ALDATILDIM.....COK KOTUYUM COKK.

Can arkadaşım bence de ne kendine ne bebelerine zarar verdi lakin bunu dillendirmek bile korkunç anne baba öyle böyle ters düştü diye çocukların günahı ne

oyle, ama napican iste bazi insanlar biraz abarti konusabiliyorlar, bunu duygularini ifade etmek icin kullaniyorlar sanirim.
Ama boyle bir seyi yap desen yapmaya en cok onlar korkar sanirim.

Arada cocuklarin kalip yipranmasi en uzucu kismi.
Senin hassasiyetini de anliyorum o yuzden.

Gecenlerde esime kizmistim, esime sert cikistim sinirli konustum.
Benim 3,5 yasindaki kiz hemen sordu anne babami sevmiyormusun.
O sinirle sevmiyorum su an dedim.
demez olaydim.
Simdi devamli bana babami cok seviyorum sen de seviyormusun diyor? ben de seviyorum diyorum.
O da diyor ki ama babani sevmiyorum demistin.

Buncacik seyden etkileniyorlar.

kuzum annem de benzrini yapardı bana,seni anlıyoum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.

aha benim panik atağım var o kadar takıntı oldu ki benim çevremdeki herkes bana durum raporu vermeli, korkuyorum yoksa

kuzum annem de benzrini yapardı bana,seni anlıyoum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.

bunu yazınca sanki kendimi okudum annem değil ama babam böyle yapardı :KK43:

:)) Eşiniz sinirlenmedi mi ortalığı bu kadar karıştırdığınız için?

Sinirlendi tabii sinirlenmez mi, ama beni suçlayamadı çünkü kendi haber vermedi. Uyuya kalmış, telinin de şarjı bitmiş.
Ben onu şubede sanıyordum aradım sateler oldu çıkalı dediler, teli de kapalı...
Bayağı bir tartışmıştık da. Zaten benden önce iş arkadaşları ortalığı velveleye verdi, kendine bir şey yaptı sanmışlar hemen....

benim ki de bayilirdi.
Uc cocuk onu ayilticaz diye ugrasirdik
hey gidi gunler.

Bence olaysız dağılalım arkadaşlar..Burda klavye dövmek anlamsız.Ne kadar çok sayfa yazarsak gelip yazacak diye birşey de yok.
Aklıma eşinin bir şekilde kafaladığı geliyor konu sahibini ama afaki konusmak istemiyorum.

kuzum annem de benzerini yapardı bana,seni anlıyorum ben.ben ölsem ne yaparsın derdi bende hüngür hüngür ağlardım kaç gece kapı deliğinden anneme bakardım nefes sesi geliyor mu yaşıyor mu diye.şimdi soruyorum anne neden bana bunu yaşattın diye,cahillik işte kızım bilsem yapar mıydm diyor.

kesınlıkle cahıllık,,annem çok erken evlenmişti suan ınanın cok kıtap okuyarak değişti diyebilirim

ama o cahılıye döneminde yani annem 29 ben 14 yasındayken cocugun birisi cıkma teklifini kabul etmedim diye kızın bana mektup yazdı demıs :) annem de bir sabah dedı kı bana gece seni sopayla öldürcektım de kıyamadım demişti

len var ya ödüm kopmuştu her gece kapımı kitliyordum :) korkunc gunlerdi o yaşımda
şimdi o da ben de gülüyoruz bunlara

Benim annem de yapardı bunu, belki o yüzden bu kadar hassasım, babamla kavga ettikçe kendimi asacam bigün okuldan gelince beni ölü bulcan falan derdi okula gider ders dinleyemezdim okulda ankesörlü telefondan evi arar annem açınca kapatirdim, o hala telefon sapığı zanneder arayıp kapatanı
Yazdıklarında çok haklısın.Bir çocuk için en büyük travmadır annesini kaybetmek, ve bir annenin bunu çocuğuna karşı kullanmasıda korkunç birşey. Konu sahibi hakkında da yazdığın çoğu şeye katılıyorum, ama şuan bunu dillendirmek riskli diye düşünüyorum.küçük bir ihtimalde olsa belki bizim çözümlediğimiz gibi olmayabilir olay. Belki çok daha büyük bir psikolojik rahatsızlığı da olabilir ve buraya yazılanlar bile önem taşıyabilir . O yüzden konu sahibi ortaya çıkıp " tabii ki kendimi öldürmiycem, sinirle yazdım" diyene kadar susuyorum ben. Biraz toparlansın söyleyecek bir çift sözüm var.

X