- Konu Sahibi AngelStoOcry
-
tabiki eşimle bunu biliyorum.ama tek taraflı degilki oda bu adamın evli oldugunu biliyo ortada medeni durumun saklanmış olması gibi bişey yok..onunda bi kadın olarak dikkat etmesi gerekli...ama tabiki suçun büyügü eşimde
elimde degil 2 ay geçmesine ragmen hala kafasına kakıyorum.boşanmak istememin sebebi gereksizz bi konuydu ama gerçekten aldattına şu an emin olayım gözünün yaşına bakmam..bide benim eşim aşırı duygusal böle günü birlik ilişki yaşayamaz hemen aşık olur.oyüzden eger bişey olsaydı evliligimiz ben istemedende olsa biterdi..bunuda düşünüyorum..ne bileyim ya kafam karışık geceleri uyuyamıyorum..:tomato:
eğer ilgisinde alakasında düzelme varsa kurcalama derim...Unutma bazen cehalette bir erdemdir...yani bilmemek bilmekten hayırlıdır..
once kendi kocamiza suc bulmaliyiz onlar istemese kimse gecenin bir saatinda dur filanin kocasina mesaj yazim demez ...diyeceksinizki kadin niye yaziyor iyi tamamda kadinin kocasi yatakda yaliniz yatmiyor erkegin karisi yatakta yatarken erkek baska kadinla mesajlasiyor bunu neden dikate almiyorsunuz?... kadinlar gancayi atiyor kocalara onlarda atdirmasinlar.... kadinlar olarak bizede biri iltifat etse ,guzel birseyler soylese, bizde ay oylemiydi boylemiydi diye mesajlasak kocalarda " ama adam bulasmi benim kariya agdi dam gidip sacini basini yolayimi "der yoksa kadini aninda kapiyami koyar??
kızlar benimde bi derdim var bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bundan yaklaşık 6 ay önce erkek arkadAşım memleketine gitti yaz tatilinde orda abisine nişan yaptılar tabi ailesi bizim ilişkimizi bilio 4. seneye girdik ayrıca neyse abisin nişanlısının kardeşi beni bildiği halde erkek arkadaşıma teklif etmiş.Bende 6. hismi nedir nişan fotoğraflarında o kızı gördüm sana takılıyomu die sormuştum ama hayır yok öle bi şey diyodu takmıştım yani anlıcağınız.Tabi beyefendi bu teklif olayını bana sölemedi canım sıkılır die bende başka birinden duydum.Tabi sordum neden bana söylemedin die zaten takmıştın bi kere o sebeble sölemedim dedi.Ben msnin şifresini biliyorum orda yeğeniyle erkek arkadaşım adına konuştum bu çoçuk ağzından kaçırdı abi sende 2 tane sevgili var ben de 4 tane sevgili gibi aradım bi güzel konuştum yalvardı yok öle bi şey ben o kızla çıkmadım dedi ama o çocuğun sölediklerini hala unutamıyorum ablası aradı yok öle bi şey canım dedi zaten yüzük takıyor senden başkası yok dedi ikna etti ama hala kafama takılıo o kızla çıktımı çıkmadı mı abisinide sordum o da öle bi şey yok dedi.Bilmiyorum yani o da bu sebepten kavga çıkarıyprum die çok sinirlenio yalvarıyor ama işte insan etlileniyor maalesef yorumlarınızı bekliyorum lütfen...
şu an da kavgalıyız bu kızı taktım yine o da sinirlendi kıza küfürler etti bıktım artık bu kızın muhabbetinden dedi bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?