Aldatildim mi anlamadim :/

Nesini anlayamadin basbaya aldatilmissin. Herseyi gectim ayni anda 6 kisiyle cikma yada bunun yalanini atma durumlarini 16 yasinda birakmadik mi ? Boyle ergence bir durum karsisinda isik hiziyla sogurdum. Ayni hizla da terk ederdim. Tâbi 16 yasinda degilseniz..

Sevgiliniz 13 yaşındaysa; bu yaşlarda bu tür "iki kişiyle çıkıyorum kanka 2sini seviyorum digerlerlerini oynatiyorum" tarzi hava atma sendromlari görülebilir. Normaldir.

Biri merve diger sevdigi de siz miymissinuz bari:KK53::KK53::KK53:

O degil gerçekten aldatmadiysa bile şu "6 kişi" Saçmalığıni söyleyen bi adamdan çöp olmaz kardeşim inan bana. Direk soğurdum ben oyle insandan. Bu arada gercekten yaslariniz küçük mu?

üstünden nerdeyse 1 sene geçmiş yeni mi geliyor bu konu aklınıza yada haziran ayına ait mesajlar bugün mü çıktı karşınıza?

merhaba iyi geceler benim derdim bana göre çok büyük bugün sevgilimle buluştuk ve malum olaya kadar her şey yolundaydı ssonrası bi facia... Olay şu:
Otururken telefonunu aldım kurcalıyordum ve whatsapp'a girdim öyle rast gele bakınıyodum ki ne göreyim teyzesinin ogluyla karı kız muhabbeti yapmış biz 14 haziranda tanıştık bana o zamanlar seni çok seviyorum Senin için ölüyorum falan fistan biz bununla çıkmaya başladık ama benimle birlikteyken teyzesinin ogluna (26 haziranda) 6 kişiyle çıkıyorum 2sini seviyorum diğerleri takilmaca bi benim resmimi bide diğer kızın resmini yollamış bu ikisini seviyorum diye ve ben bunu gördüm ve sinirden delirdim bu ne diye kavga etmeye başladık kim bu dedim merve mi yoksa dedim (merve ilk buluştuğumuz da aradı ordan kılım sadece arkadaslarmis ama teyzesinin ogluna ikimizin resmini atmış seviyorum diye) neyse kavga ettik onunla hiçbir şey yaşamadım salladim orda kimseyle beraber değil diye hava attım falan dedi 6 kişi olayı yalan dedi bende e madem yalan merve olayı ne dedim başta sordum değil dedi sonra yalan söyleme diyince merve dedi kıyamet koptu senden sonra hiç görüşmedim diye yeminler etti elini dahi tutmadim dedi. Sonra kalktık yol boyunca konuşmadım seviyorum o yüzden vazgecemiyorum bana bir daha yalan söylersen dönüşü olmaz artık dedim ne olduysa oldu affettim ama içimde hala bi şüphe var nolur bana yardım edin aldatildim mi :KK42::cry::KK61:

boynuz kulağı geçmiş.

merhaba iyi geceler benim derdim bana göre çok büyük bugün sevgilimle buluştuk ve malum olaya kadar her şey yolundaydı ssonrası bi facia... Olay şu:
Otururken telefonunu aldım kurcalıyordum ve whatsapp'a girdim öyle rast gele bakınıyodum ki ne göreyim teyzesinin ogluyla karı kız muhabbeti yapmış biz 14 haziranda tanıştık bana o zamanlar seni çok seviyorum Senin için ölüyorum falan fistan biz bununla çıkmaya başladık ama benimle birlikteyken teyzesinin ogluna (26 haziranda) 6 kişiyle çıkıyorum 2sini seviyorum diğerleri takilmaca bi benim resmimi bide diğer kızın resmini yollamış bu ikisini seviyorum diye ve ben bunu gördüm ve sinirden delirdim bu ne diye kavga etmeye başladık kim bu dedim merve mi yoksa dedim (merve ilk buluştuğumuz da aradı ordan kılım sadece arkadaslarmis ama teyzesinin ogluna ikimizin resmini atmış seviyorum diye) neyse kavga ettik onunla hiçbir şey yaşamadım salladim orda kimseyle beraber değil diye hava attım falan dedi 6 kişi olayı yalan dedi bende e madem yalan merve olayı ne dedim başta sordum değil dedi sonra yalan söyleme diyince merve dedi kıyamet koptu senden sonra hiç görüşmedim diye yeminler etti elini dahi tutmadim dedi. Sonra kalktık yol boyunca konuşmadım seviyorum o yüzden vazgecemiyorum bana bir daha yalan söylersen dönüşü olmaz artık dedim ne olduysa oldu affettim ama içimde hala bi şüphe var nolur bana yardım edin aldatildim mi :KK42::cry::KK61:
Yok yakınken ayrıl yazık gençliğine yalancılarla mahvetme

Fotoğraf göndermese hadi hava attı diycem de
düpe düz yalan söylüyor
aynı anda iki kişiyi sevmekte nedir

üzgünüm ama bariz aldatmış seni ve buna rağmen affetmişsin. o muhabbeti görünce 1 dkka bile orda durmucaktın ben durmazdım çünkü.Seni sevdiğinede bu anlattıklarından dolayı hiççç inanmadım ben.Hakkında hayırlısı

Kuzeni de diyordur 2 kızla cıkıyor onlardan birisin sadece düşün.
Karaktersizse bir adam karaktersizdir yani başka bi acıklaması ,ama sı yok.
İkincisi ise bu adam hava atmak için demiş güya üstünü örtmeye calışmış .öyleysede durum cok vahim .birkac kızla birlikte olmayı hava atma aracı olarak gören kronun dingilin önde gideni..
Miden kaldırıyor hadi ruhun nasıl kaldırıyor...

Oho hemende affetmişsin aldatmış evet .tamam affetmek isteyebilirsin ama biraz hatasını anlasaydı onunda hoşuna gitmiştir bu kadar ucuz yırtmak

Bir insan sevgiliyken ne kadar aldatılabilecekse o kadar aldatılmışsın.
Geçmiş olsun.

X