ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

hahaha :)
kusura bakma guldum.
ne tramva olmustur ama sana :)

ya işte adam olacak kız falan dıyor ya var mı boyle bırsey dıye cocuklarını öldürmeyı dusunen olabiliyor....suan tabi annem büyüdü ben de büyüdüm.
şuan kendi eliyle seciyor ay bunun boyu şöyle ay bunun kaşı gozu dıye ama o zaman trawma yasattı ya pskopat kadın :)

Kazen konu sahibinin diğer üyeliğine uzun zamandır girmediğini yazmıştı yani yeni üye değil. O arkadaşın derdi ne bilmiyorum ama 2. üyelik vak'ası olmadığı kesin.

işin garibi benim annem öğretmendi,aslında bilinçli de bir insandır ama yaşın verdiği cahillik sanırım.

aynen canım aynen :)
kesınlıkle küçük yaş vs benım annem de sonucta 16 yasında evlenmiş
kötü seyler ama işte şimdi gülüyor
bence bu hanım da yasadıkca bıseylerı oturtur yapacak bısey yok

Ben başta hemen otelkonusundan sonra yazmasına şüphelendim ama sonrs okuyunca tarzı fake gibi degil,bir de bayadır varmış sanırım,nedense bu konunun gerçek olduğunu düşünüyorum

Bilmiyorum, bu üyede en başından beri içime sinmeyen bir şey va benim...
Ben hiç sanmıyorum, sanal bile olsa kendine eleştiriyi kabul eden biri değil, bunu kendi kendine yapacak biri de değil bence, tabi çıkarımım eski konular ve yorumlar üzerinden.

Olabilir... Diyorum ya eski konularını çok takip etmedim, oturmayan bir şeyler vardı hep benim için. Ama eşini çok çok çok övdüğünü hatırlıyorum bir konuda. Birazdan gelip barıştık, ben yanlış anlamışım bile diyebilir.

bizde babamı kaybettik şimdi annem kafamı attırdım. mı seni kocaya veririm görürsün diyorum artık kafam götürmüyo

20 28 de online olması ya kendinin ya da eşi veya çocuğunun giriş yaptığı anlamına geliyor .Ama anlamıyorum buradaki üyelerle derdi nedir . ki bunca zamandır herkes merak içinde .

Umarım der, ben de şaşırmam. Fazlaca empati yapabildiğimden anlık bir yorum olarak görüyorum zaten yazdığı şeyi de. Bu zorunda empati yapabilme hali de çok uyuz bir şey zaten, bir annenin aklına böyle şeyler nasıl gelebilir??!! vs. deniyor ya dile getirilmesine fazlaca alışkınım herhalde. Tabii ki olmaması gereken ama var öyle insanlar ya, düşünüldüğünden de fazla.

Son düzenleme:
Konu aldı başını gitti. Ben de keşke pekçok üye kadar olumlu düşünebilsem. Fakat , nedense konu sahibinin konuyu dışardan takip ettiğini ve konunun gerçek olmadığını düşünmeye başladım. Gerçekse de konu açıp ilgilenmemesi bu kadar insana yapılmış bir haksızlık.

bizde babamı kaybettik şimdi annem kafamı attırdım. mı seni kocaya veririm görürsün diyorum artık kafam götürmüyo

canım basın sağolsun
ya orası da var bazen boyle seyler hem acı hem komık hem de ınsanda bırıkım yapıyor
gelecekte onemlı rol oynuyor hatta bu tarz olaylarda bayık bır genclık yasanabılıyor,,kuşkucu güvensız sert ve hissiz bıle olunabiliyor

evet zehir içmek çocuklarını öldürmek falan bilmem gören oldumu benzerini

Bundan sonrasını düşünmesi gerektiği yerde, hayatını bir hiç uğruna yok edecek kadar gözü dönmüş biriyle karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum ben..

Bunları yaşatan adam , gününü gün ederken ; bu acıya tüm gücünle göğüs germen gerektiği yerde , ölümü bir kaçış yolu olarak görüyor olmak, işin içine birde kendi canını ve kendi canından bile kıymetli bir canı bu düşüncesizliğe atmak bana mantıksız geliyor, mantıksız gelmesini geçtim bunda bir mantık aradığım için kendime dahi kızıyorum.. !

O anın psikolojisi ve acısından kaynaklı söylenmiş bir söz olduğunu düşünüyorum..

Merakla bekliyorum..
Merakla..

bu konuda sahte çıkarsa kendimden bile şüphe edicem artık

ay cıkmasın artık yanı kotu seyler olmasın tabı de o kadar ınsanla oynamıs olmasın.
hayat o kadar sahteleşti ki demek ki insanlar hayalınde dunya kuruyo derım yani

Bu konu sahte cikmasa bile eger nice esiyle barisirsa sanirim bize gelip size saka yaptim diyebilir. Fake izlenimi uyandirabilir..

Ayyy yarim saat bakmadan durdum konuya geri geldiğimde 10 sayfadan fazla yazılmış heyecanlandim hızlı hızlı okudum sonuç hüsran. Hic bir gelişme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…