- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dün gördüm bilseydim baştan kopardı bağlarımzüstünden nerdeyse 1 sene geçmiş yeni mi geliyor bu konu aklınıza yada haziran ayına ait mesajlar bugün mü çıktı karşınıza?
Evet dün gördüm bilseydim baştan kopardı bağlarımz
merhaba iyi geceler benim derdim bana göre çok büyük bugün sevgilimle buluştuk ve malum olaya kadar her şey yolundaydı ssonrası bi facia... Olay şu:
Otururken telefonunu aldım kurcalıyordum ve whatsapp'a girdim öyle rast gele bakınıyodum ki ne göreyim teyzesinin ogluyla karı kız muhabbeti yapmış biz 14 haziranda tanıştık bana o zamanlar seni çok seviyorum Senin için ölüyorum falan fistan biz bununla çıkmaya başladık ama benimle birlikteyken teyzesinin ogluna (26 haziranda) 6 kişiyle çıkıyorum 2sini seviyorum diğerleri takilmaca bi benim resmimi bide diğer kızın resmini yollamış bu ikisini seviyorum diye ve ben bunu gördüm ve sinirden delirdim bu ne diye kavga etmeye başladık kim bu dedim merve mi yoksa dedim (merve ilk buluştuğumuz da aradı ordan kılım sadece arkadaslarmis ama teyzesinin ogluna ikimizin resmini atmış seviyorum diye) neyse kavga ettik onunla hiçbir şey yaşamadım salladim orda kimseyle beraber değil diye hava attım falan dedi 6 kişi olayı yalan dedi bende e madem yalan merve olayı ne dedim başta sordum değil dedi sonra yalan söyleme diyince merve dedi kıyamet koptu senden sonra hiç görüşmedim diye yeminler etti elini dahi tutmadim dedi. Sonra kalktık yol boyunca konuşmadım seviyorum o yüzden vazgecemiyorum bana bir daha yalan söylersen dönüşü olmaz artık dedim ne olduysa oldu affettim ama içimde hala bi şüphe var nolur bana yardım edin aldatildim mi
Yok yakınken ayrıl yazık gençliğine yalancılarla mahvetmemerhaba iyi geceler benim derdim bana göre çok büyük bugün sevgilimle buluştuk ve malum olaya kadar her şey yolundaydı ssonrası bi facia... Olay şu:
Otururken telefonunu aldım kurcalıyordum ve whatsapp'a girdim öyle rast gele bakınıyodum ki ne göreyim teyzesinin ogluyla karı kız muhabbeti yapmış biz 14 haziranda tanıştık bana o zamanlar seni çok seviyorum Senin için ölüyorum falan fistan biz bununla çıkmaya başladık ama benimle birlikteyken teyzesinin ogluna (26 haziranda) 6 kişiyle çıkıyorum 2sini seviyorum diğerleri takilmaca bi benim resmimi bide diğer kızın resmini yollamış bu ikisini seviyorum diye ve ben bunu gördüm ve sinirden delirdim bu ne diye kavga etmeye başladık kim bu dedim merve mi yoksa dedim (merve ilk buluştuğumuz da aradı ordan kılım sadece arkadaslarmis ama teyzesinin ogluna ikimizin resmini atmış seviyorum diye) neyse kavga ettik onunla hiçbir şey yaşamadım salladim orda kimseyle beraber değil diye hava attım falan dedi 6 kişi olayı yalan dedi bende e madem yalan merve olayı ne dedim başta sordum değil dedi sonra yalan söyleme diyince merve dedi kıyamet koptu senden sonra hiç görüşmedim diye yeminler etti elini dahi tutmadim dedi. Sonra kalktık yol boyunca konuşmadım seviyorum o yüzden vazgecemiyorum bana bir daha yalan söylersen dönüşü olmaz artık dedim ne olduysa oldu affettim ama içimde hala bi şüphe var nolur bana yardım edin aldatildim mi
üzgünüm ama bariz aldatmış seni ve buna rağmen affetmişsin. o muhabbeti görünce 1 dkka bile orda durmucaktın ben durmazdım çünkü.Seni sevdiğinede bu anlattıklarından dolayı hiççç inanmadım ben.Hakkında hayırlısımerhaba iyi geceler benim derdim bana göre çok büyük bugün sevgilimle buluştuk ve malum olaya kadar her şey yolundaydı ssonrası bi facia... Olay şu:
Valla tatlım buz gibi yalan söylemiş sevgilin! Elini bile tutmadım mış.... Aldatma sadece fiziki olmaz onuda de sevgiline! Affedeceksende bu kadar çabuk olmasaydı bari, sadece bir yol boyu trip atmışın,ben olsam seni yine aldatırım