Aldatildim mi anlamadim :/

afftmemelisin

Bence kız belli ki temiz kalpli fazla da üstüne gitmeyin... Uzak dur annem o çocuktan, Allah korusun sevmediğin ot dibinde bitermiş. Evleneceğiniz tutar bir de, dikiş tutmaz o adamdan. (Ne oluyorsa bana da forumda takıla takıla Güzin Abla'ya döndüm )

Kendini disariya 6 kizla cikiyorum diye hava atip 'popi' olmaya calisan bir zavalli. Ne demek bu 2sini seviyorum falan. Insan kendini bu kadar basit gostermez en basta. Iliskinin.basinda zaten senin icin olup bitiyorum diye bi sey olamaz. Affi olacaksa bile hemen affettim nedir. Bir daha yapmasi icin ortam yaratmissiniz. Iliskiniz basit gorunuyor cocuk tarafindan. Bu kadar cok guvenmeyin. Kimseye yuzde yuz guvenmek dogru degildir ya da.belli etmek. Seytana uyulur.kullanilir. anlatabildim umarim

Keşke bu kadar çabuk affetmeseydin ve üzülerek söylüyorum aldatmış.
çok çirkin bir hareket bu 6 kişiyleyim bu ikisini seviyorum ne demek ? Böyle bir muhabbete Affettim deyip geçilmez.

sana bunu yapan bırını nasıl sevebilirsin anlamıyorum
bir arkadasınız hata etse dırek sılıyor düşman oluyorsunuz ama erkek olunca tatlı gelıyor nedense
yazık olmuş size

çok igrenc,sizde de nasil mide var anlamadim
yanlis anlamayin ama 6 kisiyle cikiyorum 2sini seviyorum
bunu ortaokul cocuklarndan duyabilrm ancak
aldatmasa sadece su kelimelerin ergence soylenmesi bile beni soguturdu

Ergen mi bu çocuk ya bide hava atmak için söyledim demiş bide hazirandaki konuşma ne geziyor hala whatsappta Bi temizlesin , 6 kızla konuşmaları durmuyor mu o kesin kıyıda köşede unutmuştur İyice araştır

Ah be kuzum.. Ne zorun varki böyle karakteri bozuk biri için birde konu açıyorsun...yazık değil mi sana.. Yarın öbür gün evlenirsin bide acabalarla yaşarsın... Öylede hayat bitmez.. Hemen hemde hemen ayrıl ondan.. Kendini biraz seviyorsan..

Affetmee sakınn devamı gelirr taviz tavizi doğurur acı ama gerçek bu çocuktan sana hayır gelmezz

birşey olmayacak canım sen seveceksin arada tlf nunu kurcalayacaksın başka şeyler bulacaksın sonra barışacaksınız ...erkek arkadaşının kalbi gözü kulagı beyni degilim ki onunne yapacagına dair yorum yapsam

sadece ilk yazını okudum ve yazıyorum aradaki yorumlara bakmadım ama ilk okuduğumda aklıma gelen ilk şey
be güzelim senin 6 kızla çıkıyorum ikisini seviyorum gibi ADİ davranışları büyüklük ve hava yapmak olarak gören bir adamla ne işin var anlayamadım ki ben. yaşın kaç bilmiyorum ama şu hayatta unutulmayacak kimse yoktur birgün bir bakarsın en büyük aşkların çoook geride kalmıştır kendine güven dik dur ve sadece kendin için yaşa onsuz yapamam gibi triplere kapılma!

Altıda ilk ikiye girmişsin zorlasan birinci bile olursun. Yani aldatılmadın sen birincisin boşver. ..

Affetmek goz gore gore aldatmasi olacak senin icin yasım kaç bilmiyorum ama bence uzak dur

Fotoğrafını kuzene yollamak. Çok çok iğrenç gerçekten

bir de kuzenle muhabbete bak. çok enteresan bir aile . o da buna anlatır sürekli . düşünün ilerde bu kuzenle de yüz yüze bakacaksınız . olayı herkes Yazmış zaten . ben de olsam soğurdum .

Sevgilin çevir kazı yanmasın taktiğini uygulamış.Erkeklerin meşhur taktiği.

Affedebildiysen içimde hala şüphe var diye dolaşma , dolaşıcaksan affetme.
Ve sevgilin sanırım ergenliğini tamamlayamamış. Sanırım fazla oldu baya baya tamamlayamamış

Birde kendi fikrim , böyle birşeyi affedebilen insan her an bir başka olayla karşılaşmak adına hazırlıklı olmalı bence..

Valla ben soklardayım böyle iğrencliği yapan buna da seni konu eden birini nasıl affedersin?hic mi gurur yok yani?bunu affettiysen sen bu cocuk sana daha neler eder hazırlıklı ol yani.nasılsa vazgecemiyorsun diye.Ya bukadar gurursuz olmayın ya su erkeklere karsı biraz değer verin kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…