Aldatıldım mı Haksız mıyım ?

Kız mı suçlu oldu şimdi ? Evli olan kocanız evet kız evli biriyle üstelik arkadaşının kocasıyla birlikte olarak suçlu ama suçun büyüğü size sadakat sözü veren kocanızda

kendi ailemde yok

Kız mı suçlu oldu şimdi ? Evli olan kocanız evet kız evli biriyle üstelik arkadaşının kocasıyla birlikte olarak suçlu ama suçun büyüğü size sadakat sözü veren kocanızda
burada suçlu aramıyorum kız suçlu ama eşim için bu suç denebilecek kadar küçük bir şey değil yani kelimelerle anlatılmaz suç hafif kalır burada eşimi savunmuyorum hatta kızı düşünmeye fırsatım bile olmuyor eşime olan kinimden dolayı

işte küçük olmamın getirdiği saçma o aşk sanılan his heyecan arzulama kendine ait bir hayatın olacağını düşünme yanılma yani tamamen şimdiki aklım olsa asla asla evlenmezdim
Psikolojik destek alsan ne yapacağına daha kolay karar verebilirsin.

Boşanacakmısınız o Zaman ?

Alistigin bir duzenin var. Konfor alanindan cikmak istemiyorsun. Yeniden hayata baslamak, sorumluluk almak zor geliyor. Bu yuzden esinin pismanligina inanip ona guvenmeye calismak daha kolay geliyor

Alistigin bir duzenin var. Konfor alanindan cikmak istemiyorsun. Yeniden hayata baslamak, sorumluluk almak zor geliyor. Bu yuzden esinin pismanligina inanip ona guvenmeye calismak daha kolay geliyor
Aynen. Kendini kandiriyor. Halbuki ayrilip kisa bir süre aci cekse, ömür boyu bu huzursuzlugu cekmekten cok daha iyi.

evet aslında böyle bir şey sanırım hissettiğim çok güzel yorumladınız

Bu hayatı kendinize zindan edeceksiniz gitmezseniz, güven hiçbir sekilde tamir olmuyor aylar da gecse yıllar da gecse tam bir paronayak ruh hastası olup cıkarsınız. Kendinize kıymayın. Cünkü sizden baska herkes sizi kolayca harcar lütfen müsade etmeyin. Korkmanız aşırı normal, verilen emek ve sevginize acınız da normal. Fakat bunların hepsi gecici, ihanet ise bir ömür acıtır

Aynen. Kendini kandiriyor. Halbuki ayrilip kisa bir süre aci cekse, ömür boyu bu huzursuzlugu cekmekten cok daha iyi.
Ayrilirsa ya psikolojik olarak dibe batar ya da biraz uzulup eskisinden daha guclu bir sekilde yoluna devam eder. Burada goruyoruz ayrildigi kisileri takinti haline getirenleri. Ailesine de guvenmiyor, zor bir durum tamamen tek basina 22 yasinda sifirdan baslamak

Bence kendinizi kandırıyorsunuz, daha önce ayrıldığınızda adam sizin peşinize düşmek yerine arkadaşınızı yatağa atmanın derdine düşmüş, sizce sevgi bunun neresinde? Bakın kocanız ağır psikopat değilse , size tehdit ettiğinde alırsınız uzakaştırma olur biter, hem evden siz neden gidiyorsunuz o gitsin, ailenizede haber verin.

Mide bulandirici bir durum...Herhangibir siteden ,ordan burdan bir kadinla gorusmus olsa anlarimda arkadas olmasi ayri tiksindirici.Asktan gebersemde arkadasimla kiristiran kocamin yuzune bakamam,midem bulanip kusacakken,yemek yemeye calismak gibi bir his olur bende, yapamam...

Daha bir haftadır ayrıyken o süre içinde tanıdığınız kişiyle takılmasının iki nedeni vardır bence
1) Tüm dönüş yollarını kapatmak istedi yada
2) O kişiye karşı içinde bir şeyler vardı hep.

O arkadaş kişisiyle konuşmayı kesmeniz iyi olmuş. Eşinizin ağzını aramalısınız, iki sebepten biri yüzünden bunu yapmıştır kesin. Eğer konuşma tarzı ikinci sebebe doğru gidiyorsa boşanın ama birinci sebepse düşünün derim.

22 yas hayata sifirdan baslamak icin cok da guzel bir yas,kirk kusur yasinda coluk cocuguyla yeni bir hayat kuruyor insanlar,kimseye eyvallah etmeden.Coluk cocuk yok,yasi genc,isi gucu var neden zor olsun ki?arkadasinla fingirdeyen adamla yasamak asil zor degil mi?guvene bilir mi bir daha esine?evine bir arkadasi gelecek olsa kocam goz koydumu diye dusunmez mi?paranoyak olur insan unutana kadar.Unutulur mu desen sanmam unutulmaz da.

Alt tarafı 1 hafta ayrı kaldık, çok yakın bir arkadaşımızla açık saçık mesajlaşmasını görsem eşimin tabi ki boşanırdım, bu çok mide bulandırıcı bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…