• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım mı bilmiyorum?

AngelStoOcry

.........................
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
56
1
86
Antalya
slmarkadaşlar.benim şu anda bi sorunum yok ama başımdan gecen bi olayı anlatmak istedim çünkü aklımda hala bi soru işareti kaldı yardımcı olup fikirlerinizi çekinmeden yazarsanız sevinirim..

ben 24 yasında 2 yıldır evliyim..çok severek evlendik gerçektende iyi bi insan bana ismimle hiç hitab etmez hep aşkım güzelim der her konuda çok ilgili dogruyu söylemek gerekirse benden daha anlayışlı..:) bundan 2 ay önce bi olay yaşadım fırtına gibiydi.eşimde anlam veremedigim degişiklikler başladı bilgisayar başından kalkmıyodu durduk yere sinirleniyodu..bigün evde misafirler var hiçbişey yokken bana kırırcı konuştu misafirler gittikten sonra hemen bilgisayarın başına yine oturdu yanına gidip dedim gel konuşalım bence sorunlarımız var konuşarak ve kavga etmeden konuşalım dedim bana sen git benim az işim var gelicem dedi işide msn iş arkadaşıyla konuşmaktı ve bu bi bayandı çok kızdım o şuanda bu durumdan dahamı önemli dedim gel kunoşucaz dedim,beni ittirip odadan attı çok kırıldım dedim ben gidiyorum anneme agız ucuyla gitme dedi ama ve ben gittim 3 içerisinde sadece 2 kez aradı başka hiçbişey yapmadı.

ben aradım ama dönmek için degil ne olucaksa olsun artık dedim. geldi beni aldı eve götürdü özü diledi barıştık..ama yinede anlayamadıgım şeyler olmaya başladı tlf saklamaya eve gelince kapatmaya süpelenip tlf şifresini ögrenip açtım o uyuduktan sonramsj vardı ama erkek ismiyle kayıtlı numarayı aradım bi bayan çıktı yıkıldım gecenin saat 2 sinde msj falan yazmış kız.uyandırdım bu kim dedim arkadaşım dedi bu nasıl arkadaş gecenin 2 sinde msj yazıyo.kızı aradım ertesi gün kız bana sen haklısın bişey yok kafan rahat olsun dedi.ama kızı aradım diye benimle boşanmak istedi bana güvenmiyosun diye olmaz dedim ben boşamam..3 sonra degişti kafası yerine geldi heralde:)eskisi gibi oldu.. söz verdi kızla iş için bile grş diye.

şimdilik bişey yok ama benim hala kafam karışık bu adam beni aldattımı yoksa yanlızca iş arkadaşımıydı.....kızlar sizce dogru olan ne.Çok üzgünüm çoook

ya anlattıklarına göre aldatma olasılığı çok yüksek..
ama demekki bi anlık kafa karışıklığı bi anlık boşluk olmuş daha bişeyler başlamadan bitirmiş gibi geldi ama şimdi bişey söleyim günah almakta istemiyorum seni ters şekilde etkilemekte madem boşanmak istemedin ve eşinle aranda çok iyi eminsin şuanda bişey yapmadığına bence bu şüpheleri kafandan at derim çünkü bi faydası olmaz tatlım...

bence de aldatmış olmasa da bişeyler yapmaya çalışmış..
ama hatasını anlayıp iş işten geçmeden düzeldiyse ne güzel..
lakin siz bunu içinizden atabilecekmisiniz o çok önemli..
eşinizin sizi ikna etmesi lazım..

elimde degil 2 ay geçmesine ragmen hala kafasına kakıyorum.boşanmak istememin sebebi gereksizz bi konuydu ama gerçekten aldattına şu an emin olayım gözünün yaşına bakmam..bide benim eşim aşırı duygusal böle günü birlik ilişki yaşayamaz hemen aşık olur.oyüzden eger bişey olsaydı evliligimiz ben istemedende olsa biterdi..bunuda düşünüyorum..ne bileyim ya kafam karışık geceleri uyuyamıyorum..:tomato:

bana çok hayırlı gelmedi açıkçası.
ben olsam olayın inciğini cıncığını öğrenmeden rahat bırakmazdım..

aldatma ile kastedilen cinsel birliktelik ise, bu gerçekleşmemiş olabilir.
bana az da olsa bir cilveleşme olmuş gibi geldi.

yine de eşinizi en iyi siz tanırsınız. zaaflarını siz bilirsiniz.

mesajda ne yazıyordu, şifreyi nasıl öğrendiniz? bu gibi ayrıntılarda birşeyler gizlidir...
üstünden zaman da geçmiş. bence şimdi eşinize bunu hatırlatmayın ama gözünüz üzerinde olsun.
birşey varsa ortaya çıkar.

evli erkekden umut arayanlardan tiksiniyorum kocanın aklını çelmeye çalşır tetikte olhep gözünü korkut iyice

eğer ilgisinde alakasında düzelme varsa kurcalama derim...Unutma bazen cehalette bir erdemdir...yani bilmemek bilmekten hayırlıdır..

banada pe hayırlı gelmedi esinizi izleme halinda olun radarlarınız açık olsun belli etmeden ama

aldatma ile kastedilen cinsel birliktelik ise, bu gerçekleşmemiş olabilir.
bana az da olsa bir cilveleşme olmuş gibi geldi.

yine de eşinizi en iyi siz tanırsınız. zaaflarını siz bilirsiniz.

mesajda ne yazıyordu, şifreyi nasıl öğrendiniz? bu gibi ayrıntılarda birşeyler gizlidir...
üstünden zaman da geçmiş. bence şimdi eşinize bunu hatırlatmayın ama gözünüz üzerinde olsun.
birşey varsa ortaya çıkar.

msj öle kaydedeger bişeyler yoktu yani aşkımlı cicimli şeyler degildi normaldi....bi msj su yazıyodu......ben seni hatta bekliymmi çıkıymmı.......bu msj gece 2 yazıldı...şifreyide elini zileyerek tahmini buldum..:)

Basta su cok buyuk bir yanlis Anne evine gidip ,gidip geri donmek...gidiyorsan tamamen gidiceksin, yoksa oturcaksin evinde ne oyuncakmi evlilik. aman kavga ettim annemin evine gideyim gelsin ozur dilesin tekrar evime doneyim, bu basta cok buyuk bir yanlisss evliligi tehlikeye atiyor bu gibi durumlar bence....

aldattimi neyapti siz kendiniz esinizi daha iyi bilirsiniz biz bilemeyiz orasini....Gecenin 2 sinde ne mesaji buuuu pekte masum birsey gibi gelmedi...dikkatli olun.

bence o kızla bir kez daha görüş....

eşim yarımyamalak birşeyler anlattı sizden dinlemek istedim bir bayan olarak.. arkadaslığınızın adı neydi? deyin?
kız belki varsa bişiyler açıklar...

ama eşinizde eğer birşey yoksa neden dengesizleşsin ki... mutlaka bu olayın üzerine gidin.. eğer aklına başkası varsa ben gidebilirim deyin.

boşanmak kelimesi bir kez ağızdan çıkmışsa yerinizde olsam çoktan çekip gitmiştim. davulun sesi uzaktan hoş gelir diyeceksiniz ama malesef burdan bakınca öyle.. eşiniz sizi iterek odadan atıyor,size karşı agresif,hatta şu durumda bile karşısında ezik duruyorsunuz. onu methetmekten geri kalmamışsınız...
şayet eşimi çok seviyorum boşanmak istemiyorum herşeyi hazmetmeye hazırım diyorsanız hiç yaşanmamış sayın ve kurcalamayın ne yapmış ne etmiş boşverin bundan sonrasına bakın...
ama lütfen saygınlığınızı yitirmeyin. size boşanmaktan söz edebilmiş hayatından öyle ya da böyle sizi dışlamaya kalkmış..bunları kabullenmeyin ...

bana çok hayırlı gelmedi açıkçası.
ben olsam olayın inciğini cıncığını öğrenmeden rahat bırakmazdım..

aynen...

çok net öğrenin herşeyi..

öğrendikten sonrada sineye çekecekseniz çekin ikidebir hatırlatıp sıcak tutmayın...

yok istemediğiniz şeyler duyunca çekip gidebilirseniz kendinizi hazırlayın..

inşallah hayırlısı..

bence o kızla bir kez daha görüş....

eşim yarımyamalak birşeyler anlattı sizden dinlemek istedim bir bayan olarak.. arkadaslığınızın adı neydi? deyin?
kız belki varsa bişiyler açıklar...

ama eşinizde eğer birşey yoksa neden dengesizleşsin ki... mutlaka bu olayın üzerine gidin.. eğer aklına başkası varsa ben gidebilirim deyin.

bence direkt yüzgöz olmamalı..

dolaylı yollardan bişeyler öğrenmeye çalışın..

arkadaşım...5 dk sana ne yazacağımı düşündüm.bende evliyim ve eşimi çok seviyorum.onunda beni çok sevdiğinden %100 eminim.eğer benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm.ALLAH korusun benim başıma gelmiş gibi n'apardım onu yazacağım sana.diyelimki eşim beni aldattı(yazması bile kötü)bunu öğrendiğimde nasıl davranırdım düşünüyorum da hiçte kolay değil ayrılırdım demek.eğer bekar olsaydım derler yaa...bekara karı boşamak kolaydır diye.bende boşardım derdim.ama senin gibi evli biri olarak bunu düşünmek çok zor.heleki kocamı çok seviyorsam.şimdi belki bazı arkadaşlar bana diyebilir hiçmi onurun yok.olmazmı var tabii ama okadarda basit olmadığını evlendikten sonra anladım.bende daha 3 yıllık evliyim ve yaşım 30.inan senin yaşındayken pire için yorgan yakardım.ama insanın hergeçen 1 yılı okadar çokşey katıyorki anlatamam.her geçen yıl bunu daha iyi anlarsın.şuan ezan okunuyor,duacınım ıNŞAALLAH şu ezanın yüzü suyu hürmetine,mevlam dualarını,dualarımızı kabul eder.herşeyde mutlaka ama mutlaka bir hayır vardır.bence eğer mutlu olmak istiyorsan,eşini seviyorsan kurcalama arkadaşım.kesin kanıt olmadan suçlu herzaman masumdur.onu vicdanınla başbaşa bırak.bu olayı rabbine havale et ve duanıda eksik etme ıNŞAALLAH.hiç birşey göründüğü ve düşünüldüğü kadar basit değil inan.huzursuzluğunu anlayabiliyorum.ıNŞAALLAH rabbim kalbine ferahlık verir.bol bol ayetel kürsi'yi oku,sana garanti ederim ferahlayacaksın.tekrar söylüyorum KURCALAMA arkadaşım.benide yanlış anlama olurmu?rabbim yar ve yardımcın olsun.

kocanızın sizden gizli bir bayan arkadaşı olması normal mi... vede bunu erkek ismi olarak cebinde saklaması...
madem bir arkadaş size ne diye söylememiş . vede sizi kandırmak için erkek adını kullanmış cebinde. gizli şeylerden hep korkarım. sakladığı şeyler var demektir bu bence...
üstelik evli bir adamın eşinden gizli bir kadın arkadaşı olamaz.

seni altdatmış olma olasılığı çok yüksek geldi bana.
tlf kapatmalar,saklamalar falan..bencede inciğini cıncığını öğrenmelisin.aaayy ben çatır çatır çatlardım valla...

Back