Valla olur mu olur...
Valla olur mu olur...
hahaha :)
kusura bakma guldum.
ne tramva olmustur ama sana :)
Ilginc o zaman. Bilemedim ki. Baskasinda nasil gorunuyor acaba.
Bende de öyle.
Evet. En son o saatte girmis. Bakalim gelir muhakkak.Bende de foruma bakıyor yazıyor
Ama saat olarakta 20:28 diyor
işin garibi benim annem öğretmendi,aslında bilinçli de bir insandır ama yaşın verdiği cahillik sanırım.
Ben başta hemen otelkonusundan sonra yazmasına şüphelendim ama sonrs okuyunca tarzı fake gibi degil,bir de bayadır varmış sanırım,nedense bu konunun gerçek olduğunu düşünüyorum
Ben hiç sanmıyorum, sanal bile olsa kendine eleştiriyi kabul eden biri değil, bunu kendi kendine yapacak biri de değil bence, tabi çıkarımım eski konular ve yorumlar üzerinden.
ya işte adam olacak kız falan dıyor ya var mı boyle bırsey dıye cocuklarını öldürmeyı dusunen olabiliyor....suan tabi annem büyüdü ben de büyüdüm.
şuan kendi eliyle seciyor ay bunun boyu şöyle ay bunun kaşı gozu dıye ama o zaman trawma yasattı ya pskopat kadın :)
Olabilir... Diyorum ya eski konularını çok takip etmedim, oturmayan bir şeyler vardı hep benim için. Ama eşini çok çok çok övdüğünü hatırlıyorum bir konuda. Birazdan gelip barıştık, ben yanlış anlamışım bile diyebilir.
bizde babamı kaybettik şimdi annem kafamı attırdım. mı seni kocaya veririm görürsün diyorum artık kafam götürmüyo
evet zehir içmek çocuklarını öldürmek falan bilmem gören oldumu benzerini
bu konuda sahte çıkarsa kendimden bile şüphe edicem artık