- 3 Mayıs 2015
- 13.328
- 48.799
- 598
Okadar güzel ve mantıklı konuşmuşsunuzki içimdeki yazmuışsınız. Kesinlikle konu sahibinin fikirlerinizi dikkate almasını öneririm.günaydın,hamile biri olarak kendimi sizin yerinize koydum da cidden ne desek boş olacak gibi geliyor,çok üzüldüm.
sadece şunları söylemeliyim,hemen boşan terk et o evi vs. gibi yorumlar bana ağır geliyor. ayrıca eşinizin o kadına aşık olduğunu da düşünmüyorum. kendisine biraz ilgi gösteren bir kızın ilgisini sevmiş,heyecan aramak hoşuna gidiyor sadece. sizi sevmese,sizi kaybetmekten korkmasa sarılıp öpmezdi. yani en azından ben öyle düşünmek istiyorum. ayrıca kıza mesaj atmakla hata mı ettim diye düşünmeyin ben olsam iş yerine gider yüz yüze konuşurdum. burada tek suç kızda değil tabi. oturup eşinizle de ciddi ciddi konuşmalısınız. telefon saklama,şifre koyma olayları devam ederse sizin de ona karşı tepkinizin değişeceğini söyleyin. kısaca terk edilme korkusunu yaşatın.
senden bosanmak zorunda kalicam mi dedi?Ya ona söyledim daha ne kadar durust olunur bilmiyorum ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapmaya devam edersen sen den boşanmak zoRuanda kalcm dedim. Çünkü seviyorum gerçekten. O yanımda yoksa uyuyamam mesela evde hiçbir işe yaramasa bilr evin içinde bir yerlerde olsun isterim. Bir yandan oğluma bakıyorum babasına o kadar düşkün ki beni daha çok kizdirisa oğlumu ona gostermcm kendimi tanıyorum ama oğluma da bunu yapmak istemiyorum Allahm çok kötüyüm
Birde o kıza öyle yazarak eşinizi bırakın kendinizi ne duruma güşürmüşsünüz farkındamısınız. Resmen kocam senden vazgeçmiyor sen vazgeç ben onu bırakamıyorum demişsiniz.
Çok hanım bir kadındı. Gitmiş kızla konuşmaya kızın söylediği size evlilik sözünü ben mi verdim. Sizin evliliğinizin muhatabı ben değilim eşinizle halledin yok halledemiyorsanız ona sözünüz geçmiyorsa bana bulaşmayın olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?