ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Cnm.su anda yapacagim.her seyi kanitlayip bosanmak...av.ark.ne yapmamgerektigini sirasiyla ogrenecegim.
yazmayayım diyorum ama tutamadım kendimi, nice senin BOŞANMAYACAĞIIIN TAAAAAAAAAAAAA BURDAN BELLİ!! yapma etme kıyma çocuklarının ruh sağlığına , içinde hallet bu meseleyi eşinle de konuş artık büyükler felan girmiş işin içine zaten bir orta yol bulunur. sonuç ayrılık olmayacağı için bir kaos ortamı çıkarmış.

B
kizlar ben bir musluman olaraktan bu gun cuma gunune yemin ederim ki o kendimi cocuklari zehirliyim yazip cikyi burada polemik veya sizi endisede birakmak icindegildi.bumsj.yazmak icin bile dort bes defa gris yaptim.belki onu yazdim ekran kapandi.bende acmadim...

kızlar boşuna yorum yapıyorsunuz istediğne cevap veriyor işine gelmeyen soruları es geçiyor işine geldiği gibi yatağa uzanmış kahvesini yudumluyor

Sade
kızlar boşuna yorum yapıyorsunuz istediğne cevap veriyor işine gelmeyen soruları es geçiyor işine geldiği gibi yatağa uzanmış kahvesini yudumluyor
ce bir bardak su ictim o gunden beri.ya siz benim yanimdamisiniz yoksa derdime dertmi katiyorsunuz.

konu baydı resmen ya nerden nereye gitti. derdim var dedi bin dert eklendi. kolay gelsin sana nice. Hoşçakal

Bizi endişede bıraktığını okuyabildin madem,neden sabah ilk mesajı yazarken bir özür dilemedin ben oraya takıldım.
Bir gece önce ''ben iyiyim'' mesajını yazmaya çalışıp yazamayan insanın sabah açar açmaz ilk yazacağı şey bu olurdu .

Sade

ce bir bardak su ictim o gunden beri.ya siz benim yanimdamisiniz yoksa derdime dertmi katiyorsunuz.
buradaysan şunları cevaplar mısın?
sabrettim tam 136 sayfayı didik didik okudum ..
1,konu sahibesi arkadaş ziyaretçi olarak takılmalarla falan çok büyük bir yanlış yaptın bu kadar üstüne gelinmesi bu yüzden çünkü milletin yüreğini ağzına getirmişsin
2.konu olay ne olursa olsun kimse boşanmadan başkasıyla bir ilişki yaşayamaz ,aldatamaz.
3.konu sahibesi arkadaşım bu adam seni istemiyor boşanmamak için neden diretiyorsun sebeplerini yazar mısın?
4.çalışabiliyor musunuz ? boşansanız neler olur sizin açınızdan?

Bosanirsam benim acimdan,ben evdeyim.ev kendimizin.birde kiracim var...ondanda nafaka alir...kendimde calisirim.ama bosanirsam burada oturmayi dusunmuyorum.

Biz burada herkese elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz ama ego tatminine hayir...
kocanla barışabilirsin istersen ayrıl sorun yok ama çocuklarının üstünden söylediklerin ve bunu yapma şeklin çok yanlıştı. Psikolojim düzgün değil diyorsun ama bunu ilk yapisın değil ki...
Bir anne durup durup neden çocuklarının ölümü hakkında beyan verir ki?
bunu anlamıyorum.

nice sen bir müslüman olarak lütfen ağzına intiharı yok olmayı getirme.sen belki samimiyetle o can sıkıntısıyla içini döküyorsun ama burrda farklı algılanıyor.burda kimseyi bişey inanadırma boşver çık siteden git reelde hiç mi güvendiğin kimse yok ona anlat.ama sen burda hala konular açıp kalırsan insanlarda haklı oalrak senden net yanıtlar beklerler onlarada hak vermek lazım.
sen bence git çocuklarını al onlara bişey belli etme eşine karşı ne yapcağını yalnızken çocukalrına dile getirmeden karar ver.otur düşün boşanırsam ne yaparım mantıklı olanı yap ya da de ki kızımın sorunu var şu var bu var ben bu evliliği bi süre götüreyim sonra hazır olduğumda boşanayım.üçüncü ihtimalde var tabi kocamla sorunalrı çözerim barışırım diye ama neyse ama olarak kalsın bende ...

yani diyeceğim o ki hesabını filan kapat ve şu sanal ortamda gerçke sorunlarından uzaklaşmayı seçip vakit geçirmek yerine hayatına dön ve yaşadığınla yüzleş.

şimdi gelcek için kaygıların olacak bunları düşünme zaten doğru zman geldiğinde sen o adamı bırakcaksın

137 sayfa olmuş herkes birşeyler yazıyor hala yatağa uzandım uyudum eee herkes cevap bekliyor ya konuyu buraya açıp cevap vereceksiniz ya da kapatıp gideceksiniz

Cnm.su anda yapacagim.her seyi kanitlayip bosanmak...av.ark.ne yapmamgerektigini sirasiyla ogrenecegim.

Avukata danışmakla çok iyi yapıyorsun ..
Maddi olarak seni sarsmayacaksa bir psikoloğa da danışsana emin ol içini boşaltmak
kendine bile itiraf edemediklerini dökmek seni çok rahatlatacaktır .

agzına ellerıne saglık ne de guzel yazmıssın...

aslında 3 maymunu oynayan çok var da.. işteee

Bosanirsam benim acimdan,ben evdeyim.ev kendimizin.birde kiracim var...ondanda nafaka alir...kendimde calisirim.ama bosanirsam burada oturmayi dusunmuyorum.
boşanacak durumun var yani bunca zamandır kötü giden kimsenin mutlu olmadığı aile zoruyla sizinle evli kalan bir adamla neden boşanmak istemediniz ? seviyorum demeyin bence saçma şunca şeyden sonra ,çocuklarım için deseniz hadi bir nebze ama onlarda büyümüşler yani nedne boşanmadınız aldatılmayı beklediniz?

sen boşanmayı kafana koy, evi dert etme. o kısım kolay. zor olan senin eşinin alçaklığının farkına varıp bu işi bitirmen..

Konuyu baştan aşağı okumadım.Sadece ilk mesajlarına dayanarak şunu söylemek istiyorum.Biz bu adamların her hizmetini görüyoruz.Onlara çocuk doğuruyoruz.Bu çocuklarla belli yaşlara kadar en çok biz haşır neşir oluyoruz.Yemek yapıyoruz kah beğeniyor kah beğenmiyorlar.Ev iş vs bahsetmiyorum bile.Biz karşılığında sadece sevgi ve sadakat isteyerek bunları yaparken aldatılıyoruz,öldürülüyoruz,işkence görüyoruz.(Ben bunların hiç birini yaşamadım şükür ama genel olarak kadınların yaşadıklarına bakarak böyle bir genelleme yaptım)Sence de ayrılman gerekmiyor mu?Evlatların için?Annem seneler önce ayrılsaydı babamdan ben şimdi psikolojik olarak rahat bir insan olurdum.Evlatlarına bunu yapmaya hakkın var mı?

Canım sen en iyisi buradan çık , konunu kapattır , çünkü seni anlamayanlarda var , seni halinden daha kötü hale sokacak insanlar var. Seni senden başkası anlayamaz canım. Dertleşmek istersen bir yardımım dokunacaksa elimden geldiğince yardımcı olurum sana istediğin zaman özelden ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…