Aldatildim mi anlamadim :/

Siz de haklısınız. dünya da erkek kıtlığı var zaten. iyi ki affetmişsiniz aferin

malesef ki, içindeki o şüphe hiçbir zaman gitmeyecek . sürekli her hareketinde birşeyler aramaya başlıyacaksın.
doğruyu söylesede sen yalan olduğunu düşünüceksin.
için içini kemirecek, her aklına gelişinde acaba gerçekten aldattı mı yaptı mı diye düşünüp duracaksın.
bunu çok iyi biliyorum, unutulmayacak şeyler bunlar.
en iyi olduğunuz zamanlarda bile onun yüzüne baktığında içindeki şüphe seni korkutucak ..

ilişkiniz ne kadardır devam ediyor acaba ?

aldatılmışsın. hem de seni millete küçük düşürmüş. "ay onu da seviyorum bunu da seviyorum, şu ikisini seviyorum" bu ne ya. "diğerleri takılmaca" ne demek ya. haysiyetsiz pislik herif

siz aldatıldığınızı anlayana kadar aldatmaya devam edecektir, hiç şüpheniz olmasın.

Umarım hayatın boyunca iliskiler konusunda standartların bu kadar düşük olmaz......

ya tabıkı aldatılmışsın guldurme benı
kes ilişkini şununla ya
ınanma yalanlarına..
saf olma

canım sen buraya defalarca konu açıcaksın bundan sonra
çünkü aldatılıyorsun hayırlı olsunnnnn

sözlükte "aldatılma" kelimesinin karşısında sizin şu çok gelişmiş ergen sevgilinizin kuzenine attığı fotoğrafınız var, evet aldatılımışsınız.
kürek kemikleriniz kaşınıyor mu? hayır, melek değil affedersiniz kaz oluyorsunuz, kaz kanadı onlar, melek değil.
affınıza sığınarak yazdım, bu yüce gönüllük ve haddinden fazla iyi niyetle benim bu açık sözlülüğümü de affedersiniz diye düşünüyorum.

sen çok üzülürsün çoook
aldatılmış biri olarak soyluyorum
her sey gozunun önünde ve sen hayatı toz pembe sanıyorsun
o beni seviyo o bana aşıkkk havalarındasın
yav he hee....

Farz edelimki seni aldatmamış gerçekten hava atmış olsun.Paççoz teyzesinin oğluna karşı bile seni kıymetli göstermek yerine rezil etmiş.Seviyorum diye yapışmayın Allah aşkına.Kimileri sevgililerini akrabalarının karşısında göklere çıkarır siz niye onlardan olmayasınız ya? Hemcinslerime bu konuda çok sinirleniyorum gerçekten.Yarın bigün işler ciddiye binse hadi bi tanışın görüşün olsa kimse seni ciddiye almazki.Kendini onların yerine koy.Kızı aldattığını bilmemne biliyosun değer verilmediğini biliyosun.Sevgilisinin eşinin bile değer vermediği insana hangi akrabası neden değer versin.Bide üstüne komik duruma düşersin.Niye? ÇÜNKÜ SEVİYOSUN DİYE VAZGEÇEMİYOSUN. Güzel kafalar bunlarda tabi.

biz de istiyoruz bu kafadan gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…