ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Banada hep biseyler tuaf geliyordu ama böyle olaylarda yok degil... Insallah diger vakalar gibi dalga gecmiyordur, yani uzun süre üye olupta fake cikanlarida gördük... Biyandanda aman fake olsa keske diyorum, böyle sey yasamasa bi kadin... Ama bi aciklama gelmedende gercek gözüyle bakip yorum yapmaga ugrasiyorum... Bakalim ne zaman aydinlanacaz...

Bu konu sahte cikmasa bile eger nice esiyle barisirsa sanirim bize gelip size saka yaptim diyebilir. Fake izlenimi uyandirabilir..

ama yorumlarında hep asla affetmeyen kadın gıbı baskalarına yazarken kendı durumunda ise baska boyutta davranıyor bilgece o da garıp

ama yorumlarında hep asla affetmeyen kadın gıbı baskalarına yazarken kendı durumunda ise baska boyutta davranıyor bilgece o da garıp
Demekki insan basina gelmeyince anlayamiyor. Ben boyle dusunuyorum. Allah dusmanimin basina vermesin.. cok zor..

eski bir üye değilim. bu konu sayesinde kim merhametli kim acımasız
kim duygusal kim realist görmüş oldum.

konu sahibi değil de başkası girmiş olsa bile demek ki bu kadın iyi.
allah korusun bişey olsa yakınlarının internete girecek hali yok.
şu aşamada benim için önemli olan bu.
şükür diyorum.

Neler gördük burda. İnsanların hayal dünyaları çok tuhaf olabiliyor bazen. Fake demiyorum ama abartılı ya da eksik bişeyler var anlattıklarında. Benim mantığım alarm veriyor konularını okuyunca.

Tek bir konu ile bunu anlayamazsınız. İnsanlar temkinli yaklaşıyor.
Biz burada annem öldü, kanserim diye yalan söyleyeni de gördük.
Konu sahibi inşallah iyidir. Bu akşam vakti olmadı sanırım.

Konu sahibine ulasin!!!
Niye herkes ayaklandı anlamadım.Arkadaş fare zehiri içireceğim diyor ki bu korkunç bir anlık şok ile herşeyi yapabilir hatta oğlunun ağzını aramış çocuk ölümden korkuyorum demiş.Bence zipzip haklı ulaşılmalı bayana kadın kendini ihbar ediyor zaten.Ayrıca bir konuda yaş çok önemli soracaksınız tabikide.18 yaşındaki bir insanla 35 yaşındakini kıyaslayamassınız yaşını bileceksiniz ki ona göre yorum yapasınız.Ayrıca zipzip yaş sorduğunda herkes beğeniyordu ne dir bu baskı?Konu sahibine gelecek olursak çok üzüldüm diğer konularınıda takip ediyordum özellikle kızının konusu Allah yardım etsin ama sakin olmalısın

Calisan, colugu cocugu olmayan, ailesi arkasinda duran kadinlar bile affediyor kocalarini.
Bu kadinin annesi uvey babayla
Cocuklari var
Meslegi yok.
Bosanacagini sanmiyorum, bosanmazsa da kizamam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…