Aldatıldım mı Haksız mıyım ?

Çoktan yaptığı bir şeyi nasıl düzeltecek ki? Olmuş bitmiş bile. Pişman oldu desen barışırken senden saklamazdı, af dilerdi bu konuda.
İntikam alır vs diye boşanmaktan çekinmenizi anlıyorum belki kişiliği zordur ama konuda eşyalarını aldı gitti diye siz söylemişsiniz. Emin misiniz?

Son düzenleme:
onu aklamaya çalışmıyorum aksine canı yansın mahvolsun istiyorum ve kendim biraz cesaret edebilmeyi istiyorum gidebilecek gücü arıyorum

boşanma sürecindeydik ama dava açmamıştık 10gün kadar ayrıydık konuşmadık o süreçte bunu ben yeni tesadüfi şeklde öğrendim saklamasının sebebi sanırım sonsuza dek ortaya çıkmayacağını düşünmesi bana söylemeyerek konuyu kapattığını bir sorun daha çıkmayacağını düşünmş olabilir

Yaşın çok küçük ya. 22 yaş evlilik ve aldatılmak travması için çok küçük. Kimse demedi mi evlilik zor, ağır bir sorumluluk, daha çok erken diye? Ozguvensizlik ve cesaretsizlik biraz burdan kaynaklanıyor. Ayaklarının üstünde duramıyorsun

Demek ki pişman değil. Öğrenmeseniz içine sinecekti

Ailen arkanda durmaz mi? Ah be canım böyle dengesiz insanı cokmu aradın. Hem suçlu hem intikam alicak oyle mi.. mesleğin varmi? Azıcık kendine güvensen aslında

Peki siz o bir hafta ayrilikta aynisini yapsaydiniz esiniz ne tepki verirdi? Eminim hic dusunmeden biterdi ustunede darp edilirdin iyi dusun. Bugun pismanim diyen yarin tekrar aynisini yapar. Ilerisi olmadi diyor kiz arkadasiniz veya herhgi biri bugun gel dede kosa kosa gidecek bir kocaniz var. Ailelere anlatmaniza gerek yok aileler ne yapabilecek Allah askina sizi baristiracaktir

Aldatılmak ağır.. ama katar sizin yaşayacak sizsiniz....

işte küçük olmamın getirdiği saçma o aşk sanılan his heyecan arzulama kendine ait bir hayatın olacağını düşünme yanılma yani tamamen şimdiki aklım olsa asla asla evlenmezdim

Ailen arkanda durmaz mi? Ah be canım böyle dengesiz insanı cokmu aradın. Hem suçlu hem intikam alicak oyle mi.. mesleğin varmi? Azıcık kendine güvensen aslında
bu şehre yeni taşındık kendi memleketime geri dönsem işim hazır ailem dışında herkes destek olur ama ailem biraz garipkendi çıkarlarını düşünerek hareket ediyorlar hep bu süreçte bile beni nasıl kullanacaklarını düşünerek akıl verirler

guzel tarafindan bak arkadasim sandigin birinden,es sandigin birinden kurtulacaksin.Hayatindaki parazitleri cikarman icin bir sans eline gecmis.guzel gunler seni bekliyor bence bu evlilik bir sansi haketmiyor.

Boşansaydınız boşandığınız dönemde biriyle birlikte olsaydı sonra tekrar barışıp evlenseydiniz o Zaman o dönemi bana soramazsın demekte haklı olurdu ama bu durumda net aldatılmışsınız.Seven insan sevdiği kişiden ayrılır ayrılmaz başka kollara koşmaz resmen nefes almadan başkasını bulmuş yani

bitirmem ancak şu şekilde olabilecek eşim evde yokken işe gittiğinde eşyalarımı toplayıp haber vermeden kaçıp giderek ve ben buna cesaret edemiyorum yani düşününce mümkün ama o ana geldiğinde korkuyorum cesaret edemiyorum çok ağır şeyler hissettiriyor ve belkide aptalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…