Aldatildim mi bilmiyorm

Hem yapsın hem trip atsın....sen kendini düşürmemişsin üzülme...düsenler belli zaten...eşin kendini o duruma düşürdüğüne bu kadar samimiyete meydan versigine üzülsün...

Boşanın ya olmaz bu artık...ama işte bi kız eşime canim cicim dedi diye boşanamıyor da insan...ailene ne diyeceksin...bi kız esimle aşırı samimi bosancam mi diceksin....o kadar kötü bi durum ki sen abartıyor bile olursun dikkat et....ihale sana kalır....hatta sen bunun icin bosanmaya deger mi bile diceksin kendikendine....aslında değer....smslerin ekran görüntüsünü cekip kendine at....

hiçbir aklı başında ve normal iş arkadaşı, diğer iş arkadaşına; osmanim, günaydın honey falan yazmaz. belli ki aralarında birşey var. hiçbir normal adamda iş arkadaşına atletli fotosunu atmaz. iş pişmiş çoktan.

telefon kayıtları cart diye çıkar, avukata verin ve kurtulun. çünkü eşiniz pişman olmak yerine bir de üste çıkıyor.

Canim ...esinizle kız bu kadar samimi olduysa sana söyleyeceklerini bile beraber ayarlarlar merak etme....senin gözünde herseyi basitlestirip unutturup sonra devam bile ederler....eşinde ciddu bi pismanlik görüyor musun??

Katılıyorum....ufak birsey gibi görünse de hayat boyu şüphe ile yasamaniza neden olcak

eşiniz neden evli ve karısı hamile bir adam gibi davranmıyor acaba
sanki bekar bir ergen gibi davranışları
ona onun çocuğunu taşıdığınızı ve hamilelik sürecinde annenin yaşadığı stres ve sıkıntının bebeği doğrudan etkilediğini hatırlatın
o kızla da muhatap olmayın
ve sizi aldattığını bilseniz bile boşanmayacaksanız boşuna uğraşmayın
yok eğer boşanacaksınız yüzleşin, aksi takdirde 1 kere aldatan adam ve bunu kabullenen kadın hikayesinde o aldatmaların asla sonu gelmeyecektir.

Çok üzüldüm o kadar kotu bi durum ki bende nişanliyken yasamistim delil topla aynen yanina kalmasın. Sakin kal ve şifresini al casus yazılımlar var eşinin telefonuna yükle ona gelen mesajlar sana da gelecek emin olursun aslında sanki belli gibi erkekler ve şu ahlaksız kadınlar inşallah ayni şeyi yaşarlar keşke ayrılmaktan başka bi yolunu bulsaniz iyice düşünün esinizi siz en iyi taniyansaniz biz buradan kolayca ahkam kesiyoruz ama sizi düşünüp yapıyoruz

Son düzenleme:
Bende eşimin mesajlarını yakalamıştım bir kadınla sonra pişman oldugunu vs söyledı neyse şifresi hala aynı eşimin telefonu ortalık yerde,sizinki hala devam ediyoru öyle yaptığına göre

Yaranıza tuz basmak istemiyorum ama ben size yaşadığım bir olayı anlatayım. Yabancı bir arkadaşımla bir yere gidiyoruz, bu resim atmış birine. Ben kimseye ne yapıyorsun diye sormam. Neyse sucluluk psikolojisi demek ki bana ne yaptığını söyledi. İşte erkek iş arkadaşıma resim attım, o da gittiği yerlerden bana resim atıyor dedi. Neyse üstünde durmadım. Sonra bir gün beni aradı işte karısı galiba aldatıldığını hissetti falan filan, ben bu adamla birlikteyim dedi. Ben şok oldum tabi. Zaten arkadaşlığımızda bitti. Demem o ki bana pekte masumane bir şey gibi gelmedi bu olanlar. Hem aldatılma sadece yatakta mı başlıyor? Bu hareketlerde bana göre bir aldama. Saklanılacak bir şeyi olmayan biri de cep telefonunu yastığının altında saklamaz. Bunlar çok şüpheli hareketler. Eşiniz bu hareketlerinden vazgeçmiş dahi olsa artık ona güvenmenizde zor, sürekli içiniz içinizi yiyecek bir şeyler yapıyor mu diye.

iş arkadaşı değiller. yatakta görmeyi beklemeyin illa. bu kadarı bile aldatmadır benim için. siz neyi bekliyorsunuz merak ediyorum şahsen

Eski erkek arkadasım beni aldatırken aynı tavırdaydı. Hem apaçık bir şey yok, hem aslında belli, hem benden korkuyor hem şüphe etmeme rağmen devam ediyor. Sonuç apaçık görene kadar devam ettim ve görünce tekmeyi bastım ama zaman kaybı sadece. Hamilesin o yüzden çok üzüldüm ama eşin seni umursamıyor besbelli. Hamile halinle üzülmeni göze alıyor. Bence böyle devam etmek cok zor. Kanıt topla ve boşan bence

Bu arada kadın evli oldugunu biliyor mj anlamadım ve mesaj attınız bir şey yazdı mı

Bir kızın eşe canım cicim demesinden daha öte degil mi aslında

Bu arada adamın bu kadar rahat devam etmesi biraz da sizin yüzünüzden çünkü hiç tepki vermemişsiniz
Üstelik nir yıldır var diyorsunuzbeş aylık hamilesiniz

Evli bir insan zaten telefonuna şifre koyuyorsa bu işte birsey vardır mutlaka..ben kesinlikle böyle birşeyi kabul etmem..telefonuna şifre falan koyamaz eşim..kızda nasıl bir kızsa ..evli bir erkekle sınırını hiç bilememiş..

Esin bas baya ayan acik sizi aldatmis hamilesiniz ama yazik olmus

nereye kadar kendinizi kandıracaksınız?
basbayağı aldatmışmışsınız üstelik adam yüzsüz devam da ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…