ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

kv ve kp eninde sonunda yapmış bi hata bak çocuklarınız var bi daha yapmaz noktasına gelecekler onlardan medet umma bence

Karakter olarak eşinizin istediği karaktere bürünen de siz değil misiniz ?
Tek hatasinin yukardaki yazdiginiz oldugunu dusunuyorum. digerlerinde esinin tavirlari belirleyici olur.

Adam geçen yaz ayrılalım demiş. Eski konularına bir bakın ! Adam sinyalleri vermiş ben gidiyorum diye.

Adamın boşanmamasının tek sebebi yetişkin bir birey olmasına rağmen annem babam ne der ! Korkusu...

Nicete bunu bildiği için anneyi babayı çağırıyor eve...

ben gittim

tek bildiğim nice biraz uzaklaş buradan yazmak sana iyi gelmiyor helek i farklı yorumları okumak seni boğar

zaten konu sahibinin eski konularına bakınca aslında öyle sandığı gibi çok güzel giden bir evliliği, dünyanın en dürüst adamıyla evlenmiş bir durumu yok.sadece şok içinde bence.
Kafasında kurduğu, inanmak istediği evlilikle gerçek evliliğinin çatışması, masalının çatırdama sesleri şoka soktu onu. Oysa biraz dışarıdan bakabilse, görmek istediklerini değil de olanı görebilse bütün bunların önüne geçebilirmiş.

ayrıca ıkı medenı ınsan gıbı ağlamadan sınırlenmeden sakın sakın bır daha konuş eşinleee....

böyle sınırlenerek ağlama krızlerıne gırerek bu konular konuşulmaz..

oturun ne yapacağınıza ıkınız karar verin....

unutmayınkı keskın sırke küpüne zarar...

kısaca emelle kaldı dememişler zaten bunu yapamazlar. müşterilerinin adını veremezler bildiğim kadarıyla.

eşin işten eve mi geldi?

kv. kp ve eşime dinlettim otel kayıtlarını demişsin.

o ses dinleme olayının üzerine eşin hala inkar mı ediyor?

Ben o konuyu atlamışım ..
Şimdi bunu okuyunca çok çok değişti tabi işin rengi ..

tabii yaşar,aldatılsam aklıma ilk gelen şey neden olur ya da ne yaptımda bunu yaşıyorum olur mesela.burası çok normal.

ben neye takıldım biliyor musun,bir konuda ergenlik dönemindeki kızı erkek arkadaşlarıyla samimi muhabbetlere girmiş diye ölümü dile getiren bir kadın eşi kendisini iki yıldır aldattığı halde bela bile okumuyor.bilmiyorum ya,bu nasıl iş böyle? buna takıldım ben.o yüzden boşanmayacağını düşündüm mesela.

dur daha bunlar iyi saatlerin kazen, birazdan daha neler çıkacak..

konu sahibi, eşin rutin hayatına devam ediyor hiç umursadığı falan yok.. ekran karşısında biz çıldırdık 2 tane çocukla evliliği biten bir adam nasıl rahat rahat işe gider yahu?

Kocaniz sizi aldatmis, bu bir gercek malesef. . Aldatmak serefsizliktir bunu kalbinize anlatin.

yine dıyorum yıne diycem

bizden alıcagın akılı aldın..

esınle oturun ne yapacağınıza ıkınız karar verın...

daha sen eşinle adamakıllı konuşmadan kv. kp çağırıyorsun..

hele bır sakın kafayla konuş esınle...

canım bunu dinleyip halen nasıl inkar ediyor ki?
Bu gunde sabah ise
bosanalim diyen bendim...istersen konuyu tmen ekle....

bu herseyi acikliyor o zaman. ortada cok iyi giden bir evlilik yokmus demekki.

Vallah Kazen beyin dedigi gibi adami evden sogutan kadinlar var gercektende... Konusahibi olayi kendince bu halemi getirdi acaba demeden edemiycem artik... Evet sokta olabilir ama hala yorumlari cok baglantisiz, bide böyle ciddi bi mevzu varken (varsa) günlük yasamlarina bineci devam ediyorlar... Cok tuaf gelmeye basladi... @Sephoraa oturmayan noktalar, konusahibinin diger üyeliginde sakli sanirsam...

Ben de boşanamayacağını düşünüyorum ama,
Kazen az önce konu sahibinin eşinin boşanmak istediğini yazdı eski konusunda geçiyormuş .
Ama 3. çocuk olayı nasıl çıktı o zaman adamın madem niyeti diğer kadınla yaşamaya da kayıyor ..
Yani şu durumda konu sahibinin eşinin de ne karar vereceği belirsizleşiyor ..
Bu arada da eleştirilerinde de çok haklısın ..
Ben de düşünüyorum aynı şeyi ..
Konu sahibi en güzeli bir uzman yardımı almalı ..

zaten eşi boşanmak istemiş önceki konuların da yazmış

eşi sinyaller vermiş sanırım nice istememeiş ve durum böyle olmuş yani başka başka sorunlar var

sadece kızdığım benim ölmek lafı etmesi ve kararlı sağlam adımlar atmamsı boşanıcam diyor artık kendi bilir olması gereken bu yinede kendi hayatı tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…