ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

kuzum annem de benzrini yapardı bana,seni anlıyoum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.

Bir dönem annelerinin taktiğiymiş demek bu, ben de tam tekne kazıntısıydım, annem 35 yaşındaymış beni doğurduğunda ama lisede çocukların üzerine ben doğunca yaşlılık bunalımına girmişti herhalde. Anaokulu çağlarında ayakkabı bağlamak, kendi kendine saçını kurutmak gibi yapamadığım her basit iş için , biz ölünce napıcaksın sen diye dertlenirdi.

Yazdıklarında çok haklısın.Bir çocuk için en büyük travmadır annesini kaybetmek, ve bir annenin bunu çocuğuna karşı kullanmasıda korkunç birşey. Konu sahibi hakkında da yazdığın çoğu şeye katılıyorum, ama şuan bunu dillendirmek riskli diye düşünüyorum.küçük bir ihtimalde olsa belki bizim çözümlediğimiz gibi olmayabilir olay. Belki çok daha büyük bir psikolojik rahatsızlığı da olabilir ve buraya yazılanlar bile önem taşıyabilir . O yüzden konu sahibi ortaya çıkıp " tabii ki kendimi öldürmiycem, sinirle yazdım" diyene kadar susuyorum ben. Biraz toparlansın söyleyecek bir çift sözüm var.

al benden de o kadar, şu an sadece okuyorum..

cevap yazdığında anlaşılacak ne olduğu..bu kadar insanı umursayıp yazarsa
Sizin ne karin agriniz var gercekten cözemedim... Evet girip cikmasi ve yazmamasi sinir bozucu, bukadar insan merakta, ama yasadiklarida normal degil, hangi ruh halinde suan ben düsünebiliyorum mesela... Belki telinde sayfa hep acikta ve beni isaretle aktiv, böylece herangi biride girmis olabilir, yada telinden bisey bakicakti ve ilk bura acildi öylece online gözüktü ama o baska isle mesgul, yada esi telefonunu aldi girdi... Hepsi olabilir, yada girdi yazacak güc bulamadi kendinde... Bu durumda olunca insan pek akillica davranamaz... Siz niye habire yükleniyorsunuz? Keske yalan olsa, kadinlarimiz böyle seYler yasamasa... Nekadar cok abarttiniz... Tinlamiyorda tinlamiyor... Bi isim buraya konu acti cünkü düzenli forumu kullanan bi üye ve gün icinde kimbilir neler yasadi ve gelip suan bilgilendiremiyor... Olabilir... Nekadar merak etsekte, yazmamasi gicik olsada, onun neler yasadigini bi düsünün suan allah askina yaaa...:KK14:

kesınlıkle cahıllık,,annem çok erken evlenmişti suan ınanın cok kıtap okuyarak değişti diyebilirim

ama o cahılıye döneminde yani annem 29 ben 14 yasındayken cocugun birisi cıkma teklifini kabul etmedim diye kızın bana mektup yazdı demıs :) annem de bir sabah dedı kı bana gece seni sopayla öldürcektım de kıyamadım demişti

len var ya ödüm kopmuştu her gece kapımı kitliyordum :) korkunc gunlerdi o yaşımda
şimdi o da ben de gülüyoruz bunlara

hahaha :)
kusura bakma guldum.
ne tramva olmustur ama sana :)

kesınlıkle cahıllık,,annem çok erken evlenmişti suan ınanın cok kıtap okuyarak değişti diyebilirim

ama o cahılıye döneminde yani annem 29 ben 14 yasındayken cocugun birisi cıkma teklifini kabul etmedim diye kızın bana mektup yazdı demıs :) annem de bir sabah dedı kı bana gece seni sopayla öldürcektım de kıyamadım demişti

len var ya ödüm kopmuştu her gece kapımı kitliyordum :) korkunc gunlerdi o yaşımda
şimdi o da ben de gülüyoruz bunlara

işin garibi benim annem öğretmendi,aslında bilinçli de bir insandır ama yaşın verdiği cahillik sanırım.

X