ailende yok mu höt diyip sesini kesecek birisi, yani karakteri şu şekilde olan küfürler tehditler edecek bir insanla evlilik devamını kesinlikle düşünme, yarın bir gün çocuk olunca bağınız hiç kopamaz her an bir rezillik olacak korkusuyla ömür çürütürsün. Güvenebileceğin bir aile büyüğünle görüş ve o ilk adımı at inceldiği yerden kopsun bu adamla ömür mü geçerailemin huzurunu kaçırır benim huzurumu kaçırır bırakmaz peşimi mesela her yerden ulaşmaya çalışır küfürler eder tehdit eder ( bir şey yapacağından değil ama o verdiği tedirginlik psikolojik baskı oluyor işte) özgüvenini cesaretini kırar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?