• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim mi bilmiyorm

Allah ıslah etsin gerçekten başka bir şey diyemiyorum, karnınızdaki çocuğun girdiği günahı ayrı, yanınız da ki çocuğunun girdiği günahı ayrı, eşi olarak sizin günahınıza da girdi hakkınıza girdi ama bunların önemi yok çünkü bunları bilip Allahtan korksa zaten yapmazdı namussuz herif lütfen siz de artık ona seni seviyorum ya da bize burda onu seviyorum demeyin bir zahmet artık sevmeyin sevilecek neyi var bu adamın şu an anında iğrenmiş olmanız gerekir bence herkesin de dediği gibi takmıyormuş gibi yapın o da sizin ilgilenmediğinizi sanıp mutlaka gevşeyecektir eee gevşeyince de mutlaka fire verecektir siz de balık ağa düşünce balığı yakalayıp tuzlayıp buzluğa koyun kokmasın mahkeme gününe kadar mahkeme de lime lime doğrarsınız hakime satarsınız sonrada balıktan gelen paraları çocuklarınızla yersiniz :kk77::bicak::dondurma:

Ya ona söyledim daha ne kadar durust olunur bilmiyorum ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapmaya devam edersen sen den boşanmak zoRuanda kalcm dedim. Çünkü seviyorum gerçekten. O yanımda yoksa uyuyamam mesela evde hiçbir işe yaramasa bilr evin içinde bir yerlerde olsun isterim. Bir yandan oğluma bakıyorum babasına o kadar düşkün ki beni daha çok kizdirisa oğlumu ona gostermcm kendimi tanıyorum ama oğluma da bunu yapmak istemiyorum Allahm çok kötüyüm
çok üzücü bir durum allah yar ve yardımcın olsun ihanet nedir çok iyi bilirim bundan sonrası senin için hep bir şüphe

ben bu hikayeyi farklı acılardan yakınen biliyorum. aldatanların penceresinden...
kızlara katılıyorum olay net zaten onu tartışmaya gerek yok, sen ne yapmak istediğine karar vericeksin.
sana boyle hamileyken bunları yaşatan ve dolayısıyla seni sevmediği aşikar olan adamı yine de istiyormusun yoksa bitirmek mi istiyorsun.

eger kocanla yoluna devam etmekse kararın, hicbisekilde ona ters ve itici davranmamanı tavsiye ediyorum ve ona aşırı derecede sevgi gostermenı.. sevgili gibi evde sıkıstır op sarıl yuceltıcı laflar soyle. vs vs. türetilebilir. kendini birşey sansın yanında..

ama yok ben bunu kaldıramam diyorsan ki ben oyle yapardım onu da ekliyorum. o zaman olayı ispat et bir sekilde ve ayrıl. baskasına aşık olmus bir adam artık o ne bekleyebilirsin ki ondan vicdan için seninle oturmasın daha mı güzel..
cocuklarımı gostermem diye birşey yok ne olursa olsun o onların babası ve cocuklar için de boylesi daha dogru .. allah en hayırlı kararı vermene yardımcı olsun ama lutfen mumkun oldugunca once ne yapmak ıstedıgıne karar verip sonra o yönde ilerle..

Anlıyorum sizi. Benim de kabul edebileceğim şeyler değil. Çok üzücü. Ne denir bilmiyorum. Umarım içinizi ferahlatacak bir cevap, bir çıkış yolu vardır.
Sizin gibi düşünüyorum... butün yazdıklarınıza katılıyorum. Kötü bir kabus keşke uyansam diyorum.

ben bu hikayeyi farklı acılardan yakınen biliyorum. aldatanların penceresinden...
kızlara katılıyorum olay net zaten onu tartışmaya gerek yok, sen ne yapmak istediğine karar vericeksin.
sana boyle hamileyken bunları yaşatan ve dolayısıyla seni sevmediği aşikar olan adamı yine de istiyormusun yoksa bitirmek mi istiyorsun.

eger kocanla yoluna devam etmekse kararın, hicbisekilde ona ters ve itici davranmamanı tavsiye ediyorum ve ona aşırı derecede sevgi gostermenı.. sevgili gibi evde sıkıstır op sarıl yuceltıcı laflar soyle. vs vs. türetilebilir. kendini birşey sansın yanında..çünkü o dışarda taze aşkın etkisiyle bunları buluyor. karşısındaki kadın heyecanlanlanıyor yeniliğin ve yasaklıgın getırdıgı heyecan var.

ama yok ben bunu kaldıramam diyorsan ki ben oyle yapardım onu da ekliyorum. o zaman olayı ispat et bir sekilde ve ayrıl. baskasına aşık olmus bir adam artık o ne bekleyebilirsin ki ondan vicdan için seninle oturmasın daha mı güzel..
cocuklarımı gostermem diye birşey yok ne olursa olsun o onların babası ve cocuklar için de boylesi daha dogru .. allah en hayırlı kararı vermene yardımcı olsun ama lutfen mumkun oldugunca once ne yapmak ıstedıgıne karar verip sonra o yönde ilerle..

yani adam o kadar aleni yapıyor ki hiç gizleme peşinde de değil
siz hep kendi anlattıklarınızı söylüyorsunuz ama adamın cevaplarını bize hiç aktarmıyorsunuz.
siz onunla konuşma yaparken o ne yapıyor, öyle bön bön bakıyor mu yani?

yani adam o kadar aleni yapıyor ki hiç gizleme peşinde de değil
siz hep kendi anlattıklarınızı söylüyorsunuz ama adamın cevaplarını bize hiç aktarmıyorsunuz.
siz onunla konuşma yaparken o ne yapıyor, öyle bön bön bakıyor mu yani?
Sinir krizi geçirdiğim zaman yani o canimlari cicimleri gördüğüm zaman hemen sarılmalar öpmelere özur dilemeler... ne istiyorsan onu yapcm demeler falan ama şimdi sen beni rezil ettin modunda

Hikaye başlayalı 1 sene olacak ama ben artık tukendim gibi nasıl davranacagimi bilmiyorum. Eşim e işlerinde yardımcı olan bir kadın çıktı birden x diyelim. Başlarda tabi rahatsız olmadım ama islerinden dolayı sürekli telde konuşma ve mesaj olarak iletişim halindeler. Eşim iş arkadaşları ve müşterileri ile beni ve oğlumu sürekli tanıştırır bizi her yere yanında götürür amanedense ben bu kızla bir türlü tanışmadım. Neyse bir süre sonra eşimin gittiği yerlerden atıyorum yediği yemeğin tabağını fotoşunu çekip kıza yollamalari başka şehre gidince oranın fotolarını çekip yollamaya başladı buna bahane olarakta işte ona iş verip benim gezdiğimi düşünmesin doğru yere gittigimden emin olsun diye atıyorum demeye başladı. Sonra bir gün nerdesin işte iş yerine geldin mi yazıyor bizim ki kendi fotosunu çekip atıyor evde atletli haliyle. Tabi evde tartışma çıkıyor yine aynı bahane. Ondan sonra ben senin telimi karistirman ve bu hareketlerine gıcık oluyorum deyip tele şifre koydu tabi bir süre sonra ben bunu yine açtım ki ne göreyim . Kız buna günaydın honey ler mi dersin canım mi dersin atıyorum eşimin adı Osman osmanim mi dersin. Nerdesn canimlar falan.... tabi büyük olay koptu ben sinir krizi geçirdim 5 aylık hamileyim. Ben onunla konusacm hitaplarina dikaat etsin onun tarzı bu sen diğerleriyle nasıl samimi görsen ben onu gün içinde görmüyorum bile falan filan.. neyse bizimki güya konuştu kız da iş yerindeki WhatsApp grubundan çıktı falan baya bildiğiniz trip atıyor eşime. Gerçi ben konuştuğuna da inanmıyorum.. neyse benim ki artık iyice telefonu saklamaya başladı inanın gece uyurken yastığın altında eliyle sıkıca tutuyor ben dönerken bile alacam diye hoplayıp zıplıyor yatağın içinde.. dün de bana tak etti ve kıza mesaj attım bu nasıl iş ahlaki eşimle çalışmanızı istemiyorum diye.. ama kendimi bu duruma soktuğum için seviyemi o kadar aşağı çektiğim için o kadar kötüyüm ki artık doğru mu yapıyorum yanlış mı acaba ben mi yanlış anlayip abartıyorum diye düşünüyorum ama çok kötüyüm artık ya... yani niye böyle olmak zorunda. Bu arada ofisteki arkadaşını da aradım size de mi öyle hitap ediyor diye yok dedi bana sadece ismimle hitap ediyor. Şimdi de bana trip yapıyor kendini de beni de rezil ettin benim calisanimi nasıl ararsın diye... ben kendimi bu kadar aşağılara çekecek kadın değildim neden böyle oldum bilmiyorum hiçbir şeye düzgün karar veremiyorum gibi..
Aldatıyor net bnde herkse dedim yaydım.bni aldattı die herkse kadınla da eşimle de konuştu valla iyi ettin sen bişe etmedin rezl olasın eşin etmiş temizlesin pisliğini üzme kendini bnde hamileym

Şüphe içinize bir düştü mü sizi yer bitirir.esiniz bunu üstlenip bayanla mesafeli olacak asla bayanla görüşmeyin görüştüğümüz zaman eşinizle ilişkinizde söz sahibi olur ona bu fırsatı vermeseydiniz keşke.esinizi karşınıza alıp konuşun kaptirmis kendini maalesef gerekirse sizin guveninizi kazanmak için herşeyi ortada olmalı telefonu saklamamasini söyleyin .baktınız devam ediyor tepkiniz sert olucak sizi kaybetmekden korkmalı

bi avukata gidip olacakları konuşup adamı tehdit edebilirsiniz. hatta bir kağıt hazırlayabilir ona verebilirsiniz. ya kendine çeki düzen verip hal hareketlerine dikkat edip yuvasına bağlı kalsın ya da boşansın böyle sana ve çocuklarına zarar veriyor.

Herşey ortada ve eşiniz olabildiğince pişkin. Sizden zerre kadar da cekinmiyor.

Şimdi kadına mesaj atıp onu rencide ettiğiniz için tepki gösterir size. Telefonunda neler var kimbilir de bu kadar saklıyor. İş bu raddeye geldiyse, esinizin yanından kalmanız aldatılmayı kabul ettiğinizi, göz yumduğunuzu gösterir. Çok açık herşey.

Ya ona söyledim daha ne kadar durust olunur bilmiyorum ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapmaya devam edersen sen den boşanmak zoRuanda kalcm dedim. Çünkü seviyorum gerçekten. O yanımda yoksa uyuyamam mesela evde hiçbir işe yaramasa bilr evin içinde bir yerlerde olsun isterim. Bir yandan oğluma bakıyorum babasına o kadar düşkün ki beni daha çok kizdirisa oğlumu ona gostermcm kendimi tanıyorum ama oğluma da bunu yapmak istemiyorum Allahm çok kötüyüm
Size gerçekten bir abla tavsiyesi vereyim kimseye ama hiçkimseye bu kadar bağlanıp ta hayatının merkezi haline getirmeyin

size bunları yapan bir insanı nasıl bu kadar çok sevebiliyorsunuz anlamıyourm
yani hiç mi bir kırgınlık yok ona karşı da bu kadar yok evde olsun yeter, onsuz uyuyamam diyorsunuz hala...
hiç mi kendinize saygınız yok.
daha siz bile hak etmediğinizi düşünüyorsanız saygıyı, kocanız nasıl düşünsün. İlerde sizin yanınızda başka bir kadına aşkım seni seviyorum bile yazar. nasılsa karım bensiz uyuyamıyor bana aşık der. biraz onsuz da yaşayabileceğinizi gösterin zaten göstermediğiniz için adamlar bu kadar rahat olabiliyorlar ya...
en baştan ben sensiz bir hiçim evde iş yapmasan bile dur nolur aşkım bilmem ne deyip adamın egosunu evereste çıkarırsanız böyle olur. kendinizi sevin önce

Hikaye başlayalı 1 sene olacak ama ben artık tukendim gibi nasıl davranacagimi bilmiyorum. Eşim e işlerinde yardımcı olan bir kadın çıktı birden x diyelim. Başlarda tabi rahatsız olmadım ama islerinden dolayı sürekli telde konuşma ve mesaj olarak iletişim halindeler. Eşim iş arkadaşları ve müşterileri ile beni ve oğlumu sürekli tanıştırır bizi her yere yanında götürür amanedense ben bu kızla bir türlü tanışmadım. Neyse bir süre sonra eşimin gittiği yerlerden atıyorum yediği yemeğin tabağını fotoşunu çekip kıza yollamalari başka şehre gidince oranın fotolarını çekip yollamaya başladı buna bahane olarakta işte ona iş verip benim gezdiğimi düşünmesin doğru yere gittigimden emin olsun diye atıyorum demeye başladı. Sonra bir gün nerdesin işte iş yerine geldin mi yazıyor bizim ki kendi fotosunu çekip atıyor evde atletli haliyle. Tabi evde tartışma çıkıyor yine aynı bahane. Ondan sonra ben senin telimi karistirman ve bu hareketlerine gıcık oluyorum deyip tele şifre koydu tabi bir süre sonra ben bunu yine açtım ki ne göreyim . Kız buna günaydın honey ler mi dersin canım mi dersin atıyorum eşimin adı Osman osmanim mi dersin. Nerdesn canimlar falan.... tabi büyük olay koptu ben sinir krizi geçirdim 5 aylık hamileyim. Ben onunla konusacm hitaplarina dikaat etsin onun tarzı bu sen diğerleriyle nasıl samimi görsen ben onu gün içinde görmüyorum bile falan filan.. neyse bizimki güya konuştu kız da iş yerindeki WhatsApp grubundan çıktı falan baya bildiğiniz trip atıyor eşime. Gerçi ben konuştuğuna da inanmıyorum.. neyse benim ki artık iyice telefonu saklamaya başladı inanın gece uyurken yastığın altında eliyle sıkıca tutuyor ben dönerken bile alacam diye hoplayıp zıplıyor yatağın içinde.. dün de bana tak etti ve kıza mesaj attım bu nasıl iş ahlaki eşimle çalışmanızı istemiyorum diye.. ama kendimi bu duruma soktuğum için seviyemi o kadar aşağı çektiğim için o kadar kötüyüm ki artık doğru mu yapıyorum yanlış mı acaba ben mi yanlış anlayip abartıyorum diye düşünüyorum ama çok kötüyüm artık ya... yani niye böyle olmak zorunda. Bu arada ofisteki arkadaşını da aradım size de mi öyle hitap ediyor diye yok dedi bana sadece ismimle hitap ediyor. Şimdi de bana trip yapıyor kendini de beni de rezil ettin benim calisanimi nasıl ararsın diye... ben kendimi bu kadar aşağılara çekecek kadın değildim neden böyle oldum bilmiyorum hiçbir şeye düzgün karar veremiyorum gibi..
Maalesef aldatılıyorsunuz her şey gayet açık delillerinizi toplamaya bakın durumu da iyi sanırım kendi iş yeri var alın tazminat nafaka vurun tekmeyi gitsin sizi hamile halinizle bunu yaşatan adamın yanına bırakmayın ondan ne baba ne de koca olur siz dayanamayıp kıza yazmışsınız çünkü yaşadıklarınız sizi çileden çıkarmış kendinizi suçlamayın ben böyle bir kadın nasıl olabildim diye sizin yanlışınız yok

günaydın,hamile biri olarak kendimi sizin yerinize koydum da cidden ne desek boş olacak gibi geliyor,çok üzüldüm.

sadece şunları söylemeliyim,hemen boşan terk et o evi vs. gibi yorumlar bana ağır geliyor. ayrıca eşinizin o kadına aşık olduğunu da düşünmüyorum. kendisine biraz ilgi gösteren bir kızın ilgisini sevmiş,heyecan aramak hoşuna gidiyor sadece. sizi sevmese,sizi kaybetmekten korkmasa sarılıp öpmezdi. yani en azından ben öyle düşünmek istiyorum. ayrıca kıza mesaj atmakla hata mı ettim diye düşünmeyin ben olsam iş yerine gider yüz yüze konuşurdum. burada tek suç kızda değil tabi. oturup eşinizle de ciddi ciddi konuşmalısınız. telefon saklama,şifre koyma olayları devam ederse sizin de ona karşı tepkinizin değişeceğini söyleyin. kısaca terk edilme korkusunu yaşatın.

Back