Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...
Herşey ortada ..
Eş de öyle çok pişman olsa iş güç düşünmez herhalde, kendini affettirmeye çabalardı ..
O Kadınla da herşey ortaya çıkacak, herkes duyacak korkusundalar şuan bence.
çok fena yaa.Cinsellikten sagudum...esimle ayda
kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.
Cinsellikten sagudum .evet.ayda bir veyaiki kez hatirlanmak uzucu degil mi.demekki baska yerden faydalaniyormus.
e tabii öyle.düşünsene adam kalkıp işe gitmiş rutin hayatına devam ediyor yani.bu ne rahatlık?
Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ?Sayın Nice,
Şİmdi ben nerede hata yaptım diyorsunuz da bu süreçte cinsellikten soğuyan siz değil misiniz ? Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ? Eşinizin telefonunu sürekli karıştıran ve bundan dolayı sürekli olay çıkartan da siz değil misiniz ? Eltiler ile sorun yaşayan siz değil misiniz ?
Adama asla sütten çıkmış ak kaşık demiyorum da ben nerede hata yaptım dedmişsiniz ya şu soruları bir kez daha gözden geçirin.
Cinsellikten sagudum...esimle ayda
kadina slm ne hbr yazdim.ne olduu.korktum.gece gece dedi.
Hic aklim sende dedim.
Cok korktum yaaaa.dedi.
Seviyormusun beni dedim
O da uykum var.dedi
Bende niye boyle davraniyorsun dedim...
Sen isteyince konus,ben isteyince olmuyorrr yaa.dedi...tm.seni seviyorum dedim.o da tmm.bende dedi.
Kesinlikle zaten mesajlaşmaya bakarsanız da sadece cinsellik yok duygusal münasebette var aralarında ..
Seni seviyorumlar ilk defa geçmiyor aralarında çok çok belli .
Kizlar bittiiii.bosanacagim.acim cok.hep aklimda neden neden nedenler var.kalbimde aci.amabir anda nasil yasarim onunla...
lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......Adamın aldattığını kabullenemiyor (ki aldattı ise) bunu ispata gidiyor ısrarla oteli aradığınızda otel asla o kişinin kalıp kalmadığı bilgisini vermez. Hiç bir mahkeme boşanma süreci başlamadan ne telefomn kayıtlarını ne de otel kayıtlarını istemez. Orta da bir ispata gitme var.
Bu arada ısrarla aldatmayı normal göstermişim gibi yorumlar geliyor. Bakın altını çiziyorum her ne şart olursa olsun asla aldatmanın elle tutulur tarafı yoktur. Fakat adamı evden uzaklaştırmak için elinden geleni yapmış bir kadın var. Diğer üyeliği ile açtığı konuları ben bildiğim için sizinde o üyelikten haberiniz olmadığı için yorumlarıma anlam veremiyorsunuz ama durum budur.
Özetle Nice bence bu siteden biraz uzaklaş....
Oteli aradim.annem ve babam icin surpriz hazir
lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......
Oteli aradim.annem ve babam icin surpriz hazir
lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......
zaten konu sahibinin eski konuylarına bakınca aslında öyle sandığı gibi çok güzel giden bir evliliği, dünyanın en dürüst adamıyla evlenmiş bir durumu yok.sadece şok içinde bence.
EvetSen eşinin telefonundan eşin gibi kadına yazdın doğru anlamışım değil mi?
Eğer öyleyse.. herşey ayan beyan ortada.. ilişkileri var ve birlikte olmuşlar