• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatildim mi bilmiyorm

Ne demek gittigi yerlenden kıza resim atmalar. Bahanede gittigim yeri bilsin gezdigimi sanmasın. Kim çalışan kim patron. Nerde görülmüş çalışana resim atmalar.
Kocan nasılsa ögrendi bişeyler diyip rahat davranıyo. Kızda bu daha bişe yapamaz diyip kocanızıda arkasına almış at koşturuyo. Az bile yapmıssınız.
Aralarında bişe yok diyip vicdan yapmayın. Bal gibide birlikteler.
Tipik erkek işte karım hamile bende dısardaki arılardan bal topliyim.
Ben olsam onu evden atardım. O kızıda iş yerinde bi güzel rezil ederdim. Ama öncesinse ss alın telefondan. Onlarla ikisinide dava ediceni söyleyin.
Ne bu canım evli erkek sevicilik.. 😡

Yine canı gönülden üzüldüğüm bir konu.
Eşiniz yüzsüzlüğü ele almış, bir arkadaşın da yazdığı gibi az buçuk siz de farkındasınız diye alenen kızla flörtleşiyor. Apaçık yapıyor bunu.
Hangi iş arkadaşı bir diğerine ‘Osmanım’ diye hitap eder. Herkese öyle söylüyor olması sizin meseleniz değil, önemli olan sizin eşinize söylüyor olması.
Eşinizi hayatınızın odak noktası olmaktan çıkarın.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Allah yardımcın olsun.
Ne yap ne et kendını kurtarmaya bak.

Herşey ortada açık maalesef.peki senin düşüncen ne ? Ne yapmak istiyorsun hamilesin planın ne

günaydın,hamile biri olarak kendimi sizin yerinize koydum da cidden ne desek boş olacak gibi geliyor,çok üzüldüm.

sadece şunları söylemeliyim,hemen boşan terk et o evi vs. gibi yorumlar bana ağır geliyor. ayrıca eşinizin o kadına aşık olduğunu da düşünmüyorum. kendisine biraz ilgi gösteren bir kızın ilgisini sevmiş,heyecan aramak hoşuna gidiyor sadece. sizi sevmese,sizi kaybetmekten korkmasa sarılıp öpmezdi. yani en azından ben öyle düşünmek istiyorum. ayrıca kıza mesaj atmakla hata mı ettim diye düşünmeyin ben olsam iş yerine gider yüz yüze konuşurdum. burada tek suç kızda değil tabi. oturup eşinizle de ciddi ciddi konuşmalısınız. telefon saklama,şifre koyma olayları devam ederse sizin de ona karşı tepkinizin değişeceğini söyleyin. kısaca terk edilme korkusunu yaşatın.
Okadar güzel ve mantıklı konuşmuşsunuzki içimdeki yazmuışsınız. Kesinlikle konu sahibinin fikirlerinizi dikkate almasını öneririm.

Bakın 8 yıl boşanma davaları ile uğraştım keşke o mesajların fotoğrafların ekran görüntüsünü alsaydınız. Bunlar mutlak boşanma nedeni olurdu. Bal gibi medeni kanuna göre aldatılmışsınız. Adamda sizden gizlememiş gözünüze soka soka yapmış ne yapmışsa ama siz hala görmüyorsunuz. Birde o kıza öyle yazarak eşinizi bırakın kendinizi ne duruma güşürmüşsünüz farkındamısınız. Resmen kocam senden vazgeçmiyor sen vazgeç ben onu bırakamıyorum demişsiniz. Sizce sizin mesajınızdan etkilenebilecek bir kız evli adamla öyle mesajlaşır mı. Eminim eşiniz ona bir ton özür mesajıda atmış gönlünü almıştır zaten. Bakın tüm evli bayanlara sesleniyorum aldatan adama haddini bildirip boşanmıyorsanız hiç olayı kurcalamayın. Birde çocuğu bahane etmeyin. Onu babasız bırakıcam diye. Öncelikle boşanma nedenini siz yaratmadınız. Yani sizin suçunuz yok. Ve boşanmak babalığı ortadan kaldırmıyor adam gibi adamsa boşansanızda babalık yapar zaten. Adam değilsede ona yapacak birşey yok. Siz önce kendi duygularınozla yüzleşin eğer bırakamam diyorsanız hiç bu işin peşine düşmeyin daha fazla. Boşanacaksanızda delil toplayın. Ayrıca elin tanımadığınız insanın
ile muhattap olmayın sizin muhatapınız eşiniz üç yaşında çocuk değil . evli erkeğin nasıl davranması gerektiğni bildiği halde davranmıyorsa siz ona kızın. Eşinizin mesajlaştığı kızlardan etrafta yüzlerce var ne yapacaksınız hepsine eşinizi korumak için yakasından düş temalı mesaj mı atacaksınız. Eşiniz evli adam gibi davranmıyorsa o kız gider başkası gelir bunu unutmayın.

Eşin yüzsüz
Kız yüzsüz
Niye seviyen düşmüş oluyor ki
Arayacaksın kızı tabi sen ne ayaksın diye?
Terbiyesize bak
Eşin iyice saygısızlaşmış

esin adam olup hareketlerine dikkat etmedigi size saygi duymadigi icin bu durumdasiniz.
kadin yuzunden degil.
sizi bu duruma dusurdugu icin, esinizi affetmeyin..birakin duvara yapsin tribini tiynetsiz.

evdeki karisini karisinin hislerini ikinci plana atan adamlar, ne aile ne baba ne de sevilen koca olmayi asla haketmiyor.

Ya ona söyledim daha ne kadar durust olunur bilmiyorum ben seni çok seviyorum ama sen böyle yapmaya devam edersen sen den boşanmak zoRuanda kalcm dedim. Çünkü seviyorum gerçekten. O yanımda yoksa uyuyamam mesela evde hiçbir işe yaramasa bilr evin içinde bir yerlerde olsun isterim. Bir yandan oğluma bakıyorum babasına o kadar düşkün ki beni daha çok kizdirisa oğlumu ona gostermcm kendimi tanıyorum ama oğluma da bunu yapmak istemiyorum Allahm çok kötüyüm
senden bosanmak zorunda kalicam mi dedi?

ya siz bu adami neden bu derece tepenize cikardiniz ki? sizin terketmenizden korkmadigi gibi gozune bakip aldatiyor ve susmazsaniz sizi bosanmakla tehdit ediyor?
allah askina kendinize reva gordugunuz evlilik ve koca bu mu?
degerli degil misiniz siz?

Bazı arkadaşlar git kızla görüş demişte ne diyecek eşi de karşılık atıyormuş. Ses çıkarmıyormuş. Yıllar önce bir müvekkilim aynısını yaşamıştı. Çok hanım bir kadındı. Gitmiş kızla konuşmaya kızın söylediği size evlilik sözünü ben mi verdim. Sizin evliliğinizin muhatabı ben değilim eşinizle halledin yok halledemiyorsanız ona sözünüz geçmiyorsa bana bulaşmayın olmuş. Kadın kendimden beni o konuma düşürdüğü için eşimden çok utandım demişti. Benimde gözüm dolmuştu hiç unutmam. Erkekler korunması kollanması gereken varlıklar değildir. Şimdi aynı şeyi siz yapsanız eşiniz o adamı karşısına alıp konuşurmuydu. Bakın eşiniz heyecan aramış ilgisi hoşuna gitmiş tepkinizi koyun terk edilme korkusu yaşatın mesajları şu aşamada işe yaramaz siz o eşiği geçmiş adama tepki koymamışsınız. Ne demek telefon saklamak ne demek o kızla görüşmeye devam etmek. Ayrıca iş nedeni ile tecrübeli bir insan olarak söylüyorum boşanmayacaksanız hiç terk ederim blöflerine girmeyin. Sonra daha zor durumda kalırsınız.

sanırım hamılelikten saglıklı duşunemıyorsun senın tepkini koyman gereken senı kandırmaya çalışan adamdır kadınla senın ışın yok canım ... eşiniz ya herşeyını açık yaşar ya da kendı bılır iş ahlakı nın yanı sıra evlı bır erkeğin bir kadına her zaman mesafesı olmalı aynı şey siz yapsanız eşiniz ne düşünür? ona guvenmedığınızı syleyın ...

Malesef taviz veren erkekler cok var. Kiyamazlar. Yardımcı olmak isterler. Boyle boyle verilir tavizler yilisik iliskiler butunu oluverir. Bir baska kadinin ilgisi hosa gider. Aldatma aklinda olmasa da is o noktaya gidebilir.

Bekarlara kıran girmis gibi evli erkeklere ilgi gosteren kadinlar gozumde daha asagidalar. Erkkelerin genelini katmiyorum ama onlarda zaten bir yamukluk var da bir kadin kendine boyle adiligi boyle igrenc bir durumu nasil yakistirir aklim almiyor. Evet bu kadin da tipki boyle bayağı biri belli. Yaptiginiz seyler sinirle hareket edilmesinden kaynakli. Hamilesiniz zaten duygular tavan. Kendinizi asagi cektiginiz falan yok. Esinizle net konusun ve bir sonuca varın. Umuyorum ki ozur dileyecek bu sacma iletisim sekline dur diyecek ve o kizin isten cikmasiyla devam edecektir. Yoksa olmaz. Kendinizi yipratmayin.

Gidecek yerin mi yok neden cekip gitmedin. Kizla muhatap olma o seni ilgilendirmez. Terk edip gitmen lazım hic birseye kanıpta geri dönme . Bak bakalım sen gittikten sonra neler oluyo .

Birde o kıza öyle yazarak eşinizi bırakın kendinizi ne duruma güşürmüşsünüz farkındamısınız. Resmen kocam senden vazgeçmiyor sen vazgeç ben onu bırakamıyorum demişsiniz.

Çok hanım bir kadındı. Gitmiş kızla konuşmaya kızın söylediği size evlilik sözünü ben mi verdim. Sizin evliliğinizin muhatabı ben değilim eşinizle halledin yok halledemiyorsanız ona sözünüz geçmiyorsa bana bulaşmayın olmuş.

buradaki 2 mesaja ve mesajların ana fikrine sonuna kadar katılıyorum
kadın orada vicdanlı davranmasa yapılabilecek hiçbir şey yok! hatta kocası evlendiği hatta çocuğunu taşıyan kadını düşünmüyor ben mi düşüneceğim dese yine haklı, diyebilir yani.
tamamen suç eşinizde ve hiçbir tepki göstermeyen sizde.
Hemen gidin boşanın demek de istemiyorum, bir yuva kolay kurulmuyor emek var ortada ama
bu kadar yüzsüzlüğe de pes artık!

Bacim bukadar saf olmayın uyanik olun bu isin pesini bırakmayın. Malesef esiniz sizi anlatıyor. Hiç-bir kadin durduk yere canim balım osmanim demez. Atletli resim atmak ne ya? Bunu kocam yapsa o evde onu parcalayarak gönderirim. Hamileyim cocugum icin susarim deme kendini daha fazla kandirmasina izin verme. Sen bariz boynuz yemissin;(

Adamın eşyalarını topla kapıya koy.

Her şey ortada baya aralarında bir şey var. Keşke mesaj falan atıp kendini rezil etmeseydin. Yerinde olsam hemen davayı açardım. Bence iş yerindekiler de farkındadır olayın

Bildiğin aldatılmak bu ne olursa olsun telefonu saklamaması lazım madem sen yanlış anlıyorsun telefonu sendr olsun işteykrb görüntülü ara arada ziyarete git süslen pislen git çünkü böyleleri kancayı Adama takınca daha da bırakmaz kocanı kaptırma

Back