Aldatildim mi bilmiyorm

Affetmeye hazır bir kadın var da
Af dileyen bir adam yok.
Dahası adam diye bir şey hiç yok..

İlk fotoğrafı gördüğünüz zaman tepkinizi o kadar net koyacaktiniz ki kocanizin bir daha böyle bir şeye yeltenmeye cesareti olmayacaktı...

Her yakalandığı aşamada farklı senaryolar ile sizi sindirmiş... Utanıp ben ne yapıyorum ya dememiş... Pişman olup geri dönmemiş hatasından...

Her yaptığı bir öncekinden daha arsızca...

Çok üzücü..

Bu karakterde bir adam, yumuşacık tepkiyi de görmüş. Daha iflah olur mu?

Olmaz. Bu adam artık bağlasan durmaz.

Günü gelip de o sizi boşamadan, boşanın derim.

Eşiniz eğer arkadaşların söylediği gibi avukatsa telefon elinde neden yattlığı belli iş arkadaşı oldukları için telefon dökümü tek başına delil olmaz oda biliyor. Ekran görüntülerinide almamışsınız. Biran evvel peşine düşün çaktırmadan biraz geç olmuş ama malesef meslektaşlar bu konuda biraz uyanık oluyor. Adam sizi aldattığını saklamıyor. Sadece işi gereği size delil bırakmıyor. Birde üste çıkıyor. Siz atın erkek bir iş arkadaşınıza evden askılı dekolte bir bluzla selfie bakalım normalmiymiş. İlerde mağdur olmamak için delillerinizi toplayın. Birde eşinizin iş arkadaşlarını hiç bulaştırmayın eşiniz onlara sizi takıntılı bir tip gibi yansıtabilir o nedenle onları bu kızla ilgili aramayın. Sonra ilerde olası bir boşanma davasında aleyhinize tanıklık yapabilirler. Ayrıca kendi menfaatiniz için o kızıda bir daha aramayın oda sizden şikayetçi olsa elinizde delil yok eşiniz arkanızda değil mağdur olursunuz. El altından eşinizi takip ettirip bir yakınıza delil toplayın. Biliyorum üzgünsünüz ama ilerde daha çok üzülmemek için önleminizi alın.

Sadece sizin degil o masum meleginde vebaline girdiler
Rezil insanlar
Napilacagi konusunda hicbir fikrim yok arkadaslar insallah dogru yonlendirecektir sizi
Allah yardimciniz olsun tum kalbimle iyi olmanizi diliyorum ikinizinde.

Başka bi yerde avukat oldugunu yazmış bende ondan sordum keşke yazışmaların resimlerin bi kopyasını alsaymış telefon yedeklemiştir muhtemelen hala bulabilir

neyse benim ki artık iyice telefonu saklamaya başladı inanın gece uyurken yastığın altında eliyle sıkıca tutuyor ben dönerken bile alacam diye hoplayıp zıplıyor yatağın içinde..
Yok artık . Şaka mı bu ya ?

Biliyorum esine inanmak istiyorsun ama aldatan hicbir erkek aldattim demez. Malesef aldatiliyorsun.

Lütfen böyle bir şey olmamış olsun diye dua ediyorum hala.

Olmayacak duaya amin denmez. Böyle davranmanız işleri daha da iyiye götürmez, tam tersine daha fazla zarar verir. Zaten sadakat yükümlülüğü bozulmuş, iyice laçkalaştıracaktır. Ben aldatma meyillisi olan insanların düzeldiğine pek rastlamadım. Alışkanlık haline getiriyorlar daha çok. Yok illaki ben kocamı bırakmam diyorsanız da bari bu durum hiç yaşanmamış gibi görmezden gelin, böyle o ayrı yaşasın başka kadınlarla, siz de çocuklarınızla ilgilenin ya da siz de başka bir ilişki bulun kendinize. Bu ilişkide sadakat kalmamış.

Boyu posu devrilsin atletli foto ne demek yahuu hamilesin canim canini yorma ama alenen yürümüşler birbirlerine inkar edecektir ama o kiz esinin pesini bırakmadığı sürece esinde yapti hatayi anlamadigi sürece o evi terket ve donme.

Af dilemesini bekliyorsunuz aslinda ama..
Piskin pis herif birde uste cikmaya calismis.

Af dilese dahi, artik hic birsey eskisi gibi olmayacak hayatinizda.
Pireden nem kaparak yasamaya devam edeceksiniz.
Allah yardimciniz olsun.

Hayır aldatıyor olması için daha ne yapması lazım? Bırak mesaj görmeyi eşim bana o telefonu vermeyecek ha, ismiyle hitap etsem vermesine yeter, çok göz ardı etmişsiniz herşeyi çok

Gözünün içine baka baka aldatıyo hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…