- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Oteli aradim.annem ve babam icin surpriz hazir
lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......
Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ?
Tek hatasinin yukardaki yazdiginiz oldugunu dusunuyorum. digerlerinde esinin tavirlari belirleyici olur.
Kafasında kurduğu, inanmak istediği evlilikle gerçek evliliğinin çatışması, masalının çatırdama sesleri şoka soktu onu. Oysa biraz dışarıdan bakabilse, görmek istediklerini değil de olanı görebilse bütün bunların önüne geçebilirmiş.zaten konu sahibinin eski konularına bakınca aslında öyle sandığı gibi çok güzel giden bir evliliği, dünyanın en dürüst adamıyla evlenmiş bir durumu yok.sadece şok içinde bence.
kısaca emelle kaldı dememişler zaten bunu yapamazlar. müşterilerinin adını veremezler bildiğim kadarıyla.Oteli aradim.annem ve babam icin surpriz hazir
lamak istiyorum.dedim.daha once otelinizde kalmislar,ve cok begenmisler.rezerve islemi yapacagim.iki gun sonra evlilik yildonumleri...yalnuz ayni odayi tahsis etmek istiyorum dedim.peki..o halde isim neydi dedi...hi bakalim dediler.evet kalmislar.iki kisi..dedi.diger kisi emel hnm.mi dedim.ooo bu konusma farkli bir boyuta gidiyor dediler....k.k.ogrenmistim.telefona ses kaydi programi indirmistim.ve simdi kayitli.k.v...k.p..esim dinlediler......
Bu konu yuzunden ben de esimle bozdum arami yine
muhtemelende eşine karşı sürekli tel. karıştırıp şüpheli davranıp sorun yaratmasıda aslında böyle bir durumdan şüphelenip kabullenememesindenmiş.kanıt ortada. artık karar sana kalmış.
Adam geçen yaz ayrılalım demiş. Eski konularına bir bakın ! Adam sinyalleri vermiş ben gidiyorum diye.
Adamın boşanmamasının tek sebebi yetişkin bir birey olmasına rağmen annem babam ne der ! Korkusu...
Nicete bunu bildiği için anneyi babayı çağırıyor eve...
ben gittim
tek bildiğim nice biraz uzaklaş buradan yazmak sana iyi gelmiyor helek i farklı yorumları okumak seni boğar
Evet konu sahibi duygularını çok iniş çıkışlı yaşıyor yapısı gereği de kendini toplaması biraz zaman gerektirecek ..
Tabii ne kadar da bela geliyorum dese de yine de çok zor ..
Kim olsa o neden niçinleri yaşar bir şekilde ..
Yahu Allah aşkına siz okumuyor musunuz yazdıkları mı ? Burada çıldıran üyeleri şimdi anlamaya başladım. kadın ben nerede hata yaptım dediğin de bunları yazdım. Adama aldatma da haklı demedim.
Bir okuduğunuzu anlayın Allah aşkına
Kocaniz sizi aldatmis, bu bir gercek malesef. . Aldatmak serefsizliktir bunu kalbinize anlatin.Oteli aradim.annem ve babam icin surpriz hazir
Bu gunde sabah isecanım bunu dinleyip halen nasıl inkar ediyor ki?
bosanalim diyen bendim...istersen konuyu tmen ekle....Adam geçen yaz ayrılalım demiş. Eski konularına bir bakın ! Adam sinyalleri vermiş ben gidiyorum diye.
Adamın boşanmamasının tek sebebi yetişkin bir birey olmasına rağmen annem babam ne der ! Korkusu...
ben gittim
tek bildiğim nice biraz uzaklaş buradan yazmak sana iyi gelmiyor helek i farklı yorumları okumak seni boğar
bu herseyi acikliyor o zaman. ortada cok iyi giden bir evlilik yokmus demekki.Adam geçen yaz ayrılalım demiş. Eski konularına bir bakın ! Adam sinyalleri vermiş ben gidiyorum diye.
ben gittim
tabii yaşar,aldatılsam aklıma ilk gelen şey neden olur ya da ne yaptımda bunu yaşıyorum olur mesela.burası çok normal.
ben neye takıldım biliyor musun,bir konuda ergenlik dönemindeki kızı erkek arkadaşlarıyla samimi muhabbetlere girmiş diye ölümü dile getiren bir kadın eşi kendisini iki yıldır aldattığı halde bela bile okumuyor.bilmiyorum ya,bu nasıl iş böyle? buna takıldım ben.o yüzden boşanmayacağını düşündüm mesela.
dur daha bunlar iyi saatlerin kazen, birazdan daha neler çıkacak..
konu sahibi, eşin rutin hayatına devam ediyor hiç umursadığı falan yok.. ekran karşısında biz çıldırdık 2 tane çocukla evliliği biten bir adam nasıl rahat rahat işe gider yahu?