- 29 Eylül 2014
- 8.893
- 16.678
- Konu Sahibi Berguzar50
Şunu es geçiyorsun; eşinin eve devamlı alkollü gelmesini. Ben bu durumda olan bir adama su kaplumbağası bile bırakmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam sorumluluğunu bilsin diye çocukları bırakmak onları anneden uzaklaştırmak ne kadar akıl karı?Annesine dönecekleri zamana kadar ya daha agır bir travma yaşarlar yada yasatılırlarsa?kaldıkı sorumluğunu bilseydi bastan bu haltı yemezdı..böyle bir adamı düzeltmek ders vermek için çocuklar kullanılamaz..Cocuklar hiçbir konuda kullanılamaz...cocuklari yetimhaneyemi birakin dedim!!
babasi dedim...siz saka olmalisiniz. bu cocuklarin butun sorumlulugu annede mi olmali. bumu adalet.
benimki konu sahibine bir tavsiye, sizde kendi tavsiyenizi soyleyin. herkesin yazdigina cevap vermek zor gelir canim.
söylenilmek ıstenen anneliği sorgulamak değil,cocuklara travma yasatmamak..anne zamanla düzelir,belki babada..ama bu zor durumda çocuklar bir sey yasarsa bunun izini ömür boyu tasır..Ne güzel insanların anneliğini sorguluyorsunuz ya. Size kalmıştı çünkü. Zaten hassas bir dönemde üzgün aldatılmış bir kadın var karşınızda. Hem bırakacağı kişi de babaları. Eş olmak ayrı baba olmak ayrı. Kötü eş olması kötü baba olduğu anlamına da gelmiyor ayrıca. Baba baksın biraz da bostan korkuluğu değil ya. Hayat yeni sevgilisi ile toz pembe değilmiş anlasın.
Sorgulayanlar var baya dikkat ederseniz bunu hiçbir anne yapmamalı yapamamalı vb cümleler ile. İyi annelik kötü annelik bunla anlaşılmıyor. Adam belki anneleri yanında olduğu için o kadar rahattı. Çocuklarla tek kalınca sorumluluklarını bilecek. Kaldı ki konu sahibi en iyisini bilir eğer çocuklarına bakamayacağını düşünüyor ise babanın bırakmaz zatensöylenilmek ıstenen anneliği sorgulamak değil,cocuklara travma yasatmamak..anne zamanla düzelir,belki babada..ama bu zor durumda çocuklar bir sey yasarsa bunun izini ömür boyu tasır..
konu sahibi daha oncede birakmis cocuklari uc ayligina, bozulmusmu hemen piskolojileri, ana bsbasini kaybeden herkesin piskolojisimi bozuluyo?adam sorumluluğunu bilsin diye çocukları bırakmak onları anneden uzaklaştırmak ne kadar akıl karı?Annesine dönecekleri zamana kadar ya daha agır bir travma yaşarlar yada yasatılırlarsa?kaldıkı sorumluğunu bilseydi bastan bu haltı yemezdı..böyle bir adamı düzeltmek ders vermek için çocuklar kullanılamaz..Cocuklar hiçbir konuda kullanılamaz...
adam sorumluluğunu bilsin diye çocukları bırakmak onları anneden uzaklaştırmak ne kadar akıl karı?Annesine dönecekleri zamana kadar ya daha agır bir travma yaşarlar yada yasatılırlarsa?kaldıkı sorumluğunu bilseydi bastan bu haltı yemezdı..böyle bir adamı düzeltmek ders vermek için çocuklar kullanılamaz..Cocuklar hiçbir konuda kullanılamaz...
Boyle düşünürsek kadindan umudu kEsmis olması gerek ki zaten umut yoktuki bastan beri..o evli çocuklu bu öyle...ayrıca kadının her is çıkışı Kocasiyla, çocuğuyla Arabalarina binip gittiklerini gören Biriydi bu adam..ve kendisi o işyerinin sorumlusu olmasına karşın kadının izin günleri hic değişmiyordu ustu kapalı sorduğumda eşiyle ayni gün izin kullansin diye öyle ayarlandı diyodukadınla ilişkilerinin seyrine göre sana ve çocuklara davranışıdeğişiyo sanırım, kadınla kavga etmiştir muhtemelen.
Ay bırakma ya sonra geri vermezse cocukları ??Çocuklarımı tamamen bırakmaya dayanamam yapmam da zaten..olay ailemin Karari ve hala kesinleşmedi 2 güne gelicekler herşey o zaman netkesecek Cocuklari okul kapanana kadar bırakırım birakirsam bundada annesini getirip BAKTIRIR diye bir nebze teselli buluyorum çocuklarımla konuştum bu konuyu zaten olanların farkindalar sizi okul kapanınca alicam dedim Biri kardeşimi özlerin dedi bu çok kötüydü ..abimler beni götürüp Esimi deniceklermis peşime düşerse benim memleketinde düzen kurdurcaklarini söylediler Ancak ayrilmak istersem de ona gore çocuklarımı almamda is kurmamda yardim edeceklerini söylediler burada kalmak çok zor calissamda aldığım maaş bakiciya zor yeter ayrıca zamaninda Ayni yaslarda komşularla arkadaşlarla Beraberken bu saatten sonra dul bi kadın olarak aralarına giremem ve de sokağa çarşıya çıktığımda kiminle karsilacagim belli değil ,eşim,o kadın v.s.Bu cevre zaten bunaltı beni