ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Tek bir konu ile bunu anlayamazsınız. İnsanlar temkinli yaklaşıyor.
Biz burada annem öldü, kanserim diye yalan söyleyeni de gördük.
Konu sahibi inşallah iyidir. Bu akşam vakti olmadı sanırım.
ben temkinli yaklaşanları da anlıyorum. ama her sayfayı didik didik okudum bugün. ya öyleyse diyorum böyle böyle hissetmiş olabilir diyorum. hayır böyle bir şey kabul edilemez deyip kestirip atıyor...

Bu kadar merak ettiğimizi tahmin etmiyor da olabilir?

arkadaşlar bence ihtiyatlı davranmalıyız suçlamaktan çok meraklandırdın niye yazmıyosun şu saatte online olmuş vb.. tepkiler vermeyelim bence ben de sabahtan beri takip ediyorum en son çok tehlikeli üzücü bir şey zehirle öldürmekle ilgili bi cumle kurup gitmiş arkadaş şimdi şöyle bi empati yapalım..<

--15-16 yaşında evlenmiş bu kiişi uzun sureli bir evliliği var kocasını çok seviyomuş ve buyuuuk bir kazık yemiş
--kızıyla ilgili çook buyuk sorunlar yaşamış
bizm bilmediğimiz daha birsürü şey olabilir ha ben tasvip ediyo muyum bazı laflarını tabiki hayır belki aglama krizindedir vakit bulamıyodur belki bi yandan aglayarak çocukarıyla uğraşarak bir yandan da birikmiş 89. sayfaya kdr gelmiş konusunu okuyodur bellki kocasıyla hararetli bi şekilde olayı tartışıyodur olasılıklar o kadar fazla ki ben uzun suredir bu siteyi takip ediyorum ama uye olarak yeniyim adminler yonetici kişiler polise haber verebilir ilgilenebilir cinnet geçirip de küçücük çocuğuna kıyanlar bile oluyor o yuzden en başta yazdığım şekilde yorumlar hoş değil bence çunku onceki konularına baktım bayanın konularıyla ilgilenen bi bayan gelişmelerden haberdar eden bir bayan BENİM GÖRDÜĞÜM OKUDUĞUM KADARIYLA o yuzden bile bile yazmadığını ilgilenmediğini düşünmüyorum açıkçası

açıkcası bu kadar saat sonra ve siteye girmesine rağmen "ben iyiyim daha sonra anlatacağım merak etmeyin" yazıp çıkması yeterliydi ve 10 saniyesiniz alır.
koca site öğleden beri ne oldu ne oldu diye merak ediyoruz, hassasiyet bu insalara saygı göstermeyi de beraberinde getirmeli.
konu sahibinin diğer konularını da okudum ilk sıkıntıda hemen ölüyor, öldürüyor vs.
korktuğumuz gibi bir şey olmadığı ortada ve diğer konuları da göz önüne alınırsa ciddi bir psikolojik tedavi alması gerektiği de ortada.
neredeyse 12 saattir meraktayız. benden bu kadar.

Bu kadar şeyden sonra ben olsam gelip sorun yok yazmaya utanirdim sanirim...

Online olduğuna gore sağ salim ve buraya girecek kadar da bir şeyler yolunda demektir..

Bu yüzden bence durumu ustelemeyi birakip konuşmak ve yazmak istediği zaman kendisine yardimci olabiliriz diye düşünüyorum

kizlar ozet gecermisiniz? cok fazla sayfa 4. sayfaya kadar takip edebildim. son durum ne? umarim kotu birsey olmaz..

KOnu fake ve ya değil ve ya abartı
Benım tek aklımdan gecen şu
ona buna ben hayatta affetmem cocugumu alır kuru ekmek yerım dıyen kadının kocasını affedip affetmıyecegı

2 yol var kocasından ıyı bır nafaka alır mı..boyle bır sansı var mı
bilgecenın dedıgı gıbı kendı basına gelınce farklı olmus olabılır dıger arkadasların dedıgı gıbı çaresiz olabılır meslegı olmayabılır ve katlanır

bunlar cok kotu ıste,,keşke her kadınımızın aman be senden değerlisi yok mu git işine diyebılecek gücü olsaydı
ben en cok caresiz kadınlara üzülüyorum..hayat sartları kısılıgını alıyor onların gururunu kaybettırıyor ıstemeyerek bu cook üzücü

yaa o annesi ölen kanser oolan kız fake miymiş kzın adını hatılayan link atsın merak ettim gerçi belliydi fake olduğuda kızarlar diye bişey dememiştim

Bunun merhametle alakası yok
bir teş şey okuyarak karar veremezsin kimin merhametli olduğuna.
Biz burada ne sahte konular gördük her gün.
İnsanlar burada merak ediyor.
merak etmenin nesi merhametsizlik
Buraya giriyorsa bu kadar merak eden kişiye saygı gösterip
bir kaç kelimeden oluşan bir şey yazabilir.

Konu sahibi baska bi konuya yorum yazmis.oglum icin olurum biraz sonra odaya girip opucem sevecegim diye
Hayatimin kararini vermek uzereyimdi galiba konunun adi.
Merak edenler icin yazdim.konu sahibi iyi ama psikolojisi iyi gorunmuyor.

Konu sahibi baska bi konuya yorum yazmis.oglum icin olurum biraz sonra odaya girip opucem sevecegim diye
Hayatimin kararini vermek uzereyimdi galiba konunun adi.
Merak edenler icin yazdim.konu sahibi iyi ama psikolojisi iyi gorunmuyor.
En son yazdigi yorum fare zehiriyle sabah yaptigi yorum, suan tekrar baktim, bu mesaji nerde gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…