- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 28
- Konu Sahibi sevilsevilsevil
-
Kız mı suçlu oldu şimdi ? Evli olan kocanız evet kız evli biriyle üstelik arkadaşının kocasıyla birlikte olarak suçlu ama suçun büyüğü size sadakat sözü veren kocanızdaarkadaşım dediğim kız zaten böyle sürekli erkeklerle takılan kabaca kaşar denebilecek biri ama ben hiç bir zaman insanları tercihleriyle yargılayan biri olmadım ve herkesin hayatı kendi tercihi diye baktım beni ilgilendirmez de anlamıyorum ne düşünerek ne psikolojiyle böyle oldu
kendi ailemde yokSenin ailende yok mu höt diyip sesini kesecek birisi, yani karakteri şu şekilde olan küfürler tehditler edecek bir insanla evlilik devamını kesinlikle düşünme, yarın bir gün çocuk olunca bağınız hiç kopamaz her an bir rezillik olacak korkusuyla ömür çürütürsün. Güvenebileceğin bir aile büyüğünle görüş ve o ilk adımı at inceldiği yerden kopsun bu adamla ömür mü geçer
burada suçlu aramıyorum kız suçlu ama eşim için bu suç denebilecek kadar küçük bir şey değil yani kelimelerle anlatılmaz suç hafif kalır burada eşimi savunmuyorum hatta kızı düşünmeye fırsatım bile olmuyor eşime olan kinimden dolayıKız mı suçlu oldu şimdi ? Evli olan kocanız evet kız evli biriyle üstelik arkadaşının kocasıyla birlikte olarak suçlu ama suçun büyüğü size sadakat sözü veren kocanızda
Psikolojik destek alsan ne yapacağına daha kolay karar verebilirsin.işte küçük olmamın getirdiği saçma o aşk sanılan his heyecan arzulama kendine ait bir hayatın olacağını düşünme yanılma yani tamamen şimdiki aklım olsa asla asla evlenmezdim
Boşanacakmısınız o Zaman ?burada suçlu aramıyorum kız suçlu ama eşim için bu suç denebilecek kadar küçük bir şey değil yani kelimelerle anlatılmaz suç hafif kalır burada eşimi savunmuyorum hatta kızı düşünmeye fırsatım bile olmuyor eşime olan kinimden dolayı
Alistigin bir duzenin var. Konfor alanindan cikmak istemiyorsun. Yeniden hayata baslamak, sorumluluk almak zor geliyor. Bu yuzden esinin pismanligina inanip ona guvenmeye calismak daha kolay geliyoraslında gitmek istiyorum ama sanırm psikolojik olarak bir şekilde bastırıldım yada cesaret edemedim henüz 22 yaşındayım ve hayatla ilgili tecrübem çok az ve bu tarz şeyler nasıl denilir bilmiyorum ama tırsak cesaretsiz sanki yapamayacak devam edemeyecekmişim gibi hissettiriyor
Hayır yani yabancı bile değil arkadaşınızla aldatmış sizi. Ne kadar iğrençler ikisi de.Boşanacakmısınız o Zaman ?
Aynen. Kendini kandiriyor. Halbuki ayrilip kisa bir süre aci cekse, ömür boyu bu huzursuzlugu cekmekten cok daha iyi.Alistigin bir duzenin var. Konfor alanindan cikmak istemiyorsun. Yeniden hayata baslamak, sorumluluk almak zor geliyor. Bu yuzden esinin pismanligina inanip ona guvenmeye calismak daha kolay geliyor
boşanmak istiyorum ama gidersem zarar göreceğimden korkuyorumBoşanacakmısınız o Zaman ?
Bu icinde bulundugun durumdan daha fazla zarar görmezsin emin ol.boşanmak istiyorum ama gidersem zarar göreceğimden korkuyorum
evet aslında böyle bir şey sanırım hissettiğim çok güzel yorumladınızAlistigin bir duzenin var. Konfor alanindan cikmak istemiyorsun. Yeniden hayata baslamak, sorumluluk almak zor geliyor. Bu yuzden esinin pismanligina inanip ona guvenmeye calismak daha kolay geliyor
ihtiyacım olan biraz cesaretBu icinde bulundugun durumdan daha fazla zarar görmezsin emin ol.
ne gibi bir zarar fiziksel şiddet falansa izinizi kaybettirmeyi deneyin bir süreboşanmak istiyorum ama gidersem zarar göreceğimden korkuyorum
Ayrilirsa ya psikolojik olarak dibe batar ya da biraz uzulup eskisinden daha guclu bir sekilde yoluna devam eder. Burada goruyoruz ayrildigi kisileri takinti haline getirenleri. Ailesine de guvenmiyor, zor bir durum tamamen tek basina 22 yasinda sifirdan baslamakAynen. Kendini kandiriyor. Halbuki ayrilip kisa bir süre aci cekse, ömür boyu bu huzursuzlugu cekmekten cok daha iyi.
22 yas hayata sifirdan baslamak icin cok da guzel bir yas,kirk kusur yasinda coluk cocuguyla yeni bir hayat kuruyor insanlar,kimseye eyvallah etmeden.Coluk cocuk yok,yasi genc,isi gucu var neden zor olsun ki?arkadasinla fingirdeyen adamla yasamak asil zor degil mi?guvene bilir mi bir daha esine?evine bir arkadasi gelecek olsa kocam goz koydumu diye dusunmez mi?paranoyak olur insan unutana kadar.Unutulur mu desen sanmam unutulmaz da.Ayrilirsa ya psikolojik olarak dibe batar ya da biraz uzulup eskisinden daha guclu bir sekilde yoluna devam eder. Burada goruyoruz ayrildigi kisileri takinti haline getirenleri. Ailesine de guvenmiyor, zor bir durum tamamen tek basina 22 yasinda sifirdan baslamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?